- 22 Kasım 2023
- 994
- 427
- 29
İtiraf ediyorum Eveet 2 güncük daha adet olucam gibi Ağrı oluyor ara sıra hafif ama ağrı çok hafifTotem yaptin dimi hadi itiraf et :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İtiraf ediyorum Eveet 2 güncük daha adet olucam gibi Ağrı oluyor ara sıra hafif ama ağrı çok hafifTotem yaptin dimi hadi itiraf et :)
Aha ayni benim de oyle idi. Hala adet olacagim gibi agri oluyor bu arada.İtiraf ediyorum Eveet 2 güncük daha adet olucam gibi Ağrı oluyor ara sıra hafif ama ağrı çok hafif
Ay inşallah kuzum inşallah çok dua et ne olursun gecen sene de 5 gün geciktim eve geldim regli olmuştum aynısı olmasın çok dua etAha ayni benim de oyle idi. Hala adet olacagim gibi agri oluyor bu arada.
Ayyyy Allahim nolur insallah yaaaa.....
Tekrar tekrar ediyorum dualari canim benimAy inşallah kuzum inşallah çok dua et ne olursun gecen sene de 5 gün geciktim eve geldim regli olmuştum aynısı olmasın çok dua et
İnşallah bebeğim inşallah seninkine arkadaş kardeş olur sonra tek tek burdaki herkesten duyarız güzel haberleri geçeriz yeni hamileler topiğine Allahım duysun bizi kabul etsin dualarımızıTekrar tekrar ediyorum dualari canim benim
Insallah guzel haberler gelir 2 gune...
Kuzum çok afedersin ama bir şey sorabilir miyimTekrar tekrar ediyorum dualari canim benim
Insallah guzel haberler gelir 2 gune...
Yumurtlamadan 1 önceki gün ilişki oldu mu kuzu olduysa zatem 72 saat canlı kalıyor spermler benimde böyleydi pik yaptığımda kopkoyuKızlar ben bugün pik olmuşum değil mi??
Ama bugün değerlendirme şansım yok maalesef şehir dışındayım yaaaa yarın sabahtan başlasam geç kalmam değil mi
Maalesef olmadı yarın ilk olacak inşallah:)))Yumurtlamadan 1 önceki gün ilişki oldu mu kuzu olduysa zatem 72 saat canlı kalıyor spermler benimde böyleydi pik yaptığımda kopkoyu
Kuzu yarın mümkünse bir kaç kere değerlendirin, yarın yumurta tüplere salınmış olur, bir kaç kere ile şansınızı arttırırsınız.Kızlar ben bugün pik olmuşum değil mi??
Ama bugün değerlendirme şansım yok maalesef şehir dışındayım yaaaa yarın sabahtan başlasam geç kalmam değil mi
Hadi inşallah güzel haberlerin gelirMaalesef olmadı yarın ilk olacak inşallah:)))
Senden bekliyorum ilk güzel haberi pazartesi :))Hadi inşallah güzel haberlerin gelir
İnşallah bende güzel haberler görmeyi duymayı bekliyorumSenden bekliyorum ilk güzel haberi pazartesi :))
Doğru benceUygulama da 4 gün gözüküyor bugün itibarıyle hangisi doğrudur kizlar
Döngüm 26 sürseydi 5 gün olacakmış bi yarın kaldı pazartesi hemen sağlık ocağına inicemDoğru bence