- 25 Temmuz 2014
- 1.884
- 1.354
İşin acayibi herkes erkenden yumurtlamış ben bu ay yumurtlama bile görmedim geçtiYumurtalama kuzum bende bugun aynısini yaptim sabah uyandum lavobaya gittim uyudum yaptim benimde yumurtama günüm dun ve bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşin acayibi herkes erkenden yumurtlamış ben bu ay yumurtlama bile görmedim geçtiYumurtalama kuzum bende bugun aynısini yaptim sabah uyandum lavobaya gittim uyudum yaptim benimde yumurtama günüm dun ve bugun
İyi yapmışsın günde üç bile yapabilirsin sonuçta o anı görmek için bekliyoruz bolca değerlendir inşallahKızlar yumurtlama olmuş değil mi ? İlk idrar olmasın denildiği için 8 buçukta kalktım. Lavaboya gittim. Sonra geri uyudum. 11 buçukta uyandım bu sefer test yaptım. Uyumakla falan alakası yoktur demi ? Hormonun yüksek çıkmasının normalde akşam yapıyorum. Yaklaştığını anladığım için sabahta yapmak istedim kaçırmamak için.
Hahaha bakalim hangimizin yumurtasi döllenecek :)İşin acayibi herkes erkenden yumurtlamış ben bu ay yumurtlama bile görmedim geçti
Ay iyi hadi bir türlü yumurtlama olmadı diye tedirgin olmuştum. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Bu arada bugün, yarın mı değerlendireyimYumurtalama kuzum bende bugun aynısini yaptim sabah uyandum lavobaya gittim uyudum yaptim benimde yumurtama günüm dun ve bugun
Hahaha bakalim hangimizin yumurtasi döllenecek :)
İnşallah canım hangi günleri değerlendireyim bugün ve yarın mıİyi yapmışsın günde üç bile yapabilirsin sonuçta o anı görmek için bekliyoruz bolca değerlendir inşallah
Yok kuzum havuc yemedim ama spor yaptım ve salata cok yedim ton balıklı ve sabahlari haslanmis yumurta yedim chia tokumu ve keten tohumu tükettim henuz vitaminim gelmedi boyle idare ediyorum o gelene kadarHavuç kemirdiysen o çatlatır derler
İnşallah kuzum inşallah hepimizin için o ay bu ay olurHer nasip vaktine esir
Kimin vakti geldiyse sağlık ve kolaylıkla yavrusuna kavuşsun inşallah
Bugün kesin ama bir gün ara vermek gerekir mi ondan tam emin değilim , kimi her gün diyor kimi de bir gün aralı daha iyi diyorİnşallah canım hangi günleri değerlendireyim bugün ve yarın mı
3 gunu kuzum bugun yarin ve catlama gününuAy iyi hadi bir türlü yumurtlama olmadı diye tedirgin olmuştum. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Bu arada bugün, yarın mı değerlendireyim
Hı hı :) bekleyebilirsen tabi ..Simdi yumurtama gordugumuz andan itibaren sayip 12 gun sonra mi test yapmak gerek
Unuttum bile :) test yapmayi coktan biraktim kuzum hep negatif negatifHı hı :) bekleyebilirsen tabi ..
Ah darısı bana , bugün daha ilişkiden sonraki 7. Gün üstelik yumurtlama bile görmemişim test almaya gidiyorumUnuttum bile :) test yapmayi coktan biraktim kuzum hep negatif negatif
Ay hadi guzel haberlerini bekliyorum bak :) testini at mutlaka ben tam 12 gun sonra yaparim belki test çünkü tam evlilik yil donumume denk geliyo inşallah eşime supris yapmak nasip olurAh darısı bana , bugün daha ilişkiden sonraki 7. Gün üstelik yumurtlama bile görmemişim test almaya gidiyorum
Ayyyy Allahım lütfen yaaaaa ne kadar sevinirim ne güzel güne denk geliyor amin amin aminAy hadi guzel haberlerini bekliyorum bak :) testini at mutlaka ben tam 12 gun sonra yaparim belki test çünkü tam evlilik yil donumume denk geliyo inşallah eşime supris yapmak nasip olur
10. Günde görenler bile oluyor tabi hayali çizgiyle. Ben daha hiç göremedimSimdi yumurtama gordugumuz andan itibaren sayip 12 gun sonra mi test yapmak gerek
Amin amin kuzum cok amin inşallah bu ay haberi alirim çünkü benim doğum gunumu esimin dogum gununu kacirdim nasip olmadi inşallah bu ay nasip olurAyyyy Allahım lütfen yaaaaa ne kadar sevinirim ne güzel güne denk geliyor amin amin amin
Ay bizide etiketle yapınca. Senden umutluyumAh darısı bana , bugün daha ilişkiden sonraki 7. Gün üstelik yumurtlama bile görmemişim test almaya gidiyorum
Ahahaah bende hic göremedim iste erken gebelik testi alirim eylulun 15nde yaparim herhalde :) varsa cikar zaten10. Günde görenler bile oluyor tabi hayali çizgiyle. Ben daha hiç göremedim