kuzum kendimi sorguladım sen yazınca.@demirleke gerçekten damak zevkin çok farklı:) bir şeyleri bir şeylerle karıştırıyorsun habire:)))
Bir de mesela öğünlerinde çok farklı şeyler tüketiyorsun ne bileyim akşam yemeğinde bir gevrek diyorsun, sonra reçel diyorsun, ardından balkabağı diyorsun:) benim aklıma akşam yemeği denince aklıma gelmeyen şeyler senin menüde oluyor.
Zayıflığının sırrı bu mu yoksa? Yediğin farklı şeyler vücutta tepkimeye girip kendi kendini mi yok ediyor bilemedim:)))
Tabuları yıkmışsın işte ne güzel.kuzum kendimi sorguladım sen yazınca.
gerçekten öyle görünebilir.
işte bilemedim. öyle seviyorum.
annem aksamlari böyle beslendigimi görünce kızar mesela. illaki corbali pilavlı yemek olmazsa olmazdır ona göre .
simdi o da yiyrmiyor. böbrekleri yüzünden diyet yapmak zorunda kaldı.
bu sabah kahvaltida balkabağı üzerine tahin pekmez döktüm. 1 gteyfurt . 2 avuç fıstık.
4 dilim örgü peyniri.
1 dilim ekmek
1kaşık muhlama
ara öğün nisastalı pelte . üzerine yarım elma yarım muz.
aksam 1 tabak ıspanak
biraz tahin pekmez. pizza yaptim.1 dilim ondan. kek 1 dilim.
findik kavurdum. ayıklarken 2 avuç yemişimdir.böyle .
yemek üstüne 1 kupa türk kahve ve 5 karecık bitter.
@demirleke gerçekten damak zevkin çok farklı:) bir şeyleri bir şeylerle karıştırıyorsun habire:)))
Bir de mesela öğünlerinde çok farklı şeyler tüketiyorsun ne bileyim akşam yemeğinde bir gevrek diyorsun, sonra reçel diyorsun, ardından balkabağı diyorsun:) benim aklıma akşam yemeği denince aklıma gelmeyen şeyler senin menüde oluyor.
Zayıflığının sırrı bu mu yoksa? Yediğin farklı şeyler vücutta tepkimeye girip kendi kendini mi yok ediyor bilemedim:)))
büyük sıkıntı değilmi.Selam kızlar normalde Çarşamba eve dönecektim ama geri antebe dönüşü yarın yani ptesi gününe çektim sırf çok yedirdiklerinden, anormal ısrar ediyorlar yememek için kaçıyorum
Çok geçmiş olsun canım ya, dikkat et. İyi beslen, bağışıklığını güçlendirmeye çalış. Bol bol sıvı tüket. Acil şifalar olsun inşallah.Samsonn canım yaaa ne olduğunu bilmediğim bir salgına yakalandım:/ boğaz ağrısı kaynaklı, vücut kırgınlığı ama bir haftadır nereye yattığımı bilmiyorum resmen. Bri de gözümde it dirseğine benzer birşey:/ uçuk ta patlatmıştım:/ yürüyen canavara dönüştüm resmen:d bizim doktorda sürekli tatilde olduğundan randevuyu haftaya alabildim ancak. Burdaki çalışma sistemi Türkiye’de olsa keşke.
N nscckts sen Ankara’da mısın
Öyle uzun gezmelerde adamı patlatana kadar yediriyorlar1 kilo şişliktir yaa, sen dönünce hemen atarsın keyfini çıkar, bol bol gez
Vays, havan batmasın Sevde, Hawaii demekSelam,
Regl meselesinden sonra yemek meselesinde de bazılarınızla senkronize gidiyoruz. :)
Ben de tatildeyim. Hawaii'de ayıptır söylemesi. :)) Arkadaşımlayım. Restoranlarda yiyip içiyoruz ve ben her hücremle o yemeklere karşı koymaya çalışıyorum. Ölecem valla bunun savaşını verirken. Dışarda yemene içmene dikkat etmek çok zor. Az önce bir omlet söyledim, yanına penkek geliyor. Sandım ufak bir parça getirecekler. Bana getirdiler üst üste 3 penkek. Tadına bakmakla kalamıyorum, nasıl çekiyor o tatlı beni... birkaç lokma yiyip koşa koşa çöpe atmak zorunda kaldım. Yesem olmayacak, yemesem duramıyorum. En iyisi gözümün önünden çekmekti. Yiyecek çöpe atmayı da sevmem. Tam drama valla. Neyse ki aktifiz burada, hareket ediyoruz.
Ama eve gidip kontrollü beslenmeme de sporuma da devam edeceğim gelecek hafta.
Uzun bir süre tartılmayı da düşünmüyorum.
Gell Nisaa, bize geri dön, tehlikeli suları çabuk terketSelam kızlar normalde Çarşamba eve dönecektim ama geri antebe dönüşü yarın yani ptesi gününe çektim sırf çok yedirdiklerinden, anormal ısrar ediyorlar yememek için kaçıyorum
Günaydın Suhangünaydınlar
aksam 1 tabak ıspanak
biraz tahin pekmez. pizza yaptim.1 dilim ondan. kek 1 dilim.
findik kavurdum. ayıklarken 2 avuç yemişimdir.böyle .
yemek üstüne 1 kupa türk kahve ve 5 karecık bitter.
Günaydın Suhan
Ya o postlarının altında baklava börekli mesaj ne? Subliminal bişey mi?
Günaydın Herkese bu arada. Sağlıklı, mutlu bir haftamız olsun inşallah
cümlede geçen pizza ve keki tam buğdaylı ve diyet tarifli olarak düşünüyorum ayrıca fındığı çiğ ve 10 tane kadar ,bitteride belki haftada bir 1 karecikHey maşallah diyorum Demirleke
hahahah. yaa bilmiyorum . ne diyim . hep böyle olmaz . arada lazım ama.Hey maşallah diyorum Demirleke
bizdeki tam buğday değildi. ev halkına yapıldıydı. ama yedim az bi şey .cümlede geçen pizza ve keki tam buğdaylı ve diyet tarifli olarak düşünüyorum ayrıca fındığı çiğ ve 10 tane kadar ,bitteride belki haftada bir 1 karecikyooo tahini pekmezi görmediydim zaten
topik sağlıklı beslenme topiği olunca yanlış yeremi geldim bizim nisanın topiği değilmi diye düşündüm bi anbizdeki tam buğday değildi. ev halkına yapıldıydı. ama yedim az bi şey .
kek de öyle. kendime yapılmadı. yağlı . sütlü yumurtalı unlu.
fındık kabuklu . normalde çiğ yeriz ama fırın çalışırken 1 tepsi attım . kavrulanları ayıkladım . ondan yedim . 10 tane kadar değil de 30 tane kadardı.
bitter de %80 kakao kitlesiydi. ondan yani.
arada yiyorum böyle ki.
siz kaçamakları yazmayınca tabi . sanki sen hiç yemiyontopik sağlıklı beslenme topiği olunca yanlış yeremi geldim bizim nisanın topiği değilmi diye düşündüm bi an
afiyet olsun kuzum
Vays, havan batmasın Sevde, Hawaii demek
Oradan dönünce bir iki görsel atarsın di mi? İçimizi ısıtır valla. Buralar kar, buz fırtına. Yoldan çıkmış 4-5 araç gördüm gelirken.Ofisde kat kat giyinmiş, ıhlamurumu içiyorum şu an.
Yoo istersen açık açık söyle, "havan batsın" de. Alınmam. Haha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?