Sağlıklı beslenirken;

1. pazar günü de çok aşırı yedim . saat 10 da . açlık tavandı. regl öncesi
    1 yeşil elma. örgü peyniri . 2 adet mayalı akıtma
    yoğurtlu kereviz, reçel , bal

oğlen 2 yumurtalı, beyaz lahanalı ve lorlu omlet
    fıstık . galeta. yağlı gevrek . hurma. kayısı kurusu. greyfurt . çikolata. reçelli ekmek . ballı ekmek . vaffle

ne bulduysam yedim . saat 2 buçukta yemeyi bıraktım . çünkü önünü alamayacağımı anlayınca erkenden midemi doldurdum her şeyden . erkenden doldurdum ki . akşama yemeyeyim. gerçekten yemedim .
    akşam saat 8 gibi marul . 1 kaşık tavuk döner yedim.
    sodalı . sulu karışım.

500 ml meyve çayı

yatış 12 de .
    yediklerim eridi. ama o saate kadar açlık hissetmedim . çünkü depoyu fullemiştim .
    çok bi kilo olarak geri dönmedi diye düşünüyorum . sanki 500-600 gr kadar . tartım bozuk da aynadan tarttım kendimi

2. dün 2 su bardağı yulaf , 12 şekerli hurma ( yaş olanlardan ) , 1 su bardağı süt .2 kaşık kakao .
    bunları robota koydum .
    çektim . hamur oldu. 1 gün buzdolabında beklettim .
    sonra çıkardım . top yaptım . 15 adet çıktı.
    bunlardan da yedim hafta sonu . 2 şer , 3 er

harika olmuştu. bunu yine yaparım .

bu sabah kahvaltım . yukarıdaki toplardan 2 adet . 1 küçük vafle, 4-5 dilimcik balkabağı

şimdi 1 bardak ekspresso.

öğlen . 2 haşlanmış yumurta, 1 kase ıspanak , 1 su bardağı balkabağı. 3 k aşık yoğurt . 1 yeşil e lma. 1 greyfurt

selam kızlar
bu sabah 2 haslanmıs yumurta
1 tutam maydonoz
3 dılım peynır
7 zeytın
1 dılım elma yedım

suan turk kahvesı ıcıyorum

aksam yogurtlu kerevız salatası ve tavuk sote yıcem

haftasonum daıyı gectı sabah kahvaltısıyla gecırdım aksam sadece 1 avuc kuruyemıs yedım hareket etmekten yemek elıme gecmedı cunku :)
yarın oglen yola cıkıyorum 4gun ankaradayım sureklı ertelenen ankara işi sonunda cozume kavustu

afiyet olsun .
ankara güzel . ben 15 tatilde 1 hafta oradaydım .
güzel mamalar yemişsin . sağlıklı . ananası yemedin mi.

afiyet olsun .
ankara güzel . ben 15 tatilde 1 hafta oradaydım .
güzel mamalar yemişsin . sağlıklı . ananası yemedin mi.
yok ya ananası yemeyı unuttum ben :) kızım yedı benım tabagımı da ben unutunca ıcerde işlere dalmıstım :)

Tatlı bir hafta sonu olmuş Ben de Pazar gününü hiç yaşamamışım gibi yok sayıyorum.

Waffle fotosu istiyoruz bir dahaki sefere, Merak ettim nasıl

Kızlarımmm selamlar ben geldim
Herkesler nasıl iyi mi, yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
Okuya okuya geldim sayfaları, içim pozitif hislerle doldu :) fazla giremiyorum yine maalesef ama okudum fırsat buldukça dışarıdan. İşyerinde bi arkadaş da bana takılıyor öğlen birlikte salata kemiriyoruz ama o benden daha motive çıktı ne yemek istesem engelliyor beni, bişeyi uzun süre doğru düzgün yapınca boz bu işi boz diye dürtüyorlar içeriden beni o yüzden geçen hafta yedim de yedim sonuç +1.5 kg ve yaklaşık yarım beden büyüme bu hafta bu kardeşiniz bedensel temizlik yapacak anlayacağınız.

Sabah 07:30
İki haşlanmış yumurta pulbiber karabiberli
1 kase ev yoğurdu
2 dilim eski kaşar
10-15 yeşil zeytin
Yarım dilim ekşi mayalı ekmeğe kaymak sürdüm (tutsun biraz diye yiyorum @nscckts günah olur mu nisam günahsa vur de öldüreyim hemen )

Öğlen 12:30
Etli nohut yemeği çeyrek dilim ekşi mayalı ekmek
Salata
4-5 etli çiğ köfte (üst komşu getirdi sağolsun boşa gitmesin diye yedim)

Akşam 17:30 da bir portakal ile 10 kadar çiğ fındık

Gerçi regl öncesindeyim o yüzden mi şiş şiş hissediyorum bilmiyorum ama bugün eteğim dar geldi biraz, yani aşırı değil de biraz :) akşamları yine yemedim ama annem babamla çay çekirdek yaptım

afiyet olsun . mamalar pek güzel . sağlıklı
1,5 kilo çok olmuş haftasonu için . demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…