Sağlıklı beslenirken;

Arabayla mı gittiniz? Sağlıkla dönün inşallah :)
Sağolasın canım benim
Aynen araçla gittik rahat rahat demin bir dinlenme tesisinde park vardı çocuğun tüm enerjisini de attık uyuyor oh sakinlik :)
Yanıma bol su aldım limonlu içe içe geliyorum

Sağolasın canım benim
Aynen araçla gittik rahat rahat demin bir dinlenme tesisinde park vardı çocuğun tüm enerjisini de attık uyuyor oh sakinlik :)
Yanıma bol su aldım limonlu içe içe geliyorum
Nisa’cım iki öğün yiyorsun ve ilk öğünün bildiğim kadarıyla çok erken (bazan sabah 6’da yedim diyorsun mesela), merak ettiğim acıkmıyor musun? Vücudunu sonradan mı buna alıştırdın nasıl oldu?

Nisaaaa hoş gelişler ola
2 kilo bişey değil yaaa, birden yüklenmektendir o bikaç gün detoks yaparsın gider
Sevde, manzaran hatikaymış. Bizim için de keyfini çıkar

Aynen sonradan alistirdim
Önceleri uyandığımda uyuyana kadar habire yerdim ağzım hiç boş durmazdi hatta uykudan uyanır helva kavurur yer yatardim günün 18 saatini falan yiyerek geçirirdim

Diyete başladığımda iç hastalıkları doktorum günde 2 öğün yemeli insan vücut ona programlı demişti genelde sabah 8 akşam 5 gibi bağırsak çalışır o zaman beslersen vücudunu daha doğru saat olur maksimum fayda görürsün demişti
İlk 1 ay zor oldu alışkanlıkları değiştirmek ama sabah kahvaltim çok doyurucu olduğundan akşama kadar acikmadim sadece tok olsam bile yeme alışkanlığımı bırakmak zor oldu tiryakilik gibi çünkü

geç kalkan biri için normal 2 öğün bence . ben de hafta sonu öyle besleniyorum .
yani 9 da kalsan . 10 da kahvaltıya otursan .
aralarda kahve , su , soda vs .
akşamı 4 de yesen tamam işte.ben öyle yapıyorum . ya da 5 de yenir

ama biz 6 buçukta kalkıyoruz . mümkün değil 2 öğün bence bize.

Nisaaaa hoş gelişler ola
2 kilo bişey değil yaaa, birden yüklenmektendir o bikaç gün detoks yaparsın gider
Sevde, manzaran hatikaymış. Bizim için de keyfini çıkar
Kendimi okadar halsiz ve mutsuz hissediyorum ki anlatamam
Sanki vücudum yağ kalintisiyla kaplanmış gibi

ay sabah 8 de yiyormuşsun . ay olur yani uygundur . ama ben öyle beslensem kemik yığını kalırım gibime geliyor . sıkı yemek lazım diye düşünüyorum 8 de yiyince . akşam 5 e kadar çünkü.

3 saat uykuyla gün geçiren biriyim :) en geç 6 da ayaktayım gece 2/3 de yatarım
2 öğün yetiyor bazen tek öğün bile yetiyor
Şekerli unlu kızartılmış birşey tuketmezsen acikmiyorsun
Geçtiğimiz Ramazan sahurda 2 yumurta iftarda ayran ve 1 avuç kuruyemiş ile tuttum orucu mesela :)

ay sabah 8 de yiyormuşsun . ay olur yani uygundur . ama ben öyle beslensem kemik yığını kalırım gibime geliyor . sıkı yemek lazım diye düşünüyorum 8 de yiyince . akşam 5 e kadar çünkü.
Zaten protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor kahvaltıda yumurta peynir zeytin kuruyemiş karbonhidrat için nohut salatası yiyince öyle sisiyorsun ki akşama aç oturmuyorsun masaya

kuzum tebrik ederim . haklısın . Ramazan olunca öyle . beyin de şartlanıyor . ama evdeyken mesela haftasonu çocuklarla zorlanıyorum . dışarı da çıkmak istiyorlar . artık park park gezince zorlanıyorum mesela.
bir de 4 kilo gidiyor benden ramazanda. 48 kilo ile bitiriyorum ramazanı.

Zaten protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor kahvaltıda yumurta peynir zeytin kuruyemiş karbonhidrat için nohut salatası yiyince öyle sisiyorsun ki akşama aç oturmuyorsun masaya
haklısın .
ben de yumurta yerim sahurda . 2 haşlanmış . peynir , şeftalı , elma kuruyemiş .

iftar da 1 kase çorba . biraz sebze yemek . az biraz tatlı . tamamdır . zaten acıkmıyorsun ramazanda nedense. biraz güçten düşüyorum sadece. akşam iftara az kala.

Ben astım sanırım :)
Bazen yemeyi unutuyorum 2 gün yemek yemeyip aaa yemeyi unuttum dediğimi bilirim şimdi eve dönüyorum ya ilk 3 gün ölümüne zorlanırim niye 1 hafta hamur işi ağır şeyler yedim çünkü . Bunu temizlemek zor bir arinayim sonra aklıma yemek gelmez :)

Ne güzel, demek ki bedenin unutmuş böyle tepki vermiş. Birkaç güne toparlarsın sen
Toparlarim hatta daha fazla bile zayıflarım da uzuldugum resmen tüm emeğimin boşa gitmiş hissi o his kötü :)
Ne gerek vardı böyle yemeye keşke boykot Edip sadece ayran icseydim diyorum :)

maşallah canım . harika bi şey . aklına yemek gelmemesi.
özlemişsin bak evini. ikram olayı çok abartılmış yalnız . 12 çeşit yemek nasıl oluyor .
nereli gittiğin akrabalar . antep li mi onlar da. döktürmüşler.

Evet antepliler teyzem dayım ikisi birbirinden beter çıktı
Sanki evimde hiç yemiyormusum gibi yengem de Maraşlı sagolsunlar iki taraftan 10 yıl yemesem olmeyecek kadar stok yaptırdılar

Nisa da erken yapıyor kahvaltısını ama. Benden bile erken yapıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…