- 25 Temmuz 2014
- 1.884
- 1.354
Ayyy en zoru o işte , çok açken yemek yapıp pişmesini beklemek gibi :)))Sipser @Safransari P Pimpirikli10 evet kızlar catmalayi da gordum degerlendirdim artik beklemedeyimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy en zoru o işte , çok açken yemek yapıp pişmesini beklemek gibi :)))Sipser @Safransari P Pimpirikli10 evet kızlar catmalayi da gordum degerlendirdim artik beklemedeyimmm
Gunden gune daha koyulasir 2 gun sonra tekrarla mutlaka yineBir şey varda her aykinden farklı olması için yarın koyulaşması lazım .. gün gün atacağım inşallah. Lütfen bu ay her aydan farklı koyulaşarak devam etsin ve hayırla sağlıkla kolaylıkla kavuşalım
Eylulun 15.de test yapmayi düşünüyorum erken mi olur senceAyyy en zoru o işte , çok açken yemek yapıp pişmesini beklemek gibi :)))
Çatlamayı görüp değerlendirdiğin son günden baz alarak 12. Güne geldiğinde yapabilirsin genelde normali bu , ben gibi 7. Gün başlarsan hiç bi şey çıkmaz ……Zaten gariban varsa bile 6 -10. günler arası anca rahme yerleşip beta hcg salgılatmaya başlıyormuş :)Eylulun 15.de test yapmayi düşünüyorum erken mi olur sence
Yani bugünden sayip tam 12. Gunde mi test yapmaliyimmm çok uzunnnnnÇatlamayı görüp değerlendirdiğin son günden baz alarak 12. Güne geldiğinde yapabilirsin genelde normali bu , ben gibi 7. Gün başlarsan hiç bi şey çıkmaz ……Zaten gariban varsa bile 6 -10. günler arası anca rahme yerleşip beta hcg salgılatmaya başlıyormuş :)
Evet öncesi yanlış çıkıyor idrar testlerinde ama direk kan vereyim dersen bilemedim hem acele etme dur daha belirti takip edicezYani bugünden sayip tam 12. Gunde mi test yapmaliyimmm çok uzunnnnn
Ayyyyy bişey gözüküyor gibiiiii
Bende bugün gördüm bakalım güzel haberler alalım inşallahSipser @Safransari P Pimpirikli10 evet kızlar catmalayi da gordum degerlendirdim artik beklemedeyimmm
Evettt bakalim ne tepkiler gorucezEvet öncesi yanlış çıkıyor idrar testlerinde ama direk kan vereyim dersen bilemedim hem acele etme dur daha belirti takip edicez
İnşallah kuzum bütün belirilerimizi herseyimizi haber verelimBende bugün gördüm bakalım güzel haberler alalım inşallah
Ay hadi inşallah olsun da verelimİnşallah kuzum bütün belirilerimizi herseyimizi haber verelim
İnşallah kuzucumAy hadi inşallah olsun da verelim
Ben yumurtlama görmediğim için açıkçası bu aya öyle heyecanlı olamadım .. Dün ve önceki gün alt karnım ağrıdı ona bile sevindim acaba belirti mi diye ama bugün o da geçti.. Göğüsler vs her şey aynı bir değişiklik yok regl 16/18 Eylül gibi ..İnşallah kuzum bütün belirilerimizi herseyimizi haber verelim
Benimde yumurtlama 10 ve 11 di 12 de catlama henuz cok erken olduğu için bi belirtim yok ama sanki bi küçük göğüs agrim var dokunca oda tek sol göğüs ama dediğim gibi çok erken benim için benimde 24 eylul gösteriyor regl günüm bakalim ne olucakBen yumurtlama görmediğim için açıkçası bu aya öyle heyecanlı olamadım .. Dün ve önceki gün alt karnım ağrıdı ona bile sevindim acaba belirti mi diye ama bugün o da geçti.. Göğüsler vs her şey aynı bir değişiklik yok regl 16/18 Eylül gibi ..
Sıkma canını kişiden kişiye değişiyor hangi ilacın iyi geleceği. Mesela herkeste işe yarayan femara da bende işe yaramamıştı. Ama klomen ile çok güzel gelişmişti. Ama yine nasip olmadı orası ayrı meseleMerhaba kızlar perşembe günü yumurta kontrolüne gitmiştim solda iki yumurtam olduğunu ama gelişmediğini söyledi yarın tekrar kontrole çağırdı neden böyle oldu sizce günde üç klomen kullanmıştım ona rağmen gelişmemiş, canım sıkıldı
ben ilk denemede günde bir kullanıyordum klomeni ona ragmen gelişmişti. Bu sefer böyle olunca üzüldümSıkma canını kişiden kişiye değişiyor hangi ilacın iyi geleceği. Mesela herkeste işe yarayan femara da bende işe yaramamıştı. Ama klomen ile çok güzel gelişmişti. Ama yine nasip olmadı orası ayrı mesele
Kizçeler napiyosunuz