Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muzu ezip yumurtayla karıştırıp pişirdiler.kızlar ben muzlu pankek tarifini kaçırmışımnasıl oluyor tarif varmıdır rica etsem
bende pankeki sevmem yumurta kokar banadaMuzu ezip yumurtayla karıştırıp pişirdiler.
Bana niyeyse cazip gelmedi ama korkudan söyleyemedim z herkes bayıldı çünkü.
Bana yumurta kokan keke benzeyecek gibi geldi niyeyse. Pankek de sevmem zaten, şekerli şekerli![]()
kuzum bunu ben yapmıştım geçen yıl . bi arkadaşta görmüştüm . çok güzel oluyor . yumurta değil de muz kokusu çok önde oluyor . muz yiyorsun gibi. güzel de olmuştu. ama daha yapmadım . çocuklar da yemedi sonra. ondan sürekli hale getirmedim . muzu muz olarak yedim . daha kolayıma geldi.Muzu ezip yumurtayla karıştırıp pişirdiler.
Bana niyeyse cazip gelmedi ama korkudan söyleyemedimherkes bayıldı çünkü.
Bana yumurta kokan keke benzeyecek gibi geldi niyeyse. Pankek de sevmem zaten, şekerli şekerli![]()
vanilya koyuyorum . yumurta kokmuyor .bende pankeki sevmem yumurta kokar banadaeşimle çocuklara yapıyorum tabi arada.ama denemek istedim sabah işe gelirken pratik olur gibi geldi
![]()
limon yada portakal rendesi vanilya vs bende koyuyorum.kek mesela arada kokar bana.şimdi kendime diyet kek vs yaoınca kakaoyu basıyorum.yumurta kokusunu alıyor.kurabiye yapacaksam yumurtasız tarif ararım misalvanilya koyuyorum . yumurta kokmuyor .
ya da biz almıyoruz yumurta kokusunu.![]()
Dene tabii canım bana bakma:)bende pankeki sevmem yumurta kokar banadaeşimle çocuklara yapıyorum tabi arada.ama denemek istedim sabah işe gelirken pratik olur gibi geldi
![]()
demirlekecim ben hiç yemek seçmem ama klasik usul yemekleri diyorum tabii. Sonradan icat edilen yemeklere alışamadım nedense, onu onunla bunu bununla karıştırmak bana pek uygun değil. Ben çocuklar küçükken bile hiçbir şeyi bulamaç gibi yapıp yedirmedim kendim sevmiyorum diye:))kuzum bunu ben yapmıştım geçen yıl . bi arkadaşta görmüştüm . çok güzel oluyor . yumurta değil de muz kokusu çok önde oluyor . muz yiyorsun gibi. güzel de olmuştu. ama daha yapmadım . çocuklar da yemedi sonra. ondan sürekli hale getirmedim . muzu muz olarak yedim . daha kolayıma geldi.
yumurtayı çok severim . yumurtayı da yumurta olarak haşlama , tavada yerim . ya da sebzeli. damak zevki işte . herkes her şeyi yemiyor . ama hazırda biri yapsa yerim .![]()
tebrık ederım canım benım saglıkla sıhhatle ...Selam kızlar, @Mihail Zoscenko sağolasın daha iyiyim
Kızlar ben hamileyim sanırsamdoktora gitmedim henüz ama evdeki test sonucu öyle diyor. Şimdi istemesem de yediklerime dikkat etmek zorundayım.
Önceki hamileliğimi +20 kiloyla tamamlayıp kendimi dumur etmiş,emzirme döneminde de cozutarak kendimi insan içine çıkamaz hale getirmiştim. Hayırlısıyla tamamlanırsa bunda durumlar nasıl olacak çok merak ediyorum. Henüz kimseler bilmiyor ama sizinle paylaşmak istedim![]()
Yeme samsonum boşver çikilopları, ben de şu evdeki kalan patlayan mısırı atıp kurtulacam da nimet diye atamıyorum, anneme götüreceğim dedim en son kardeşime yedirsin sever o abur cuburu en iyisi eve hiç almamak böyle illetleri![]()
Seni hınzırhayatımda şeker diye bir olgu bulunmadığından bende böyle reklamlar çıkabilemez (ay millet şerbetli tatlı falan yiyor inanabiliyor musunuz), olsa olsa chia tohumlu avokadolu shake yapan adını bilmediğim makinelerin reklamı çıkıyor bende
![]()
Selam kızlar, @Mihail Zoscenko sağolasın daha iyiyim
Kızlar ben hamileyim sanırsamdoktora gitmedim henüz ama evdeki test sonucu öyle diyor. Şimdi istemesem de yediklerime dikkat etmek zorundayım.
Önceki hamileliğimi +20 kiloyla tamamlayıp kendimi dumur etmiş,emzirme döneminde de cozutarak kendimi insan içine çıkamaz hale getirmiştim. Hayırlısıyla tamamlanırsa bunda durumlar nasıl olacak çok merak ediyorum. Henüz kimseler bilmiyor ama sizinle paylaşmak istedim![]()
delı gıbı temızlık yaptım yıne
yıne
yıne
![]()
.denemek istiyorum tşk ederim canım.2 yumurta 1 kucuk muz veya yarım muz cırpılıyor tavada omlet gıbı pısırılıyor yumurta kokusunu bende sevmem ama yumurta ıyı cırpılırsa kokusu kalmaz :)
ya ınan bende anlamadım nasıl kırlendıAma canım inan bu başka. Resmen sadece kakao ve kakao yağı var içinde. Bir arkadaşın eşi çikolata üretiyor, onun kullandığı hammadden vermişti. Şeker olmasa kakao faydalı bişey aslında. Neyse, işin özü ben zaten bu aradığım şeyi satanı bulamadım. Bulsam nadir yaptığım şekersiz tatlıların üzerine eritecektim. İtiraf et muzlu omlete saf çikolata sos yakışmaz mıydı?
artistee baak chialıı soomthyler demek; zararlı olmadığını bilsem ben de arada çıtır çıtır baklava, künefe gömerdim ne yalan
Fitsyyyyyyyyyyyyy, çok sevindim!! Sağlıkla kucağına al inşallah. İnşallah hamilelik, doğum tüm süreç çok kolay geçer. Kardeşlerin yaş farkı da az olacak, ne güzel
Nisa! O evde kim vardı da kirletti evi? Sana tatilde süper, toz bezi vermediler diye özledin mi bunları?![]()