Sağlıklı beslenirken;

kızlar ben muzlu pankek tarifini kaçırmışımnasıl oluyor tarif varmıdır rica etsem
Muzu ezip yumurtayla karıştırıp pişirdiler.
Bana niyeyse cazip gelmedi ama korkudan söyleyemedim herkes bayıldı çünkü.
Bana yumurta kokan keke benzeyecek gibi geldi niyeyse. Pankek de sevmem zaten, şekerli şekerli

bende pankeki sevmem yumurta kokar banadaeşimle çocuklara yapıyorum tabi arada.ama denemek istedim sabah işe gelirken pratik olur gibi geldi

kuzum bunu ben yapmıştım geçen yıl . bi arkadaşta görmüştüm . çok güzel oluyor . yumurta değil de muz kokusu çok önde oluyor . muz yiyorsun gibi. güzel de olmuştu. ama daha yapmadım . çocuklar da yemedi sonra. ondan sürekli hale getirmedim . muzu muz olarak yedim . daha kolayıma geldi.
yumurtayı çok severim . yumurtayı da yumurta olarak haşlama , tavada yerim . ya da sebzeli. damak zevki işte . herkes her şeyi yemiyor . ama hazırda biri yapsa yerim .

vanilya koyuyorum . yumurta kokmuyor .
ya da biz almıyoruz yumurta kokusunu.
limon yada portakal rendesi vanilya vs bende koyuyorum.kek mesela arada kokar bana.şimdi kendime diyet kek vs yaoınca kakaoyu basıyorum.yumurta kokusunu alıyor.kurabiye yapacaksam yumurtasız tarif ararım misal

bende pankeki sevmem yumurta kokar banadaeşimle çocuklara yapıyorum tabi arada.ama denemek istedim sabah işe gelirken pratik olur gibi geldi
Dene tabii canım bana bakma:)
demirlekecim ben hiç yemek seçmem ama klasik usul yemekleri diyorum tabii. Sonradan icat edilen yemeklere alışamadım nedense, onu onunla bunu bununla karıştırmak bana pek uygun değil. Ben çocuklar küçükken bile hiçbir şeyi bulamaç gibi yapıp yedirmedim kendim sevmiyorum diye:))

tebrık ederım canım benım saglıkla sıhhatle ...
hayırlı olsun omru bahtı yolu acık guzel olsun ınsallah

2 yumurta 1 kucuk muz veya yarım muz cırpılıyor tavada omlet gıbı pısırılıyor yumurta kokusunu bende sevmem ama yumurta ıyı cırpılırsa kokusu kalmaz :)

ben daha bırsey yemedım canım ıstemedı sadece fıltre kahve ıctım sabah

aksam ustu kahvaltı yapar gunu kapatırım 2 yumurta nohut salatası bol lımonlu maydonozlu zeytın peynır yerım baska da bırsey yemem 2-3 saat sonra ...

resım paylasırım :)

Ama canım inan bu başka. Resmen sadece kakao ve kakao yağı var içinde. Bir arkadaşın eşi çikolata üretiyor, onun kullandığı hammadden vermişti. Şeker olmasa kakao faydalı bişey aslında. Neyse, işin özü ben zaten bu aradığım şeyi satanı bulamadım. Bulsam nadir yaptığım şekersiz tatlıların üzerine eritecektim. İtiraf et muzlu omlete saf çikolata sos yakışmaz mıydı?

artistee baak chialıı soomthyler demek; zararlı olmadığını bilsem ben de arada çıtır çıtır baklava, künefe gömerdim ne yalan

Fitsyyyyyyyyyyyyy, çok sevindim!! Sağlıkla kucağına al inşallah. İnşallah hamilelik, doğum tüm süreç çok kolay geçer. Kardeşlerin yaş farkı da az olacak, ne güzel

delı gıbı temızlık yaptım yıne
yıne
yıne

Nisa! O evde kim vardı da kirletti evi? Sana tatilde süper, toz bezi vermediler diye özledin mi bunları?

2 yumurta 1 kucuk muz veya yarım muz cırpılıyor tavada omlet gıbı pısırılıyor yumurta kokusunu bende sevmem ama yumurta ıyı cırpılırsa kokusu kalmaz :)
.denemek istiyorum tşk ederim canım.
mesela börek üstünde poğaça üstünde de çok sevmem.yoğurt sürerim eve yapıyorsam.

ya ınan bende anlamadım nasıl kırlendı

oh mis gibi olmuş ev. beyazı ben de seviyorum . afiyet olsun doyurucu kahvaltı. yumurta ve nohut . ne güzel . harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…