- 22 Kasım 2023
- 840
- 398
- 29
Bende arastirdim edindim maxijuno ve krilomun astaksantinli balik yagini aldim Allahin izniyle başlıyorum Şifa Allahtan bunlar vesile olur inşallah Hepimiz güzel haberlerle gelelim burayaevet öyle gercekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende arastirdim edindim maxijuno ve krilomun astaksantinli balik yagini aldim Allahin izniyle başlıyorum Şifa Allahtan bunlar vesile olur inşallah Hepimiz güzel haberlerle gelelim burayaevet öyle gercekten
şifa olsun canım inşalalhBende arastirdim edindim maxijuno ve krilomun astaksantinli balik yagini aldim Allahin izniyle başlıyorum Şifa Allahtan bunlar vesile olur inşallah Hepimiz güzel haberlerle gelelim buraya
Aksi gibi bu ay yumurtlama testlerim hiç pik olmadı bugün 17.gün…Kizlar yeşil çay yumurta kalitesine vs iyi geliyormuş doğru mu bilgisi olan varmi
Sen yapmaya devam et canım. Benim de 19u buluyordu bazen piklerAksi gibi bu ay yumurtlama testlerim hiç pik olmadı bugün 17.gün…
Normalde 14. günü geçmezdi..
Peki öyle geç olduğunda adet gününüz de gecikiyor muyduSen yapmaya devam et canım. Benim de 19u buluyordu bazen pikler
Ben yumurtlamayi takip ettigimde yunurtladiktan 10 gün sonra regl geldi hep. 17. Günde girduysem 27. Gun 19. Gün girduysem 29. Gün regl geldiPeki öyle geç olduğunda adet gününüz de gecikiyor muydu
Ben test yapmaya unuttum bugun 10. Gunum yapsam mi hep 11 veya 12 de pik görüyorumAksi gibi bu ay yumurtlama testlerim hiç pik olmadı bugün 17.gün…
Normalde 14. günü geçmezdi..
Canım 2 güne bir ilişki yasa, denk gelirse geliyor zaten.Ben test yapmaya unuttum bugun 10. Gunum yapsam mi hep 11 veya 12 de pik görüyorum
Benim regl döngulerim de degisiyo bak mesela gecen ay 28 bu ay 26 anlayamıyorum neden bi 28 26 27 28 diye gidiyoCanım 2 güne bir ilişki yasa, denk gelirse geliyor zaten.
Ben de uzun süre ovulasyon yaptım, baktık ki ortalama -+2 aynı günlere denk geliyor yapmayı bıraktık. 2 güne bir ilişki ile devam ettim.
Canım makine değiliz çok fark yokBenim regl döngulerim de degisiyo bak mesela gecen ay 28 bu ay 26 anlayamıyorum neden bi 28 26 27 28 diye gidiyo
Evet canım görünüyor.Kızlar tuhaf bi şey oldu..
Bugün adetin 17.günü
innovita testim varmış yapayım dedim.
hafif bi şok geçirdim bana görünmüyorsa bir çizgi belirdi 10 dakikada filan . Adete henüz 10 gün var Nasıl yorumlamalıyım bilemedim size sormak istedim….
28/29 gün ama imkansız ilişkinin 6. Günü , sanırım karartıEvet canım görünüyor.
Dongun kaç gün ?
Evet canım erkenmis.28/29 gün ama imkansız ilişkinin 6. Günü , sanırım karartı
Canim +-2-3 gün oynama çok fark değil.Kizlarim günaydın birsey danismak istiyorum normalde yumurtama gunum hep 11 ve 12. Gunu olur hiç sasmaz bu ay ise 10 ve 11 gunler pik acaba sağlıklı yasam spor falan etki mi etti
Yediklerim vs falan yumurtami büyütmüş olabilir mi peki dun test yaptim pikti bugun yine yaptim piktiCanim +-2-3 gün oynama çok fark değil.
Ama etkisi de olmuştur illaki
Yumurtalama kuzum bende bugun aynısini yaptim sabah uyandum lavobaya gittim uyudum yaptim benimde yumurtama günüm dun ve bugunKızlar yumurtlama olmuş değil mi ? İlk idrar olmasın denildiği için 8 buçukta kalktım. Lavaboya gittim. Sonra geri uyudum. 11 buçukta uyandım bu sefer test yaptım. Uyumakla falan alakası yoktur demi ? Hormonun yüksek çıkmasının normalde akşam yapıyorum. Yaklaştığını anladığım için sabahta yapmak istedim kaçırmamak için.
Havuç kemirdiysen o çatlatır derlerYediklerim vs falan yumurtami büyütmüş olabilir mi peki dun test yaptim pikti bugun yine yaptim pikti