Sağlıklı beslenirken;

afiyet olsun şifa olsun gayet güzel

ben de dün regl oldum . karnım kocaman . üşüttüm de galiba .

anne baba ile çay mı. ay annemi babamı özledim . keyfini çıkar .
Ya bende dün regl oldum öyle sisim ki yüzüğüm çıkmadı

N nscckts Nisaaaaaaaaa

İyi yolculuklar. Süper eğlenin Ankara'da. Yiyin, için, gezin tozun. Müthis vakit geçirin ailecek inşallah
Yarım saat sonra Ankarada teyzemin evinde mamalar yiyor olucam :)
Yarın okuduğum okula kizimi götürücem

@demirleke nasıl yani? Fırın yok mu?

Sıcak olmasına gerek yok benim için. Şöyle mayalı olsun yeter.

Biraz daha konuşursam bu hususta akşam menüm belli oldu demektir

Merhaba tesadüfen gördüm mesajınızı ekşi maya ekmek mi yapıyorsunuz siz mi yaptınız bu ekmeği

Muzlu omleti yaptım bugün. Güzel oldu güzel. Ben bunun değişik versiyonlarını da yaparım artık. Mesela çilekli falan.
Ne tesadüf, ben de bugün regl oldum ve şiştim. Bu sabah koşuya bile zor dayandım, enerjim yok. Yarın çıkmayacağım. Tatlı krizine girdim. Muzlu omleti üzerine reçel dökerek yiyorum.

Aynen senelerdir doktora gidiyoruz çinko iyot falan kimse bakmıyor sadece tsh demir gibi onlara bakılıyor

Aynen senelerdir doktora gidiyoruz çinko iyot falan kimse bakmıyor sadece tsh demir gibi onlara bakılıyor
Talep etmesini bırak, kendim olcturup gosteriyorum, TR topraginda çinko az, herkes de düşük diyor adam. D vitaminim 4 çıkmış, takviye alsam mı diye soruyorum, çok istiyorsan yazayım diyor. Ya yıllarca doktora gittim, bir kere biri bana demir hapları tiroid ilaçları ile kullanılmaz demedi. Internette rastgeldim Allah 'dan.

Nasıl yani troitle demir aynı öğünde kullanılmaz sadece dimi...
Troidi sabah alıyorum demiri akşam doğrudur inş

Kızlar sizi çok ihmal ettim okuyorum konusmalarinizi sohbeti kaçırdığım için üzülüyorum
Telafi edicem :)

Teyzem sarma
İçli köfte
Yuvalama
Pirinç pilavı
Mantar soteli börek
Yapmış
Ben 1 sarma 1 içli köfte ve böreğe koymadığı artan mantar soteyi yedim

Mandalina reçeli yapmış yaptığı kurabiyeye marmelat olarak kullanmış ondan da kahvenin yanına bir ısırık aldım

Omleti nasıl yaptın Sevde? Muz lifli sanki çilekle olmaz gibi.
Bu arada grup olarak hepimizin regl in sync olmuş nerdeyse Mihail Zoscenko

Nasıl yani troitle demir aynı öğünde kullanılmaz sadece dimi...
Troidi sabah alıyorum demiri akşam doğrudur inş

Evet, ikisini farklı öğünlerde kullanmak gerekiyormuş, ama uyaran hiç olmadığı için, ben tiroid hapını kahvaltıdan önce, demiri kahvaltı ile beraber içiyordum hep

Kızlar sizi çok ihmal ettim okuyorum konusmalarinizi sohbeti kaçırdığım için üzülüyorum
Telafi edicem :)

Nisaa telafi olarak yediğin, içtiğin, gezdiğinden görseller istiyoruz

Ya iradene hayranım yaa. O kadar yol git, sofralar dizsinler, kuş kadar ye. Ben böyle misafirliğe gitsem, ay ayıp olacak bahanesine sığınıp ipin ucunu kaçırıyorum.

Pazar günü küçük bir organizasyonumuz vardı, misafirler falan, saçma sapan şeyler yedim. Eve geldim, tövbe ettim tekrar. Bu sabahki kahvaltım 1 yumurta, 2 ceviz, 3 küçük hurma, bol tulum peyniri ve ihlamur. Akşama doğru yogurtlu, maydonozlu, zeytinyağlı, sirkeli karabuğday yiyeceğim.

ay ay mamalar . ben de yerdim vallahi. affetmem asla. mümkün değil . 2 gün yemek yemem gerekirse ama o masada tıka basa yerim .

afiyet olsun güzel yemişsin . organizasyonların mamalarını da affetmem

benim sabah yarım vaffle . çocuklara yaptım . ama daha çok ayvalık loru vardı içinde. un az .
yumurta , zeytin yağı , lor , kab. tozu. vanilya.

bi iki ısırık börek . tava böreği yaptım sabah . ondan yedim 2 ısırık çıktım . işe gelince çiiğ kaju . 2 kurukayısı yedim .

öğlen yoğurt . içinde keten toh . chia . yulaf . vanilya var

ayvalık loru 5 kaşık . 2 yumurta kırdım içine omlet yaptım . o var .
1 yeşil elma.

Sana da afiyet olsun canım. :) Yoğurt ve yeşil elmayı bir arada duyunca bir ekşime geliyor içime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…