ben de dün regl oldum . karnım kocaman . üşüttüm de galiba .Gerçi regl öncesindeyim o yüzden mi şiş şiş hissediyorum bilmiyorum ama bugün eteğim dar geldi biraz, yani aşırı değil de biraz :) akşamları yine yemedim ama annem babamla çay çekirdek yaptım
Haşimatoo, bu ben
sende mi var kuzum .Haşimatoo, bu ben
Mihooooo hoş geldin!! Özlettin kendiniKızlarımmm selamlar ben geldim
Herkesler nasıl iyi mi, yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
Okuya okuya geldim sayfaları, içim pozitif hislerle doldu :) fazla giremiyorum yine maalesef ama okudum fırsat buldukça dışarıdan. İşyerinde bi arkadaş da bana takılıyor öğlen birlikte salata kemiriyoruz ama o benden daha motive çıktı ne yemek istesem engelliyor beni, bişeyi uzun süre doğru düzgün yapınca boz bu işi boz diye dürtüyorlar içeriden beni o yüzden geçen hafta yedim de yedim sonuç +1.5 kg ve yaklaşık yarım beden büyümebu hafta bu kardeşiniz bedensel temizlik yapacak anlayacağınız.
Sabah 07:30
İki haşlanmış yumurta pulbiber karabiberli
1 kase ev yoğurdu
2 dilim eski kaşar
10-15 yeşil zeytin
Yarım dilim ekşi mayalı ekmeğe kaymak sürdüm (tutsun biraz diye yiyorum @nscckts günah olur mu nisam günahsa vur de öldüreyim hemen)
Öğlen 12:30
Etli nohut yemeği çeyrek dilim ekşi mayalı ekmek
Salata
4-5 etli çiğ köfte (üst komşu getirdi sağolsun boşa gitmesin diye yedim)
Akşam 17:30 da bir portakal ile 10 kadar çiğ fındık
evet ya, maalesef yıllardır. Ve alanında çok ünlü bir doktora gittim senelerce, çinkom eksik, demirim düşük desem burun kıvırır adam...hiç böyle çözüm odaklı öneriler sunmuyorlar. Sadece ömür boyu bir hapa ve doktora mahkumsun.sende mi var kuzum .
haklısın.evet ya, maalesef yıllardır. Ve alanında çok ünlü bir doktora gittim senelerce, çinkom eksik, demirim düşük desem burun kıvırır adam...hiç böyle çözüm odaklı öneriler sunmuyorlar. Sadece ömür boyu bir hapa ve doktora mahkumsun.
dün akşam yemeğim maşallah yine bol kepçe.
brokoli haşlama. 1 yumurta . 1 bardak balkabağı
yulaflı top .
buraya kadar iyi . sonra çikolata . fıstık . gofret . birer ısırık .
sodalı su . elma . galeta.
reçel
bu sabah kahvaltı. yulaflı top 2 adet
1 dilim ekmek .
reçel
biraz taze fasülye.
öğlen için getirdiklerim
3 kaşık bulgur pilavı . evde sonu kalmıştı.
4 kaşık yoğurt
400 ml balkabağı
1 greyfurt
çekmecede çiğ kaju , kurukayısı var . ara öğün için .
1 bardak süt ile kahve yaptım . onu içtim işe gelince.
yiyemedim . kesti beni . çok şekerli geldi.Afiyet şifa olsun :)
Bu bir ısırık alıp paketi kapatma olayı ben de asla yok. İsterse 200 gr çikolata olsun, açtımı bitiricem ben. Yoksa aklım taklı kalıyor
ay maşallah ya, ne güzel çocuklar da alışkın değil demek.yiyemedim . kesti beni . çok şekerli geldi.
yoksa ben de bırakamam paketi de yerim .
çocuklara açtım . ama onlar da yemedi geri getirdi bi ısırık alıp . şekerli geldi sanırsam.
evet yiyemezler . evde kek kurabiye de hafif olur bizde.ay maşallah ya, ne güzel çocuklar da alışkın değil demek.
yulafla hurmalı toplardan yapsana sen de.Afiyet şifa olsun :)
Bu bir ısırık alıp paketi kapatma olayı ben de asla yok. İsterse 200 gr çikolata olsun, açtımı bitiricem ben. Yoksa aklım taklı kalıyor
evet yiyemezler . evde kek kurabiye de hafif olur bizde.
şekeri az katarım . kurabiyeye tarçın atarım . tarçının şekerli hissi verdiğini biliyorsundur zaten .
zencefilli tarçınlı kurabiyemi tek geçerler. hafta sonu istediler de yapamadım . üşendim
bisküvi makinam da var . aslında eğlenceli . bu akşam yapabilirim . gaza geldim
yulafla hurmalı toplardan yapsana sen de.
Ye, dua et , sev filmini izlediniz mi .
resim atayım . önceden kaydettiğim resimler vardıYa ne eğlenceli sizin ev, busküvi makinası da ilk defa duydum. Tarçın katıp hiç şeker katmıyor musun?
Waffle resmi zaten bekliyordum senden, bisküvi fotosu da beklerim artık
Yapsam hepsini bir oturuşta yerim. Ben öyle şeylere bulaşmasam daha iyi sanki.
Julia Roberts'ın filmi mi? Ben izlemedim. Güzel mi? Geçen 2:22 diye bi film izledim. Büyük beklentiler içindeydim, tamamen vakit kaybıydı. Ucuz Amerikan romantizmine bitiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?