nasıl toplamda 4 saat . günde 1 saat mı uyudun nisa. nasıl olur öyle. of hiç dayanamam . maşallah sanaNavigasyon evime 3 buçuk saat kaldığını söylüyor
Eve girer girmez dusa sonra uyurum çünkü 1 haftada toplam 4 saat uyudum cok yorgunum çok
Hayal hatun, sen hiç anlatmıyorsun. Neler yapıyorsun, sağlıklı besleniyor musun? Kilo problemin var mı?Nisa gerçekten aşmışsın hem uyku hem yemek konusunda insanüstü bir performans
hangi siteye bakmışsan orası gelir alta reklama.Niye bu sayfada sürekli Hacı Şerif reklamları çıkıyor ya? Siz de görüyor musunuz? İnadına şeker der gibi
Sağlıklı beslenmede ölçüt Nisa ise yok ben sağlıklı beslenmiyorum:) ama çok sağlıksız beslendiğim de söylenemez.Hayal hatun, sen hiç anlatmıyorsun. Neler yapıyorsun, sağlıklı besleniyor musun? Kilo problemin var mı?
Niye bu sayfada sürekli Hacı Şerif reklamları çıkıyor ya? Siz de görüyor musunuz? İnadına şeker der gibi
ah ah neler yedım neleramaniiiin ne yedirdiler sana Nisaaa ?
Sen verirsin 2-3 güne. Aç kalmaa ama detoks yapıcam diye yemeden dolaşmaa.
sıkma canını. sağlıklı beslenmeye döndün artık. geçer .yeter ki sen iyi ol .kendımı cok kotu hıssedıyorum sankı agır bır hastalıga yakalanmıs gıbı degısık bır agırlık var ustumde cok keyıfsız
sabah özume doneyım ben
sıkma canını. sağlıklı beslenmeye döndün artık. geçer .yeter ki sen iyi ol .
afıyet olsunakdam yem3gim karnibahar yemegi . pisene kadar bir kac ısırık pizza ve kek. açlık tavandı
karnibahar yedikten sonra 1 kupa kahve .sütlü
so ra yeşil cay.
sonra soda.
saçma sapan diye düşünme bence. kumpiri kim sevmez kuzum . arada olacak bunlar . abartmadığımız sürece olması gerek diye düşünüyorum zaten . benim kafa farklı biraz . sağlıklı değil belki ama . evde yapıyorum kumpir . çocuklara . patatesi haşlıyorum .ah ah neler yedım neler
kumpir bıle yedım cok sacma sapan bırseydı ama yıne de yedım okadar sacmaydı :)
hahhaha. bilimsel adı da mı varmış bunun . bilmiyordum gerçekten . ben de her şeyden karman çorman yemeyi severim . tadımlık yerim her şeyden az az . ama hepsinden yemem lazım.Sağlıklı beslenmede ölçüt Nisa ise yok ben sağlıklı beslenmiyorum:) ama çok sağlıksız beslendiğim de söylenemez.
Kilo problemini yeme problemimle orantılı olarak zaman zaman yaşıyorum. Şöyle ki; yeme bozukluğu var bende. Binge eating denen bir meret:) bunu da iyi ki öğrendim her yerde yazıyorum:))) pisboğaz oluşuma bilimsel bir ad bulunca böyle oldum n’aparsın :)))
kışın ben de şiş olurum .özellikle yüzüm .göz kapaklarım şişer .uyandıktan 3-4 saat sonra düzelir .Ben de sabah omlet, yanına biraz penkek, akşam 17:00 gibi de bir porsiyon suşi yedim ona bakarsanız. Dün iyi yemiştim, bugün karbonhidrata dadandım... Bugün daha yemem. Ama birkaç gündür aynada kendime bakıyorum, hiç öyle şişkinlik, kilo almış gibi bir halim yok. Aksine, sanki tatilde kilo veriyorum, incelmiş görüyorum kendimi, çok hareketten sanırım.
Yok canım seninki böyle bir şey değil.saçma sapan diye düşünme bence. kumpiri kim sevmez kuzum . arada olacak bunlar . abartmadığımız sürece olması gerek diye düşünüyorum zaten . benim kafa farklı biraz . sağlıklı değil belki ama . evde yapıyorum kumpir . çocuklara . patatesi haşlıyorum .
sonra soyup eziyorum . tereyağı ile sıcak sıcak . üstüne istediklerini koyuyorlar genelde ketçap , mayonez , mısır .
hahhaha. bilimsel adı da mı varmış bunun . bilmiyordum gerçekten . ben de her şeyden karman çorman yemeyi severim . tadımlık yerim her şeyden az az . ama hepsinden yemem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?