- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
Seni hınzırNiye bu sayfada sürekli Hacı Şerif reklamları çıkıyor ya? Siz de görüyor musunuz? İnadına şeker der gibi
almalısın o makinadan .Seni hınzırhayatımda şeker diye bir olgu bulunmadığından bende böyle reklamlar çıkabilemez (ay millet şerbetli tatlı falan yiyor inanabiliyor musunuz), olsa olsa chia tohumlu avokadolu shake yapan adını bilmediğim makinelerin reklamı çıkıyor bende
Bi ara o cuyslardan yapsam mı diye merak sardıydım, blenderdan geçirecektim elime ne gelirse ama kara düzen salata yapıp yemek daha mantıklı geldi sonraalmalısın o makinadan .
hahah ayni benBi ara o cuyslardan yapsam mı diye merak sardıydım, blenderdan geçirecektim elime ne gelirse ama kara düzen salata yapıp yemek daha mantıklı geldi sonra
iyi bari yürüyüs yaptin. kaç km. yürüdün. tempolu muyduBu sabah:
Burada öğrendiğim muzlu yumurtalı pankek (tarif ilk kimden çıktıysa allah razı olsun kızlar iki gündür sabahları kuzenimle yiyoruz-bir tatlı kaşığı keçiboynuzu özü de ekledim)
1 haşlanmış yumurta
10 kadar çiğ fındık
10 kadar iri yeşil zeytin
1 kase yoğurt
2 dilim kars kaşarı
Öğlen
Koca bi kase salata
3-4 parça köfte
Akşam
Patlamış mısır
1 su bardağı kefir
10 çiğ fındık
3er kuru kayısı ve hurma
Akşam yürüyüşe çıktım günah çıkarmak için
Eve bi eşya almadan önce kapladığı yer/kullanım sıklığı oranına bakarım, hatta evdeki eşyalarda da yaza ve kışa girerken bakarım oran büyüyorsa o eşyaya-objeye-giyime bay bayhahah ayni ben
meyveyi meyve olarak yerim daha iyi. hem böyle daha sağlıkli . aman ne gerek var vs vs dedim almadim. ama eltim ev hediyesi olarak getirdi. bana kalsa almazdim yine.
Tempoluydu da pek yürüyemedim yağmur vardı, 2 km anca olsun allah bereket versiniyi bari yürüyüs yaptin. kaç km. yürüdün. tempolu muydu
evet .dogru seçim. ben de minimal yasam ileilgili videolar izliyorum. evdeki esyalarin yarisini yolladim. işlevi olmayan esyalar . giysileri de yolladim. fazla yükleri atmak lazim.Eve bi eşya almadan önce kapladığı yer/kullanım sıklığı oranına bakarım, hatta evdeki eşyalarda da yaza ve kışa girerken bakarım oran büyüyorsa o eşyaya-objeye-giyime bay bay
evet .dogru seçim. ben de minimal yasam ileilgili videolar izliyorum. evdeki esyalarin yarisini yolladim. işlevi olmayan esyalar . giysileri de yolladim. fazla yükleri atmak lazim.
Ayol yok yumurtamın yarısını oğluma yedirdim yemez normalde yine de vermeye çalışıyorum kahvaltıda...poğaça gün içinde malesef 3 tane oldu işte...Hiç bir şeyin senin kendi evinde yaptığın sağlıklı lezzetler kadar çekici, mutluluk verici olmadığını bir kez daha test etmiş oldun Nisa. Hiç bişeycikler olmaz. Şimdi normal beslenirken yediklerinin ne kadar daha iyi olduğunun farkında olacaksın, ve sana daha da iyi gelecekler :)
Poğaca da 3. yü yerken sorun yok, yumurtanın yarısı mı fazla geldi?Olur arada böyle, önemli olan zaten benden bir şey olmaz diye salmamak. Hemen toparlıyoruz
Heyy ne güzel haberSelam kızlar,Mihail Zoscenko sağolasın daha iyiyim
Kızlar ben hamileyim sanırsamdoktora gitmedim henüz ama evdeki test sonucu öyle diyor. Şimdi istemesem de yediklerime dikkat etmek zorundayım.
Önceki hamileliğimi +20 kiloyla tamamlayıp kendimi dumur etmiş,emzirme döneminde de cozutarak kendimi insan içine çıkamaz hale getirmiştim. Hayırlısıyla tamamlanırsa bunda durumlar nasıl olacak çok merak ediyorum. Henüz kimseler bilmiyor ama sizinle paylaşmak istedim
Hayırlı olsunSelam kızlar,Mihail Zoscenko sağolasın daha iyiyim
Kızlar ben hamileyim sanırsamdoktora gitmedim henüz ama evdeki test sonucu öyle diyor. Şimdi istemesem de yediklerime dikkat etmek zorundayım.
Önceki hamileliğimi +20 kiloyla tamamlayıp kendimi dumur etmiş,emzirme döneminde de cozutarak kendimi insan içine çıkamaz hale getirmiştim. Hayırlısıyla tamamlanırsa bunda durumlar nasıl olacak çok merak ediyorum. Henüz kimseler bilmiyor ama sizinle paylaşmak istedim
Çok iyi. Evde aktif olarak giydiğimin 5 katı kıyafetim var. Güya ayıklayıp gönderecektim. Aylaaardır hala toplayacağım da göndereceğim. Şu üşengeçliğin hapı olsa da içsem...
hayırlı olsun . sağlıkla kucakla inşallah. güzel haber.Selam kızlar,Mihail Zoscenko sağolasın daha iyiyim
çok güzel bi haber.tebrik ederim.hayırlar getirsin sizeSelam kızlar,Mihail Zoscenko sağolasın daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?