• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

1. pazar günü de çok aşırı yedim . saat 10 da . açlık tavandı. regl öncesi
    1 yeşil elma. örgü peyniri . 2 adet mayalı akıtma
    yoğurtlu kereviz, reçel , bal

oğlen 2 yumurtalı, beyaz lahanalı ve lorlu omlet
    fıstık . galeta. yağlı gevrek . hurma. kayısı kurusu. greyfurt . çikolata. reçelli ekmek . ballı ekmek . vaffle

ne bulduysam yedim . saat 2 buçukta yemeyi bıraktım . çünkü önünü alamayacağımı anlayınca erkenden midemi doldurdum her şeyden . erkenden doldurdum ki . akşama yemeyeyim. gerçekten yemedim .
    akşam saat 8 gibi marul . 1 kaşık tavuk döner yedim.
    sodalı . sulu karışım.

500 ml meyve çayı

yatış 12 de .
    yediklerim eridi. ama o saate kadar açlık hissetmedim . çünkü depoyu fullemiştim .
    çok bi kilo olarak geri dönmedi diye düşünüyorum . sanki 500-600 gr kadar . tartım bozuk da aynadan tarttım kendimi:KK53:

2. dün 2 su bardağı yulaf , 12 şekerli hurma ( yaş olanlardan ) , 1 su bardağı süt .2 kaşık kakao .
    bunları robota koydum .
    çektim . hamur oldu. 1 gün buzdolabında beklettim .
    sonra çıkardım . top yaptım . 15 adet çıktı.
    bunlardan da yedim hafta sonu . 2 şer , 3 er

harika olmuştu. bunu yine yaparım .

bu sabah kahvaltım . yukarıdaki toplardan 2 adet . 1 küçük vafle, 4-5 dilimcik balkabağı

şimdi 1 bardak ekspresso.

öğlen . 2 haşlanmış yumurta, 1 kase ıspanak , 1 su bardağı balkabağı. 3 k aşık yoğurt . 1 yeşil e lma. 1 greyfurt

selam kızlar :KK68:
bu sabah 2 haslanmıs yumurta
1 tutam maydonoz
3 dılım peynır
7 zeytın
1 dılım elma yedım

suan turk kahvesı ıcıyorum

aksam yogurtlu kerevız salatası ve tavuk sote yıcem

haftasonum daıyı gectı sabah kahvaltısıyla gecırdım aksam sadece 1 avuc kuruyemıs yedım hareket etmekten yemek elıme gecmedı cunku :)
yarın oglen yola cıkıyorum 4gun ankaradayım sureklı ertelenen ankara işi sonunda cozume kavustu

selam kızlar :KK68:
bu sabah 2 haslanmıs yumurta
1 tutam maydonoz
3 dılım peynır
7 zeytın
1 dılım elma yedım

suan turk kahvesı ıcıyorum

aksam yogurtlu kerevız salatası ve tavuk sote yıcem

haftasonum daıyı gectı sabah kahvaltısıyla gecırdım aksam sadece 1 avuc kuruyemıs yedım hareket etmekten yemek elıme gecmedı cunku :)
yarın oglen yola cıkıyorum 4gun ankaradayım sureklı ertelenen ankara işi sonunda cozume kavustu
afiyet olsun .
ankara güzel . ben 15 tatilde 1 hafta oradaydım .
güzel mamalar yemişsin . sağlıklı . ananası yemedin mi.

afiyet olsun .
ankara güzel . ben 15 tatilde 1 hafta oradaydım .
güzel mamalar yemişsin . sağlıklı . ananası yemedin mi.
yok ya ananası yemeyı unuttum ben :) kızım yedı benım tabagımı da ben unutunca ıcerde işlere dalmıstım :)

Screenshot_2019-02-18-10-57-11-883.webp

Screenshot_2019-02-18-10-56-45-851.webp

Screenshot_2019-02-14-13-07-37-477.webp

1. pazar günü de çok aşırı yedim . saat 10 da . açlık tavandı. regl öncesi
    1 yeşil elma. örgü peyniri . 2 adet mayalı akıtma
    yoğurtlu kereviz, reçel , bal

oğlen 2 yumurtalı, beyaz lahanalı ve lorlu omlet
    fıstık . galeta. yağlı gevrek . hurma. kayısı kurusu. greyfurt . çikolata. reçelli ekmek . ballı ekmek . vaffle

ne bulduysam yedim . saat 2 buçukta yemeyi bıraktım . çünkü önünü alamayacağımı anlayınca erkenden midemi doldurdum her şeyden . erkenden doldurdum ki . akşama yemeyeyim. gerçekten yemedim .
    akşam saat 8 gibi marul . 1 kaşık tavuk döner yedim.
    sodalı . sulu karışım.

500 ml meyve çayı

yatış 12 de .
    yediklerim eridi. ama o saate kadar açlık hissetmedim . çünkü depoyu fullemiştim .
    çok bi kilo olarak geri dönmedi diye düşünüyorum . sanki 500-600 gr kadar . tartım bozuk da aynadan tarttım kendimi:KK53:

2. dün 2 su bardağı yulaf , 12 şekerli hurma ( yaş olanlardan ) , 1 su bardağı süt .2 kaşık kakao .
    bunları robota koydum .
    çektim . hamur oldu. 1 gün buzdolabında beklettim .
    sonra çıkardım . top yaptım . 15 adet çıktı.
    bunlardan da yedim hafta sonu . 2 şer , 3 er

harika olmuştu. bunu yine yaparım .

bu sabah kahvaltım . yukarıdaki toplardan 2 adet . 1 küçük vafle, 4-5 dilimcik balkabağı

şimdi 1 bardak ekspresso.

öğlen . 2 haşlanmış yumurta, 1 kase ıspanak , 1 su bardağı balkabağı. 3 k aşık yoğurt . 1 yeşil e lma. 1 greyfurt
Tatlı bir hafta sonu olmuş :KK70: Ben de Pazar gününü hiç yaşamamışım gibi yok sayıyorum.

Waffle fotosu istiyoruz bir dahaki sefere, Merak ettim nasıl :KK66:

Kızlarımmm selamlar ben geldim :halay:
Herkesler nasıl iyi mi, yeni arkadaşlar hoşgeldiniz :KK52:
Okuya okuya geldim sayfaları, içim pozitif hislerle doldu :) fazla giremiyorum yine maalesef ama okudum fırsat buldukça dışarıdan. İşyerinde bi arkadaş da bana takılıyor öğlen birlikte salata kemiriyoruz ama o benden daha motive çıktı ne yemek istesem engelliyor beni, bişeyi uzun süre doğru düzgün yapınca boz bu işi boz diye dürtüyorlar içeriden beni o yüzden geçen hafta yedim de yedim sonuç +1.5 kg ve yaklaşık yarım beden büyüme :olamaz: bu hafta bu kardeşiniz bedensel temizlik yapacak anlayacağınız.

Sabah 07:30
İki haşlanmış yumurta pulbiber karabiberli
1 kase ev yoğurdu
2 dilim eski kaşar
10-15 yeşil zeytin
Yarım dilim ekşi mayalı ekmeğe kaymak sürdüm (tutsun biraz diye yiyorum @nscckts günah olur mu nisam günahsa vur de öldüreyim hemen :KK53:)

Öğlen 12:30
Etli nohut yemeği çeyrek dilim ekşi mayalı ekmek
Salata
4-5 etli çiğ köfte (üst komşu getirdi sağolsun boşa gitmesin diye yedim)

Akşam 17:30 da bir portakal ile 10 kadar çiğ fındık

Gerçi regl öncesindeyim o yüzden mi şiş şiş hissediyorum bilmiyorum ama bugün eteğim dar geldi biraz, yani aşırı değil de biraz :) akşamları yine yemedim ama annem babamla çay çekirdek yaptım :sus:

Kızlarımmm selamlar ben geldim :halay:
Herkesler nasıl iyi mi, yeni arkadaşlar hoşgeldiniz :KK52:
Okuya okuya geldim sayfaları, içim pozitif hislerle doldu :) fazla giremiyorum yine maalesef ama okudum fırsat buldukça dışarıdan. İşyerinde bi arkadaş da bana takılıyor öğlen birlikte salata kemiriyoruz ama o benden daha motive çıktı ne yemek istesem engelliyor beni, bişeyi uzun süre doğru düzgün yapınca boz bu işi boz diye dürtüyorlar içeriden beni o yüzden geçen hafta yedim de yedim sonuç +1.5 kg ve yaklaşık yarım beden büyüme :olamaz: bu hafta bu kardeşiniz bedensel temizlik yapacak anlayacağınız.

Sabah 07:30
İki haşlanmış yumurta pulbiber karabiberli
1 kase ev yoğurdu
2 dilim eski kaşar
10-15 yeşil zeytin
Yarım dilim ekşi mayalı ekmeğe kaymak sürdüm (tutsun biraz diye yiyorum @nscckts günah olur mu nisam günahsa vur de öldüreyim hemen :KK53:)

Öğlen 12:30
Etli nohut yemeği çeyrek dilim ekşi mayalı ekmek
Salata
4-5 etli çiğ köfte (üst komşu getirdi sağolsun boşa gitmesin diye yedim)

Akşam 17:30 da bir portakal ile 10 kadar çiğ fındık
afiyet olsun . mamalar pek güzel . sağlıklı
1,5 kilo çok olmuş haftasonu için . demio_O

Back
X