.Yoo istersen açık açık söyle, "havan batsın" de. Alınmam. Haha :)
Havamı atamadım dedin bir daha mı gönderdin hahaa:))Birkaç fotoğraf göndereyim dedim, bazıları bozuk çıkmış. Uyuz oldum.
Kalan sağlar beni ağlatmaya yeterBirkaç fotoğraf göndereyim dedim, bazıları bozuk çıkmış. Uyuz oldum.
Öyle deme ülkemizin her köşesi cennetKalan sağlar beni ağlatmaya yeterO nasıl güzel bir manzara yaa. Hem deniz, hem yeşil efsanee.
Yeşil tepelere karşı oturan sen misin yoksa? Denize girilecek kadar sıcak mıydı hava? Kıskandım valla. Keşke benim olsaa
geçen şunu dinlemiştim orda el kızı diye geçiyor ben el oğlu formatına çevirdim ben diyet yaptıkça el oğlu götürüyor baklavaları kabak tatlılarını napamm nerelere atam kendimi
cümlede geçen pizza ve keki tam buğdaylı ve diyet tarifli olarak düşünüyorum ayrıca fındığı çiğ ve 10 tane kadar ,bitteride belki haftada bir 1 karecikyooo tahini pekmezi görmediydim zaten
Bence de ama şu an tek bir gerçek var o da içinde bulunduğum soğuk ofis, eksi bilmem kaç hissedilen karlı hava, betondan manzaralar...bir de PazartesiÖyle deme ülkemizin her köşesi cennet
Sen nerede yaşıyordun canım?Bence de ama şu an tek bir gerçek var o da içinde bulunduğum soğuk ofis, eksi bilmem kaç hissedilen karlı hava, betondan manzaralar...bir de Pazartesi
Top secret, kimliğim ifşa olmasınSen nerede yaşıyordun canım?
Kalan sağlar beni ağlatmaya yeterO nasıl güzel bir manzara yaa. Hem deniz, hem yeşil efsanee.
Yeşil tepelere karşı oturan sen misin yoksa? Denize girilecek kadar sıcak mıydı hava? Kıskandım valla. Keşke benim olsaa
Anladım :) İstanbul tarafları soğukmuş evetTop secret, kimliğim ifşa olmasın
Ama Marmara bölgesinde 2 il arasında gelip gidiyorum.
oh vallahi öyle güzel uyudum ki.Diyet demiyoruz, sağlıklı yaşam, yaşam stili, bedenini canını seven bizDiyetin soğuk bir duruşu var
Di mi, bir de bunları yiyip uyuyabilmiş mi? Roket enerjisi olmuş akşam akşam
hımm. orda kış olmuyor herhal . demi.Evet benim.
Denize giriliyor valla. Hava sıcak.
hımm. orda kış olmuyor herhal . demi.
Maşallah sana, saçlar çok güzel, boy pos, fit bir hatun olduğun belli fotodanEvet benim.
Denize giriliyor valla. Hava sıcak.
öyle bir iddiam yoksiz kaçamakları yazmayınca tabi . sanki sen hiç yemiyon
hep sağlıklı mamalar yiyorsun tabi sen
Hiç deme ya 2 kg aldım dönüyorum söylene söylenebüyük sıkıntı değilmi.
Ah ah bı bilsenGell Nisaa, bize geri dön, tehlikeli suları çabuk terket
topik sağlıklı beslenme topiği olunca yanlış yeremi geldim bizim nisanın topiği değilmi diye düşündüm bi an
afiyet olsun kuzum
Yoo istersen açık açık söyle, "havan batsın" de. Alınmam. Haha :)
Havamı atamadım dedin bir daha mı gönderdin hahaa:))
oh vallahi öyle güzel uyudum ki.
Ah ah bı bilsen2 kg ! Zehirlendim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?