Sağlıklı beslenirken;

Eklentiler

• 29104042_10156250162118057_4607670413522990431_n.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 32
  • 29134043_10156250162473057_6512271990527888924_n.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 33
  • 29250130_10156260935433057_8380145183609442640_n.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 38
ben de dün regl oldum . karnım kocaman . üşüttüm de galiba .

anne baba ile çay mı. ay annemi babamı özledim . keyfini çıkar .
Alah kavuştursun en kısa zamanda. Babamın bir alışkanlığı var akşam yemekten sonra hep elinde oyalanacak bişeyler olsun ister; çekirdek, kuruyemiş, gevrek, meyve vs. Birinde yemesem öbüründe yiyorum

Samsonumm saolasın anneannem aynı yani daha kötü de değil ama felç ve konuşma bozukluğu kalıcı oldu, durum stabil yani.

İnanır mısın pantolonum rahatsız ediyor şu an normalde böyle olmazdı. Muhtemelen yarın ya da sonraki gün regl olurum zaten.

Rabbim şifa versin teyzeye inşallah.

İlk 3 gün geçsin, rahatlarsın inşallah canım.

geçmiş olsun . Allah şifa versin .
benim de abim felç geçirmişti. sol tarafına gelmişti sanıyorum .
şükür iyi . ama üzerinden 7 yıl geçti. ilk yıllarda toparladı hemen . fizik tedavi ile. şükür . iyi maşallah bizimki .konuşma da düzeldi . yavaş biraz ama yine de belli olmuyor .

Samsonn ekşi mayalı ekmek sahiden de tok tutuyor yalnız, bir ekmek alıp buzluğa koydum uzunca süre gider o bana :)) aslında haftasonu misafirim var o yüzden almıştım normalde ekmek almıyorum eve
Herkes aynı şeyi söylüyor ama ben de ekmek manyaklığı var. Ekşi mayalı artizan ekmeklerden alsam, oturur o somunun yarısını börek niyetine yerim. Film açar karşısında yerim, katık bile lazım değil. Hani şu trabzon ekmeği tarzında olanların yarısını bir oturuşta yiyecek kapasitem var.
Beyazın bir tiplemesi vardı ya Hüsmen dayı, o ben işte I Ekmek

haha. pek iyi değil ama güzel .
hüsmen dayı .
ekmek kim sevmez . ama sıcak ekmek pek bulamadığımızdan biz çok tüketmiyoruz . sıcak . mis gibi kokarsa kim dayanır ki ona.

@demirleke nasıl yani? Fırın yok mu?

Sıcak olmasına gerek yok benim için. Şöyle mayalı olsun yeter.

Biraz daha konuşursam bu hususta akşam menüm belli oldu demektir

canım yakınlarda fırın yok .
iş yerime yakın fırın var . ama gitmiyorum .
genelde böyle çeşit çeşit ekmek yapmıyor zaten . fabrikasyon gibi seri üretim . çarşı ekmeği derler ya ondan .

mısır ekmeği ve bi kaç çeşit ancak vardır

Teşekkür ederim çok, anneanneme de daha önce olmuştu ama atlatmıştı, bu sefer beyni malesef çok zarar gördü konuşma hareket merkezleri de dahil, 85 yaşında olmasının da etkisi var tabi, fizik tedavi de denedik ama büyük ilerleme olmadı. Abinize de geçmiş olsun çok, aman ilaçlarını ihmal etmesin değişik sinsi bir hastalık sürekli tekrarlama olasılığı var

geçmiş olsun ikinciymiş .
abim 39 yaşında yaşadı bu durumu.
ikinci tekrarlamasın diye tansiyon ilaçları değiştiriliyor . takipte o da hep . şimdi 46 yaşında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…