Sağlıklı beslenirken;

Ben bugün tam 3 tane poğaça yedim çorba içtim 2 tane köfte yedim ayrıca yarım yumurta peynir 7 8 tane zeytin 1 halley bir avuç kadar çekirdek...
Allahımmm yardım et çıldırdım resmen ben bugün
afıyet olsun
bu hafta bızım boyle bır haftamız olmus olsun gerıde bıraktık artık arınıyoruz sahsen ben 11 aydır ılk kez boyle yıyorum oyle dusunup kendımı rahatlatıyorum
bundan sonra dıkkat eder toparlarız

,

az yemıssın spor da yapıyorsun sorun yok aslında :) afıyet olsun

ayy bende hep yazın şiş olurum
kış benım mevsımım ödem modem tutmam ama yazın yuzum gozum şiş uyanırım ellerım şiş uyanırım

selam canlar
bugunku menumu yazayım

sabah
1 bardak lımonlu su
2 haslanmıs yumurta
1 tutam maydonoz
2 dılım peynır
3 cevız

suan turk kahvesı ıcıyorum sekersız

aksam balık ızgara salata

selam canlar
bugunku menumu yazayım

sabah
1 bardak lımonlu su
2 haslanmıs yumurta
1 tutam maydonoz
2 dılım peynır
3 cevız

suan turk kahvesı ıcıyorum sekersız

aksam balık ızgara salata
afiyet olsun . dün balık yapacaktım . unuttum . kurufasülye ıslamıştım onu pişirdim .
bu akşam balıkları ben de yapacağım inşallah .

hangi siteye bakmışsan orası gelir alta reklama.
bana başka bi site geliyor . bakmış olman ya da benzer şe yleri araştırmış olman lazım .

senden ötürü
Ne arattiysan onla ilgili

Foyamı kendim ele vermiş oldum ama ben şekersiz çikolata diye baktım valla. Hani çikolata likörü diyorlar ya, saf kakao ve kakao yağı sadece. bunu bulamıyorum. Kuvartür çikolata var ama biri de şekersiz üretip satmayı akıl edememiş. Ya şekerli, ya tatlandırıcılı.

Bu sorunun dahiane çözümünü ben de bulalı anca 1-2 oldu. Yenilmemesi gerek şeyi marketten eve taşımayacaksın

Kerevizden, kabaktan, yumurtadan, yoğurttan binge eating olmuyor

ah ah neler yedım neler
kumpir bıle yedım cok sacma sapan bırseydı ama yıne de yedım okadar sacmaydı :)

Hiç bir şeyin senin kendi evinde yaptığın sağlıklı lezzetler kadar çekici, mutluluk verici olmadığını bir kez daha test etmiş oldun Nisa. Hiç bişeycikler olmaz. Şimdi normal beslenirken yediklerinin ne kadar daha iyi olduğunun farkında olacaksın, ve sana daha da iyi gelecekler :)

Ben bugün tam 3 tane poğaça yedim çorba içtim 2 tane köfte yedim ayrıca yarım yumurta peynir 7 8 tane zeytin 1 halley bir avuç kadar çekirdek...
Allahımmm yardım et çıldırdım resmen ben bugün

Poğaca da 3. yü yerken sorun yok, yumurtanın yarısı mı fazla geldi? Olur arada böyle, önemli olan zaten benden bir şey olmaz diye salmamak. Hemen toparlıyoruz

Bu sorunun dahiane çözümünü ben de bulalı anca 1-2 oldu. Yenilmemesi gerek şeyi marketten eve taşımayacaksın

Kerevizden, kabaktan, yumurtadan, yoğurttan binge eating olmuyor
Yoo gayet de oluyor:))
Turşu, reçel, patlamış mısır gibi alakasız şeyleri arka arkaya yutabiliyorsun. Ne yediğinin önemi yok, evde/dolapta ne varsa onu yiyorsun.

Hadii yaa, canın çektiği için mi? veryy interesting
Canın çekmiyor. Sadece yemiş olmak için yiyorsun. Çok kısa sürede çok fazla şey tükettiğin için durup düşünme veya mideni dinleme fırsatın olmuyor. Daha bir lokmayı yutmadan ötekini tıkıştırıyorsun çünkü, o esnada da sonraki lokmayı planlıyorsun:)) güldüğüme bakma allah düşmanımın başına vermesin.
Binge eating desorder yaz çıkar:)

tetikleyen başka şeyler olsa gerek. Rabbim huzur, sağlık versin inşallah.

afiyet olsun . dün balık yapacaktım . unuttum . kurufasülye ıslamıştım onu pişirdim .
bu akşam balıkları ben de yapacağım inşallah .
ellerıne saglık sıfa olsun

kendı cıkolatanı kendın yap kuzum
bırsuru tarıf var
mesela kuru hurma - kakao - hındıstan cevızı rondodan cek
ya da kecıboynuzu pekmezıne kakao serpıp ıcıne bolca kırık fındık buzlukta dondur

:)

Haklısın canım ya, iş başa düştü yine

Kızlarımmm herkesler iyidir inşallah giderek kalabalıklaşıyoruz ne güzel sohbetler dönmüş
N nscckts nisam sanki damardan eroin vermişler gibi üzülme da sen bir haftaya kalmaz limonlu suyla iç organlarına kadar temizlenirsin bilmiyoz mu biz seni kumpir falan önünde durabilir mi be yaw, olsun o kadar kaçamak nereleri gezdiniz ankarada, gerçi güzel ankaramda pek gezecek yer de yok ama :))

sevde_ canım onlar nassı resimler ya içim açıldı böyle yerde sıfır stresle pankek mankek falan hak getire vücutta depolanmaz onlar, ben sanayide salgıladığım stres hormonlarıyla kemirdiğim salatayı daha çok depoluyorumdur
nobahari canım çok geçmiş olsun, daha iyisindir inşallah

Ben kurtulmak istediğim bi davranış ya da bir duyguya isim koyup tanımlayınca daha çabuk üstesinden geliyorum sizinki de buna benzemiş, yine de binge falan diye kendinize haksızlık etmeyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…