Sağlıklı beslenirken;

Kesinlikle uykusunu düzene sokması gerekiyor, ama beslenmesi çok sağlıklı Nisa'nın.

2 öğün ben de denedim, yapıyorum düzenli olmasa da. Protein ve yağ ağırlıklı bir kahvaltı yaparsan zaten 4-5 de kadar acıkmıyorsun hiç. Bu saatler de akşam yemeği için ideal oluyor.

Ama ekmek, şeker yersen kan şekeri oynayacağı için açlık kaçınılmaz.

Niye bu sayfada sürekli Hacı Şerif reklamları çıkıyor ya? Siz de görüyor musunuz? İnadına şeker der gibi
hangi siteye bakmışsan orası gelir alta reklama.
bana başka bi site geliyor . bakmış olman ya da benzer şe yleri araştırmış olman lazım .

Hayal hatun, sen hiç anlatmıyorsun. Neler yapıyorsun, sağlıklı besleniyor musun? Kilo problemin var mı?
Sağlıklı beslenmede ölçüt Nisa ise yok ben sağlıklı beslenmiyorum:) ama çok sağlıksız beslendiğim de söylenemez.
Kilo problemini yeme problemimle orantılı olarak zaman zaman yaşıyorum. Şöyle ki; yeme bozukluğu var bende. Binge eating denen bir meret:) bunu da iyi ki öğrendim her yerde yazıyorum:))) pisboğaz oluşuma bilimsel bir ad bulunca böyle oldum n’aparsın :)))

amaniiiin ne yedirdiler sana Nisaaa ?

Sen verirsin 2-3 güne. Aç kalmaa ama detoks yapıcam diye yemeden dolaşmaa.
ah ah neler yedım neler
kumpir bıle yedım cok sacma sapan bırseydı ama yıne de yedım okadar sacmaydı :)

kendımı cok kotu hıssedıyorum sankı agır bır hastalıga yakalanmıs gıbı degısık bır agırlık var ustumde cok keyıfsız

sabah özume doneyım ben

akdam yem3gim karnibahar yemegi . pisene kadar bir kac ısırık pizza ve kek. açlık tavandı
karnibahar yedikten sonra 1 kupa kahve .sütlü
so ra yeşil cay.
sonra soda.

Ben bugün tam 3 tane poğaça yedim çorba içtim 2 tane köfte yedim ayrıca yarım yumurta peynir 7 8 tane zeytin 1 halley bir avuç kadar çekirdek...
Allahımmm yardım et çıldırdım resmen ben bugün

Ben de sabah omlet, yanına biraz penkek, akşam 17:00 gibi de bir porsiyon suşi yedim ona bakarsanız. Dün iyi yemiştim, bugün karbonhidrata dadandım... Bugün daha yemem. Ama birkaç gündür aynada kendime bakıyorum, hiç öyle şişkinlik, kilo almış gibi bir halim yok. Aksine, sanki tatilde kilo veriyorum, incelmiş görüyorum kendimi, çok hareketten sanırım.

ah ah neler yedım neler
kumpir bıle yedım cok sacma sapan bırseydı ama yıne de yedım okadar sacmaydı :)
saçma sapan diye düşünme bence. kumpiri kim sevmez kuzum . arada olacak bunlar . abartmadığımız sürece olması gerek diye düşünüyorum zaten . benim kafa farklı biraz . sağlıklı değil belki ama . evde yapıyorum kumpir . çocuklara . patatesi haşlıyorum .
sonra soyup eziyorum . tereyağı ile sıcak sıcak . üstüne istediklerini koyuyorlar genelde ketçap , mayonez , mısır .
hahhaha. bilimsel adı da mı varmış bunun . bilmiyordum gerçekten . ben de her şeyden karman çorman yemeyi severim . tadımlık yerim her şeyden az az . ama hepsinden yemem lazım.

kışın ben de şiş olurum .özellikle yüzüm .göz kapaklarım şişer .uyandıktan 3-4 saat sonra düzelir .
kilo veriyorsan sana öyle geliyordur zaten . sıkıntı yok .
afiyet olsun . az yemişsin aslında

Yok canım seninki böyle bir şey değil.
Sen gayet iyisin maşallah.

arada bakmadığımız aratmadığımız ürünlerinde reklamı çıkabiliyor.şuan bende kitap reklamları çıkıyor bayadır kitaplara bakmadım.kadınlar kulübünün aldığı reklamlar olabiliyor.bi hafta atasay reklamı dönmüştü arkada şeyma subaşı siteye girmek istemiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…