- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 358
- 37
Kızcağıza o kadar yapma dedim döktürmüş bir sürü çok heyecanlıyım hepsini yiyeceğim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızcağıza o kadar yapma dedim döktürmüş bir sürü çok heyecanlıyım hepsini yiyeceğim
Makaroooon, nerdesiiin? Ya yemeden resim çekmeyi unutmayın bak sakın! Beni hatırlamadan dalma diyorum sofraya.Kızcağıza o kadar yapma dedim döktürmüş bir sürü çok heyecanlıyım hepsini yiyeceğim![]()
Son 1 ayda 4 kg verdim. Hepsini Antep'te geri alacağım 2 günde galibaMakaroooon, nerdesiiin? Ya yemeden resim çekmeyi unutmayın bak sakın! Beni hatırlamadan dalma diyorum sofraya.![]()
Daha Sabiha'ya varmak üzereyim.Makaroooon, nerdesiiin? Ya yemeden resim çekmeyi unutmayın bak sakın! Beni hatırlamadan dalma diyorum sofraya.![]()
Hainsin MakarooonSon 1 ayda 4 kg verdim. Hepsini Antep'te geri alacağım 2 günde galibaTamam çekeceğim foto. Ağlatıcam seni
![]()
Bana rehberlik yapıyordu, bana yazmaktan buraya vakit kalmadı.Hainsin MakarooonYa kız artık neler döktürüyorsa, bugün buralara uğramadı bilee. Aneeeem, düşünürken acıktım yaw,yazık bana
![]()
Selametle git gel, süper eğlenin inşallah. Ye iç, hiç bişeyin hesabını yapmaDaha Sabiha'ya varmak üzereyim.
10 parmağında 10 marifet kızınBana rehberlik yapıyordu, bana yazmaktan buraya vakit kalmadı.![]()
Hazır canım resim cekilcez bol bol bugünün fotoğrafçısı eşim :)
Sözün bittiği yer
1 hafta kalması lazımdı. Hepsini 2 güne sığdırmaya çalışanca böyle oluyor.ben bugunden sonra 3 gun yemem heralde cok yedım ya
tum gun bırsey yemedım aksam cozutucam dıye
aksam 10 tane fellah koftesı
5 tane cevızlı kofte
1 servıs kasıgı kerevız salatası
1 sarma
1 ıclı kofte
4 cevız
2 bardak ayran
1 kase corba
1 dılım baklava
1 fıstık sarma
1 cevızlı sucuk tatlısı
1 cay
suan mıdem catlıcak gıbı agrıyor
ne kahveye yer kaldı ne bırsey
dondurmayı bıle yıyemedık kaldı dolapta![]()
cok kafa kız ya1 hafta kalması lazımdı. Hepsini 2 güne sığdırmaya çalışanca böyle oluyor.
Yarasın, mideler şenlik etsin bu sefer de. Dostlar buluşmuş onca yoldan![]()
aslında dogru soyluyorsun aynen oyleKızlar menü süper, sofra da öyle :)
Pek kilo da aldıracağınu sanmıyorum bunların, ev yapımı iyi yağlar kullanılan yemekler sonuçta yeyin gitsin şifa olsun yarasın ayol![]()