Sağlıklı beslenirken;

of of orada yaşayan bi arkadaşımız vardı. 1 yıldır gelmiyor buralara. miami ye gidiyordu o gerçi. bataklık bölgesi nereydi . oradaydı . hatırladım . florida . onun da harika paylaşımları oluyordu . görsel . havan batsın bee
Yoo istersen açık açık söyle, "havan batsın" de. Alınmam. Haha :)
.

Birkaç fotoğraf göndereyim dedim, bazıları bozuk çıkmış. Uyuz oldum.
Kalan sağlar beni ağlatmaya yeter O nasıl güzel bir manzara yaa. Hem deniz, hem yeşil efsanee.

Yeşil tepelere karşı oturan sen misin yoksa? Denize girilecek kadar sıcak mıydı hava? Kıskandım valla. Keşke benim olsaa

geçen şunu dinlemiştim orda el kızı diye geçiyor ben el oğlu formatına çevirdimben diyet yaptıkça el oğlu götürüyor baklavaları kabak tatlılarını napamm nerelere atam kendimi

Diyet demiyoruz, sağlıklı yaşam, yaşam stili, bedenini canını seven biz Diyetin soğuk bir duruşu var

cümlede geçen pizza ve keki tam buğdaylı ve diyet tarifli olarak düşünüyorum ayrıca fındığı çiğ ve 10 tane kadar ,bitteride belki haftada bir 1 karecikyooo tahini pekmezi görmediydim zaten

Di mi, bir de bunları yiyip uyuyabilmiş mi? Roket enerjisi olmuş akşam akşam

Evet benim.
Denize giriliyor valla. Hava sıcak.

Menü de yazalım

Bu sabah 1 yumurta, 2 ceviz, 1 çay kaşığı bal, küçük bir turp ve az marul yedim. Zeytinyağı içtim.

Öğlen şekersiz karabuğday keki.

4-5 pm gibi Marul, avokado ve ton balığından oluşan bir salata yiyeceğim, akşam en fazla salep içerim diye düşünüyorum.

büyük sıkıntı değilmi.
Hiç deme ya 2 kg aldım dönüyorum söylene söylene sanki kitliktayiz gibi çeşit yapmış tövbeler olsun bir masada 12 çeşit yemek mi olur

Gell Nisaa, bize geri dön, tehlikeli suları çabuk terket
Ah ah bı bilsen 2 kg ! Zehirlendim resmen

topik sağlıklı beslenme topiği olunca yanlış yeremi geldim bizim nisanın topiği değilmi diye düşündüm bi an
afiyet olsun kuzum

Yoo istersen açık açık söyle, "havan batsın" de. Alınmam. Haha :)

Sevdeeeeee harika harika mis gibi tatil işte bu

Havamı atamadım dedin bir daha mı gönderdin hahaa:))

oh vallahi öyle güzel uyudum ki.

Kızlar alemsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…