Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

Gördüm canım genel anlamda çok kötü değil ama morfolojisen emin olamadım kalbini sıkma takviyeyle hallolur
Yarı sonucun referans değeri yok bide not falan yazıyor acaba bi yanlışlık olabilir mi yada bende çıkmayan doktorun ekranında mi çıkar acaba

Yarı sonucun referans değeri yok bide not falan yazıyor acaba bi yanlışlık olabilir mi yada bende çıkmayan doktorun ekranında mi çıkar acaba
O değerlere bakılmamış olabilir belki ondan öyle yazıyordur. Canını sıkma şöyle düşün bir sperm bir yumurta yetiyor. Sizin o kadar kötü değil korkma. Keçiboynuzu kürü ile bizim biraz artmıştı.

Nasil bi kür bu keçi boynuzu pekmezi bizde başladık her akşam birer kaşık alıyoruz

Nasil bi kür bu keçi boynuzu pekmezi bizde başladık her akşam birer kaşık alıyoruz
Canım keçiboynuzunun kendisini alıyorsun baharatçıdan. Kaynar suya atıyorsun küçük parçalata ayırdığın keçiboynuzunu. Şuan hatırlamıyorum ama belirli bir dakika sonra süzüp sabah akşam içiyordu. Saraçoğlunun kürü olması lazım bakarsan net ölçüsünü görürsün

Tamam canım ben bakım yarın alırım aktardan

Erkekler icin olanlarindan doktora sorarsiniz kuzum, esimin kullandigi vardi ara ara aldigi, asilama oncesi full aldi hatta.
Yakin olsaydik getirirdim hemen.
Ahhhh senin güzel kalbini seveyim senin
Adı ney kuzum gerçi yarın gidicez doktora yazar mi acaba bi vitamin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…