Selam canım kızlar ,
38 yaşındayım 15 aydır gebelik deniyorum henüz nasip olmadı. Doktora gittik eşimle şükür bir sorun görünmedi. Aylardır araştırma yaptım okudum dinledim.. Kendimce önemli bir kaç şeyi not ettim ve bu ay denemeye karar verdim. Paylaşmak isterim. Dilerseniz siz de ekleyin bildiklerinizi ve beraber yapıp takip edelim elimizden geldiğince bu arada benim adetimin bugün ilk günü ( 20 Ağustos);
Öncelikle gittiğim doktor yazı doğal geçir olmazsa yumurta takibi yaparız dedi folikasit verdi yolladı . Aldım ona başlayacağım.
Ben hareketsiz ve su içmeyen biriyim. Mutlaka 2 lt su içip günde en az 10 bin adım atacağım
Beslenmeme Akdeniz tarzı ( ne yapabilirsem kar) devam edip , ekmeği azaltıp et ve salata türü şeklinde devam edeceğim, yapabilirsem pilates çok iyi seçenekmiş gevşeme açısından çünkü çoğumuzun kendini sıkma huyu var.
Bugün yani adetin ilk günü havuç
kemirmeye başlayacağım kolay yumurta büyütücü olduğunu yine burada duydum
Adet bittiği gün mutlaka her gün avakado ( tutunmayı kolaylaştırıcı) tüketeceğim. Üzerine ceviz ve zeytinyağı ile ve basit şekerle ekmeği kısarak.
Adet bittiği günün ertesinde ovulasyon testi alıp yumurtlamamı takip edip şanslı günleri değerlendireceğim
Kafamı gereksiz şeylere takmayıp inancıma göre günlük ibadetimi edip her gün Meryem süresine devam edeceğim
Bir arkadaşım 2 yılın ardından Meryem ana otu diye bir bitki suyunu kullandığını 2 ay sonrada gebe kaldığını söyledi , bitkiyi alıp yapıp yapamayacağıma bir karar vereceğim midem vs rahatsız olmazsa yumurtlama zamanı 3 gün onu içeceğim
D vitaminim var dolapta haftada 2 kez kullanılması gerek onu da artık kullanayım diyorum.
2 ay bunları yapıp en azından yaşamamı bir şekle sokayım diyorum sonrasında sonuç değişmezse yumurta takibi ve aşılama gelecek.
Sizlere de bildiklerimi aktarmak istedim inşallah işimize yarar , siz de ekleme yapmak isterseniz çok sevinirim . Hepimize hayırlı ve kolay olan nasip olsun inşallah