Ben bugün tam 3 tane poğaça yedim çorba içtim 2 tane köfte yedim ayrıca yarım yumurta peynir 7 8 tane zeytin 1 halley bir avuç kadar çekirdek...
Allahımmm yardım et çıldırdım resmen ben bugün
:) gunaydıngünayınnn
,arada bakmadığımız aratmadığımız ürünlerinde reklamı çıkabiliyor.şuan bende kitap reklamları çıkıyor bayadır kitaplara bakmadım.kadınlar kulübünün aldığı reklamlar olabiliyor.bi hafta atasay reklamı dönmüştü arkada şeyma subaşı siteye girmek istemiyordum.
az yemıssın spor da yapıyorsun sorun yok aslında :) afıyet olsunBen de sabah omlet, yanına biraz penkek, akşam 17:00 gibi de bir porsiyon suşi yedim ona bakarsanız. Dün iyi yemiştim, bugün karbonhidrata dadandım... Bugün daha yemem. Ama birkaç gündür aynada kendime bakıyorum, hiç öyle şişkinlik, kilo almış gibi bir halim yok. Aksine, sanki tatilde kilo veriyorum, incelmiş görüyorum kendimi, çok hareketten sanırım.
ayy bende hep yazın şiş olurumkışın ben de şiş olurum .özellikle yüzüm .göz kapaklarım şişer .uyandıktan 3-4 saat sonra düzelir .
kilo veriyorsan sana öyle geliyordur zaten . sıkıntı yok .
afiyet olsun . az yemişsin aslında
afiyet olsun . dün balık yapacaktım . unuttum . kurufasülye ıslamıştım onu pişirdim .selam canlar
bugunku menumu yazayım
sabah
1 bardak lımonlu su
2 haslanmıs yumurta
1 tutam maydonoz
2 dılım peynır
3 cevız
suan turk kahvesı ıcıyorum sekersız
aksam balık ızgara salata
hangi siteye bakmışsan orası gelir alta reklama.
bana başka bi site geliyor . bakmış olman ya da benzer şe yleri araştırmış olman lazım .
senden ötürü
Ne arattiysan onla ilgili
Sağlıklı beslenmede ölçüt Nisa ise yok ben sağlıklı beslenmiyorum:) ama çok sağlıksız beslendiğim de söylenemez.
Kilo problemini yeme problemimle orantılı olarak zaman zaman yaşıyorum. Şöyle ki; yeme bozukluğu var bende. Binge eating denen bir meret:) bunu da iyi ki öğrendim her yerde yazıyorum:))) pisboğaz oluşuma bilimsel bir ad bulunca böyle oldum n’aparsın :)))
ah ah neler yedım neler
kumpir bıle yedım cok sacma sapan bırseydı ama yıne de yedım okadar sacmaydı :)
Ben bugün tam 3 tane poğaça yedim çorba içtim 2 tane köfte yedim ayrıca yarım yumurta peynir 7 8 tane zeytin 1 halley bir avuç kadar çekirdek...
Allahımmm yardım et çıldırdım resmen ben bugün
Yoo gayet de oluyor:))Bu sorunun dahiane çözümünü ben de bulalı anca 1-2 oldu. Yenilmemesi gerek şeyi marketten eve taşımayacaksın
Kerevizden, kabaktan, yumurtadan, yoğurttan binge eating olmuyor
Hadii yaa, canın çektiği için mi? veryy interestingYoo gayet de oluyor:))
Turşu, reçel, patlamış mısır gibi alakasız şeyleri arka arkaya yutabiliyorsun. Ne yediğinin önemi yok, evde/dolapta ne varsa onu yiyorsun.
Canın çekmiyor. Sadece yemiş olmak için yiyorsun. Çok kısa sürede çok fazla şey tükettiğin için durup düşünme veya mideni dinleme fırsatın olmuyor. Daha bir lokmayı yutmadan ötekini tıkıştırıyorsun çünkü, o esnada da sonraki lokmayı planlıyorsun:)) güldüğüme bakma allah düşmanımın başına vermesin.Hadii yaa, canın çektiği için mi? veryy interesting
Canın çekmiyor. Sadece yemiş olmak için yiyorsun. Çok kısa sürede çok fazla şey tükettiğin için durup düşünme veya mideni dinleme fırsatın olmuyor. Daha bir lokmayı yutmadan ötekini tıkıştırıyorsun çünkü, o esnada da sonraki lokmayı planlıyorsun:)) güldüğüme bakma allah düşmanımın başına vermesin.
Binge eating desorder yaz çıkar:)
Bittabi psikolojik etkenler...tetikleyen başka şeyler olsa gerek. Rabbim huzur, sağlık versin inşallah.
ellerıne saglık sıfa olsunafiyet olsun . dün balık yapacaktım . unuttum . kurufasülye ıslamıştım onu pişirdim .
bu akşam balıkları ben de yapacağım inşallah .
Foyamı kendim ele vermiş oldumama ben şekersiz çikolata diye baktım valla. Hani çikolata likörü diyorlar ya, saf kakao ve kakao yağı sadece. bunu bulamıyorum. Kuvartür çikolata var ama biri de şekersiz üretip satmayı akıl edememiş. Ya şekerli, ya tatlandırıcılı.
Haklısın canım ya, iş başa düştü yine
kendı cıkolatanı kendın yap kuzum
bırsuru tarıf var
mesela kuru hurma - kakao - hındıstan cevızı rondodan cek
ya da kecıboynuzu pekmezıne kakao serpıp ıcıne bolca kırık fındık buzlukta dondur
:)
Yeme samsonum boşver çikilopları, ben de şu evdeki kalan patlayan mısırı atıp kurtulacam da nimet diye atamıyorum, anneme götüreceğim dedim en son kardeşime yedirsin sever o abur cuburu en iyisi eve hiç almamak böyle illetleriHaklısın canım ya, iş başa düştü yine
Ben kurtulmak istediğim bi davranış ya da bir duyguya isim koyup tanımlayınca daha çabuk üstesinden geliyorum sizinki de buna benzemiş, yine de binge falan diye kendinize haksızlık etmeyin :)Sağlıklı beslenmede ölçüt Nisa ise yok ben sağlıklı beslenmiyorum:) ama çok sağlıksız beslendiğim de söylenemez.
Kilo problemini yeme problemimle orantılı olarak zaman zaman yaşıyorum. Şöyle ki; yeme bozukluğu var bende. Binge eating denen bir meret:) bunu da iyi ki öğrendim her yerde yazıyorum:))) pisboğaz oluşuma bilimsel bir ad bulunca böyle oldum n’aparsın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?