- 1 Mayıs 2020
- 1.224
- 1.157
İnşallah güzel haberlerini alırızAhahaah bende hic göremedim iste erken gebelik testi alirim eylulun 15nde yaparim herhalde :) varsa cikar zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel haberlerini alırızAhahaah bende hic göremedim iste erken gebelik testi alirim eylulun 15nde yaparim herhalde :) varsa cikar zaten
İnşallah hepimiz birbirimizin güzel haberini aliriz seninle ayni yumurtlama gunumuz bakalim catlamamizda ayni olcak mi :)İnşallah güzel haberlerini alırız
Aile hekimleri yapmiyo diye biliyorum kuzum ama sen yine de baktirKızlar bi akıl danışcam size , pazartesi adetin 21. Günü oluyor acaba progesteron ölçtürsem mi bi? Hani yumurtlama görmedim ya teyit etmiş olurum testleri ya da yanıldığını görürüm? Aile hekimleri yapıyor mu acaba ?
Çatlama görünce etiketlerim seni :) çatlamadan itibaren mi yoksa yumurtlamadan mı sayacağız günüİnşallah hepimiz birbirimizin güzel haberini aliriz seninle ayni yumurtlama gunumuz bakalim catlamamizda ayni olcak mi :)
Yumurtlamadan kuzum bende atar etiketlerim seniÇatlama görünce etiketlerim seni :) çatlamadan itibaren mi yoksa yumurtlamadan mı sayacağız günü
Tamam canım bekliyorumYumurtlamadan kuzum bende atar etiketlerim seni
7. Gün için erken canım amaKızlar mercekler hazır mı eczaneye gittim vex diye bi marka verdi çok hassas dedi , beni istekli görünce kaklamışta olabilir bilemedim:))
7.gün bugün, her gün yapayım bakalım ne olacak beraber test etmiş oluruz ..
Evet çiçeğim, pozitif olursa kaçıncı günde görücez diye eklemek istedim adete kadar7. Gün için erken canım ama
Ay süpersin. Şuan sende göremedin demi çizgiyi ? Ben baktım iyice de göremedimEvet çiçeğim, pozitif olursa kaçıncı günde görücez diye eklemek istedim adete kadar
17-18 mm de çatlamış o yüzden tam pozitifi görememiş olabilir misin ? O mm’lerde de çatlayıp hamilelik oluşanlar olabiliyorBu da ovulasyon testi kızlar bu ay hep böyleydi işte.. bugün de böyle değişme yok.
Ay gerçekten mi inşallah valla ne diyeyim17-18 mm de çatlamış o yüzden tam pozitifi görememiş olabilir misin ? O mm’lerde de çatlayıp hamilelik oluşanlar olabiliyor
Eveeet tabi öyle canım. Doktorlar bile bazıları 16 mm görünce çatlatma iğnesi veriyor. İçini ferah tut inşallah güzel haberler alıp burada sevinç naraları atacağızAy gerçekten mi inşallah valla ne diyeyim
Var gibi sanki
Bir şey varda her aykinden farklı olması için yarın koyulaşması lazım .. gün gün atacağım inşallah. Lütfen bu ay her aydan farklı koyulaşarak devam etsin ve hayırla sağlıkla kolaylıkla kavuşalımVar gibi sanki