- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.181
- 798
Bekliyorumresim atayım . önceden kaydettiğim resimler vardı
ben de izlemedim ama izleyeceğim julia nın filmi evet .
bilmiyorum ama izlemeye değer geldi. izlersem yorum atarım sana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyorumresim atayım . önceden kaydettiğim resimler vardı
ben de izlemedim ama izleyeceğim julia nın filmi evet .
bilmiyorum ama izlemeye değer geldi. izlersem yorum atarım sana
Eveettt, çok güzel hepsi.resimler görünüyor mu
Bir aydır üç öğün yemeye başladım onun da etkisi var sadece 1 haftada alınan kilo değil o ama geçen hafta sağlam yedim :)afiyet olsun . mamalar pek güzel . sağlıklı
1,5 kilo çok olmuş haftasonu için . demi![]()
Alah kavuştursun en kısa zamanda. Babamın bir alışkanlığı var akşam yemekten sonra hep elinde oyalanacak bişeyler olsun ister; çekirdek, kuruyemiş, gevrek, meyve vs. Birinde yemesem öbüründe yiyorumben de dün regl oldum . karnım kocaman . üşüttüm de galiba .
anne baba ile çay mı. ay annemi babamı özledim . keyfini çıkar .![]()
Samsonumm saolasın anneannem aynı yani daha kötü de değil ama felç ve konuşma bozukluğu kalıcı oldu, durum stabil yani.Mihooooo hoş geldin!! Özlettin kendiniAnnane nasıl oldu?
Menüler gayet güzel. Aslında 2 yumurta tok tutar zaten, ekmeğe gerek yok sanki. Ama ekşi mayalı ekmeği ben de çok severim
O 1,5 kg regl kaynaklıdır. 4 gün öncesi tartılmayı bırakın diyorlar. Vücud çok su tutuyor sanırım, ben de hep 1-2 kg fazla çıkarım tartıda
Rabbim şifa versin teyzeye inşallah.Samsonumm saolasın anneannem aynı yani daha kötü de değil ama felç ve konuşma bozukluğu kalıcı oldu, durum stabil yani.
İnanır mısın pantolonum rahatsız ediyor şu an normalde böyle olmazdı. Muhtemelen yarın ya da sonraki gün regl olurum zaten.
geçmiş olsun . Allah şifa versin .Samsonumm saolasın anneannem aynı yani daha kötü de değil ama felç ve konuşma bozukluğu kalıcı oldu, durum stabil yani.
İnanır mısın pantolonum rahatsız ediyor şu an normalde böyle olmazdı. Muhtemelen yarın ya da sonraki gün regl olurum zaten.
Herkes aynı şeyi söylüyor ama ben de ekmek manyaklığı var. Ekşi mayalı artizan ekmeklerden alsam, oturur o somunun yarısını börek niyetine yerim. Film açar karşısında yerim, katık bile lazım değil. Hani şu trabzon ekmeği tarzında olanların yarısını bir oturuşta yiyecek kapasitem var.Samsonn ekşi mayalı ekmek sahiden de tok tutuyor yalnız, bir ekmek alıp buzluğa koydum uzunca süre gider o bana :)) aslında haftasonu misafirim var o yüzden almıştım normalde ekmek almıyorum eve
haha. pek iyi değil ama güzel .Herkes aynı şeyi söylüyor ama ben de ekmek manyaklığı var. Ekşi mayalı artizan ekmeklerden alsam, oturur o somunun yarısını börek niyetine yerim. Film açar karşısında yerim, katık bile lazım değil. Hani şu trabzon ekmeği tarzında olanların yarısını bir oturuşta yiyecek kapasitem var.
Beyazın bir tiplemesi vardı ya Hüsmen dayı, o ben işteI
Ekmek![]()
canım yakınlarda fırın yok .@demirleke nasıl yani? Fırın yok mu?
Sıcak olmasına gerek yok benim için. Şöyle mayalı olsun yeter.
Biraz daha konuşursam bu hususta akşam menüm belli oldu demektir
![]()
![]()
Teşekkür ederim çok, anneanneme de daha önce olmuştu ama atlatmıştı, bu sefer beyni malesef çok zarar gördü konuşma hareket merkezleri de dahil, 85 yaşında olmasının da etkisi var tabi, fizik tedavi de denedik ama büyük ilerleme olmadı. Abinize de geçmiş olsun çok, aman ilaçlarını ihmal etmesin değişik sinsi bir hastalık sürekli tekrarlama olasılığı vargeçmiş olsun . Allah şifa versin .
benim de abim felç geçirmişti. sol tarafına gelmişti sanıyorum .
şükür iyi . ama üzerinden 7 yıl geçti. ilk yıllarda toparladı hemen . fizik tedavi ile. şükür . iyi maşallah bizimki .konuşma da düzeldi . yavaş biraz ama yine de belli olmuyor .
geçmiş olsun ikinciymiş .Teşekkür ederim çok, anneanneme de daha önce olmuştu ama atlatmıştı, bu sefer beyni malesef çok zarar gördü konuşma hareket merkezleri de dahil, 85 yaşında olmasının da etkisi var tabi, fizik tedavi de denedik ama büyük ilerleme olmadı. Abinize de geçmiş olsun çok, aman ilaçlarını ihmal etmesin değişik sinsi bir hastalık sürekli tekrarlama olasılığı var![]()
Ya hep ya hiç felsefesinde mi yaşarsın hayatı merak ettimAfiyet şifa olsun :)
Bu bir ısırık alıp paketi kapatma olayı ben de asla yok. İsterse 200 gr çikolata olsun, açtımı bitiricem ben. Yoksa aklım taklı kalıyor![]()
Daha çok pis boğazlık ve akabinde gelen iradesizlik sanırımYa hep ya hiç felsefesinde mi yaşarsın hayatı merak ettim