- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin sefalar getirdin.Canlar ben de katılabilir miyim aranızaaa
Kız aç aç gezip durma,başın dönecek birşey olacak allah korusun.bugun hıc bırsey yemedım
aksam 1 kase nohut salatası 1 kase kerevız salatası yerım
sımdı kahve ıcıyorum
Haftasonları çıldırıyor bu samsonncan:)Hafta içi de kuş kadar yiyor.Vallaha akıllıca.Zamanında ben de öyle yapsam 90 kg lere çıkmazdımYeni bir künefeci denedim dün. Antepli. Nisaaa sizinkiler biliyor bu işi hakkaten ya. Müthiş bir lezzetti.
Ben de masaya gelen süte anlam verememiştim.Çaydan sıra gelmedi elbet.
Film izlerken de ne güzel olur o mısır meredi:))Benim de evde var uzun süredir ama bulamayayım diye sakladım,inşallah bulamam:))Benim yeme düzeni aynı gidiyor, arada tatlı yiyorum bi de geçen akşm bir senenin ardından mısır patlatıp yedim, daha doğrusu evde 2016dan kalma mısır vardı şu ihtiyarı bitireyim dedim
Onun dışında asayiş berkemal, kilo sabit
Vallahi çok güzel oluyor yahu, unutmuşum da ne zamandır hazır patlatmışken film açayım dedim introyu yeni geçtim bitmişti mısır, haliyle filmi de kapattımFilm izlerken de ne güzel olur o mısır meredi:))Benim de evde var uzun süredir ama bulamayayım diye sakladım,inşallah bulamam:))
Cranialll hoşgeldin canım, tam 1.5yıldır callanetics yapmıyorumCanlar ben de katılabilir miyim aranızaaa
Ahhaah hoşbuldum canımm :)) Halbuki bikaç yıl önce ne de güzel incelmiştin hayran hayran izliyoduk seni:)) Şimdiki durumun nedir?Cranialll hoşgeldin canım, tam 1.5yıldır callanetics yapmıyorum![]()
Estf yaw pek de incelmemiştim aslında cranialım o kadar efordan sonra istediğim sonuçları alamayınca umutsuzca terketmiştim ergenlik dönemi sporumu :)) O gün bugündür de spor falan hak getire, fakat beslenmenin çok faydasını gördüm buraya takıldığımdan beri (2.5 aydır yani) 2.5 kilo verdim. Ki hep aynı şeyi diyip duruyorum ama amacım kilo vermek değildi ekmeği şekeri azaltınca akşam yemeği bırakınca kendiliğinden verdim, haliyle inceldim biraz. Bu işin sırrı spordan önce ne yediğimizde ve ne zaman yediğimizdeymiş burada anladım :))Ahhaah hoşbuldum canımm :)) Halbuki bikaç yıl önce ne de güzel incelmiştin hayran hayran izliyoduk seni:)) Şimdiki durumun nedir?
Ben tekrar başladım bu arada callaneticse:)
ınan kesıldım oyle bır kesıldım kı uzun sure acıkmam gıbı gelıyor hala tokum
supersın afıyet olsun bende haftasonu yedıgım mısır pörtlegının tadına doyamadım :) cok ıyı geldı arada yapmak lazımBenim yeme düzeni aynı gidiyor, arada tatlı yiyorum bi de geçen akşm bir senenin ardından mısır patlatıp yedim, daha doğrusu evde 2016dan kalma mısır vardı şu ihtiyarı bitireyim dedim
Canlar ben de katılabilir miyim aranızaaa
ıyıyım valla bak :) yemek zehırlenmesı yasadım arınma ıhtıyacıKız aç aç gezip durma,başın dönecek birşey olacak allah korusun.
Haftasonları çıldırıyor bu samsonncan:)Hafta içi de kuş kadar yiyor.Vallaha akıllıca.Zamanında ben de öyle yapsam 90 kg lere çıkmazdım![]()
Vallahi çok güzel oluyor yahu, unutmuşum da ne zamandır hazır patlatmışken film açayım dedim introyu yeni geçtim bitmişti mısır, haliyle filmi de kapattım![]()
Sen de takıl buraya üstelik çok güzel tarifler veriyor kızlar sağolsun![]()
Estf yaw pek de incelmemiştim aslında cranialım o kadar efordan sonra istediğim sonuçları alamayınca umutsuzca terketmiştim ergenlik dönemi sporumu :)) O gün bugündür de spor falan hak getire, fakat beslenmenin çok faydasını gördüm buraya takıldığımdan beri (2.5 aydır yani) 2.5 kilo verdim. Ki hep aynı şeyi diyip duruyorum ama amacım kilo vermek değildi ekmeği şekeri azaltınca akşam yemeği bırakınca kendiliğinden verdim, haliyle inceldim biraz. Bu işin sırrı spordan önce ne yediğimizde ve ne zaman yediğimizdeymiş burada anladım :))
Sen de takıl buraya üstelik çok güzel tarifler veriyor kızlar sağolsun![]()
Neyse ki bitirdin künefeyi demi bir an çaydan yiyemedim diyeceksin sandım![]()
Benim yeme düzeni aynı gidiyor, arada tatlı yiyorum bi de geçen akşm bir senenin ardından mısır patlatıp yedim, daha doğrusu evde 2016dan kalma mısır vardı şu ihtiyarı bitireyim dedim