Sağlıklı beslenirken;

Dün güzel San Francisco'yu bırakıp evime döndüm. Bütün gün yollardaydım. O sebepten sadece sabah 2 haşlama yumurta yiyebildim, gerisi bisküvi falan, bütün gün yoldaydım yav, 3 uçak değiştirdim. Neyse. O yüzden dünü saymayalım. :)

Bu sabah anamın evindeyim. 2 yumurtalı, sucuklu omlet ve şekersiz çay vardı kahvaltıda bir tek.ev boş kaldığı için yiyecek doğru düzgün bir şey yok. Su bile yok. Bugün sebze almaya çıkacağım. Sabah 30 dk koşu yaptım, 3 mil.

Geçenlerde buraya da yazmıştım. 3 yıl önceki, zayıfken giyebildiğim ufak kot pantolonlarıma artık yine girebiliyorum. Bugün test ettim. Çok mutluyum. Şu waffle meselesini bir daha düşünmeye karar verdim. :))

masallah kotlara girmissin.
Türkiye ye geldin sanıyorum.
hoş geldin.
waffle yeme. muzlu yumurtalı . yada yulafli olur ama.
iyi yürümüşsun.
istediğini yersen , istediğini giyemezsin.

Evet, pekmez aklıma gelmemişti. Balla ve pekmezle deneyeyim. :)
Teşekkürler :)

Enfes görünüyor . ya hala düdüklü alicam ben
canım 1 gun boyunca suda ıslansın arada suyunu degıstırırsın suyunu yenılersın tencerede ozaman 1 saatde pişer nohutlar

Bu da benim öğle yemeğim, bir de yumurta vardı ama onu çekmeden yedim Eki Görüntüle 2236052
afıyet olsun :)

ay ay ay . mamalar pek güzel . kahvaltıda nohut . güzel olmuştur eminim .
peynir harika.
benım ıcın cerez gıbı bırsey nohut cok severım :) soslayıp soslayıp yerım zeytınyaglı lımonlu baharatlı mutlaka denemelısın :)

supersın !!! cok cok sevındım cok mutlu oldum harıkasın
bu cok ıyı bırsey seneler oncekı jeanlere gırmek demek seneler onceye donmek genclesmek demek :) tebrık ederım

Ben bildirim gelmeyince aktif değilsiniz sanıyordum:/
Ne güzel herkes formunda. Ben de hiç olmadığım kadar iradesiz ve spordan uzağım:/
Beni bi güzel dürtükleyiverin kızlar yaaa
ooo fıstık naber nasılsın :)
yok yok bız buraların seceresını tutuyoruz sıkıntı yok sen musaıt oldukca sohbet etmek ıstedıkce ugra ne zaman ıstersen aktıf olmasak da ugra buralar hepımızın

yapma ya kılo mu aldın ? yoksa sadece kacamaklar ve az spor mu
mevsımsel olabılır mı

Bravo size walla
Uzun süredirdikjat etmiyordum zaten yediklerime,saatine 2 kilo almışım:/ ondan ziyade sporsuzluktan geberiyorum. Vücudum da çok dirençsiz hastalık eşiğindeyim sürekli. Kronik bir baş ağrısı musallat oldu uzun süredir bir de
Keşke bismillah diyip bi yerden başlayabilsem..

beslenme duzenının degısmesı spor ıhmalı bagısıklık sıstemını sarstı demek kı
enerjını beslenmeden mutlulugunu spordan alıyorsun kendını oyle cok ıyı hıssedıyorsun
oyuzden en kısa zamanda baslayacagına emınım
ben ıkı gundur mayolara bakıyorum o benı spora tesvık ettı bugun baya yurudum

kış bıttı bıtecek bılemıyorum yanı artk oturur musun yoksa haydı bısmıllah der mısın :)
yaza merhaba partısını fit fit yapmak varken :)

supersın !!! cok cok sevındım cok mutlu oldum harıkasın
bu cok ıyı bırsey seneler oncekı jeanlere gırmek demek seneler onceye donmek genclesmek demek :) tebrık ederım

Teşekkür ederim. Yeni bir insan gibi hissediyorum kendimi, bir kalıptan çıkıp başka kalıba girdi vücudum resmen. Daha yolum var ama gidişat iyi.

Yarın kahvaltıda ben de senin nohuttan yapıcam. Kahvaltı tabağın çok hoşuma gitti, bugün gittim tüm malzemelerin aynısını aldım, yeşil ve siyah zeytin, limon, peynir falan. Yarın kopyasını yapmayı düşünüyorum. :)

afıyet olsun

Burç yorumu gibi olmuş Nisa
Hasta oldum ben:/ en kısa sürede başlıyorum ama söz
Sana da maşallah

Selamlar,
Bu da benim sabah koşusu sonrası bu sabah kahvaltım. Nohutlar güzel oldu. Fikir için teşekkürler N nscckts .

Normalde kahvaltıda daha az yerim. Acep diyorum çok mu oldu... bir sonrakine porsiyonu küçültebilirim. :)

Eklentiler

• 20190216_104009.webp
    97 KB · Görüntüleme: 65
afıyet olsun :)
hıc de cok degıl aksama kadar acıkmamıssındır zaten

Bunu da az önce yaptım. Karışık bakliyatlı ayran aşı.

İçindekiler: ayran, 1er çay bardağı nohut, buğday, yeşil mercimek, bulgur, biraz zeytinyağı. Ben tuz da ekledim kendi damak tadıma uygun olsun diye. Üstüne kuru nane serptim... Bunun tuzsuzuyla detoks yapanlar varmış. Ben yapamam, bulgur mulgur kilo yapar bir de...
Ama tadı çok güzel oldu.

Eklentiler

• 20190216_141149.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 48
  • 20190216_141154.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 44
ellerıne saglık ben cok severım bu corbayı bızde yaparız :) cok faydalı

Ben bildirim gelmeyince aktif değilsiniz sanıyordum:/
Ne güzel herkes formunda. Ben de hiç olmadığım kadar iradesiz ve spordan uzağım:/
Beni bi güzel dürtükleyiverin kızlar yaaa

Birkaç yıl önce 62 kiloyken giyebildiğim kıyafetleri şimdi 66 kiloyla giyebiliyorsam bu spor sayesindedir. O zamanlar spor yapmazdım.

Günden güne değişen vücut insanı çok motive ediyor, hem spor, hem diyet için. Ama 1 ay dişini sıkıp yapman lazım, ilk bir ay daha hızlı kilo veriyorsun, sonra yavaşlıyor. Ama esas eğlence o zaman başlıyor bence. Sabretmeyi, emek verip sabırla sonuç beklemeyi öğreniyor insan. Fazla kilolar gidip vücut şekle girmeye başlayınca duruşum bile değişti. İnsan kendini daha bir beğeniyor ve bu hareketlerine, bakışlarına bile yansıyor.

Kesinlikle haklısın sevde..ben de 10 yıl kadar önce yaklaşık 10 kilo verip,devamlı spor yaparak dediğin hissi yaşadım..şimdi her anlamda motivasyonum sıfır:/ toparlanıp,başlayınca buraya yazacağım.
Çok teşekkürler

çok severim . geçen ramazan iftarda hep yaptım . eşim de çok sever. soğuk çorba.

of çok harika .bayıldım .

haftasonu her şeyden manyak gibi yedim .
spor da yaptım . dans da ettim .çok yoğun geçti. çocuklara enerji buldum .oynadım .yağ satarım bal satarım oynadık. vs vs . hiç durmadım vallahi.
cumartesi pazar saçma s apan beslendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…