• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

of of orada yaşayan bi arkadaşımız vardı. 1 yıldır gelmiyor buralara. miami ye gidiyordu o gerçi. bataklık bölgesi nereydi . oradaydı . hatırladım . florida . onun da harika paylaşımları oluyordu . görsel . havan batsın bee
Yoo istersen açık açık söyle, "havan batsın" de. Alınmam. Haha :)
.

Birkaç fotoğraf göndereyim dedim, bazıları bozuk çıkmış. Uyuz oldum.
Kalan sağlar beni ağlatmaya yeter :cry: O nasıl güzel bir manzara yaa. Hem deniz, hem yeşil efsanee. :sampiyon:

Yeşil tepelere karşı oturan sen misin yoksa? Denize girilecek kadar sıcak mıydı hava? Kıskandım valla. Keşke benim olsaa:rolleyes:

geçen şunu dinlemiştim orda el kızı diye geçiyor ben el oğlu formatına çevirdim:KK70:ben diyet yaptıkça el oğlu götürüyor baklavaları kabak tatlılarını napamm nerelere atam kendimi

Diyet demiyoruz, sağlıklı yaşam, yaşam stili, bedenini canını seven biz :KK48: Diyetin soğuk bir duruşu var

cümlede geçen pizza ve keki tam buğdaylı ve diyet tarifli olarak düşünüyorum ayrıca fındığı çiğ ve 10 tane kadar ,bitteride belki haftada bir 1 karecik:KK70::KK70::KK70:yooo tahini pekmezi görmediydim zaten:KK70::KK70:

Di mi, bir de bunları yiyip uyuyabilmiş mi? Roket enerjisi olmuş akşam akşam :KK45:

Kalan sağlar beni ağlatmaya yeter :cry: O nasıl güzel bir manzara yaa. Hem deniz, hem yeşil efsanee. :sampiyon:

Yeşil tepelere karşı oturan sen misin yoksa? Denize girilecek kadar sıcak mıydı hava? Kıskandım valla. Keşke benim olsaa:rolleyes:

Evet benim.
Denize giriliyor valla. Hava sıcak.

siz kaçamakları yazmayınca tabi . sanki sen hiç yemiyon
xenforo-smilies-kk70.gif

hep sağlıklı mamalar yiyorsun tabi sen
xenforo-smilies-kk70.gif
öyle bir iddiam yok:KK37:

Menü de yazalım :KK66:

Bu sabah 1 yumurta, 2 ceviz, 1 çay kaşığı bal, küçük bir turp ve az marul yedim. Zeytinyağı içtim.

Öğlen şekersiz karabuğday keki.

4-5 pm gibi Marul, avokado ve ton balığından oluşan bir salata yiyeceğim, akşam en fazla salep içerim diye düşünüyorum. :kahve:

büyük sıkıntı değilmi.
Hiç deme ya 2 kg aldım dönüyorum söylene söylene :( sanki kitliktayiz gibi çeşit yapmış tövbeler olsun bir masada 12 çeşit yemek mi olur

Gell Nisaa, bize geri dön, tehlikeli suları çabuk terket :halay:
Ah ah bı bilsen :( 2 kg ! Zehirlendim resmen

topik sağlıklı beslenme topiği olunca yanlış yeremi geldim bizim nisanın topiği değilmi diye düşündüm bi an:KK70::KK70::KK70:
afiyet olsun kuzum
:D :D
Yoo istersen açık açık söyle, "havan batsın" de. Alınmam. Haha :)

Sevdeeeeee harika harika mis gibi tatil işte bu

Havamı atamadım dedin bir daha mı gönderdin hahaa:))
:D :D :D

oh vallahi öyle güzel uyudum ki.
:D :D :D

Kızlar alemsiniz

Back
X