- 22 Kasım 2023
- 889
- 407
- 29
İnşallah ordan da bi patlak vermeyiz tek duam buEvet bizde 3. Gün verdik böyle canım deşiğin gibiydi kağıtta
İnşallah canım hayırlı haberlerle gelİnşallah ordan da bi patlak vermeyiz tek duam bu
İnşallah kuzumİnşallah canım hayırlı haberlerle gel
Hadi bakalımİnşallah ordan da bi patlak vermeyiz tek duam bu
Amin canım inşallahHadi bakalımgüzel çıksın tüm sonuçlarınız
Ay inşallah güzel bi haber alırım artık hepimiz alırız iki buçuk yıldır tek çizgi görmekten artık gına geldiHadi kuzum inşallah bu ay ikinci üçüncü beşinci onuncu hamişimizi de görürüz hayırla, şu an en yakın aday sensin
Bizim özel hastaneydi. Hastanenin sitesinden bakmıştım ilk önceKizlar eşinizin sprem testine e nabizdan mi baktınız
Çıkmış sonuçlar kötü sanırım yarın ürolojiye randevu aldık göstermek içinBizim özel hastaneydi. Hastanenin sitesinden bakmıştım ilk önce
Gördüm canım genel anlamda çok kötü değil ama morfolojisen emin olamadım kalbini sıkma takviyeyle hallolurÇıkmış sonuçlar kötü sanırım yarın ürolojiye randevu aldık göstermek için
Yarı sonucun referans değeri yok bide not falan yazıyor acaba bi yanlışlık olabilir mi yada bende çıkmayan doktorun ekranında mi çıkar acabaGördüm canım genel anlamda çok kötü değil ama morfolojisen emin olamadım kalbini sıkma takviyeyle hallolur
O değerlere bakılmamış olabilir belki ondan öyle yazıyordur. Canını sıkma şöyle düşün bir sperm bir yumurta yetiyor. Sizin o kadar kötü değil korkma. Keçiboynuzu kürü ile bizim biraz artmıştı.Yarı sonucun referans değeri yok bide not falan yazıyor acaba bi yanlışlık olabilir mi yada bende çıkmayan doktorun ekranında mi çıkar acaba
Nasil bi kür bu keçi boynuzu pekmezi bizde başladık her akşam birer kaşık alıyoruzO değerlere bakılmamış olabilir belki ondan öyle yazıyordur. Canını sıkma şöyle düşün bir sperm bir yumurta yetiyor. Sizin o kadar kötü değil korkma. Keçiboynuzu kürü ile bizim biraz artmıştı.
Eşin keçiboynuzu dışında vitamin alıyor mu canım?Nasil bi kür bu keçi boynuzu pekmezi bizde başladık her akşam birer kaşık alıyoruz
B12 ve d vitamini kuzum ama ona da alıcam benimki gibi bi vitaminEşin keçiboynuzu dışında vitamin alıyor mu canım?
Canım keçiboynuzunun kendisini alıyorsun baharatçıdan. Kaynar suya atıyorsun küçük parçalata ayırdığın keçiboynuzunu. Şuan hatırlamıyorum ama belirli bir dakika sonra süzüp sabah akşam içiyordu. Saraçoğlunun kürü olması lazım bakarsan net ölçüsünü görürsünNasil bi kür bu keçi boynuzu pekmezi bizde başladık her akşam birer kaşık alıyoruz
Tamam canım ben bakım yarın alırım aktardanCanım keçiboynuzunun kendisini alıyorsun baharatçıdan. Kaynar suya atıyorsun küçük parçalata ayırdığın keçiboynuzunu. Şuan hatırlamıyorum ama belirli bir dakika sonra süzüp sabah akşam içiyordu. Saraçoğlunun kürü olması lazım bakarsan net ölçüsünü görürsün
Erkekler icin olanlarindan doktora sorarsiniz kuzum, esimin kullandigi vardi ara ara aldigi, asilama oncesi full aldi hatta.B12 ve d vitamini kuzum ama ona da alıcam benimki gibi bi vitamin
Ahhhh senin güzel kalbini seveyim seninErkekler icin olanlarindan doktora sorarsiniz kuzum, esimin kullandigi vardi ara ara aldigi, asilama oncesi full aldi hatta.
Yakin olsaydik getirirdim hemen.