Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

Ya tabiki Allaha şükürler olsun diyorum herşeyde bu zamana kadar iyiydim çok pozitif biriydim ama o sonuçlardan sonra biraz kötü oldum aslında dediğin gibi kötü de değil sonuçlar takviyelerle vitaminlerle düzelir belki de aynı sonucu özelde yada bi laboratuvar ortamında verseydim daha Farklı çıkardı sonuçta devlet hastanesi ne bekliyoruz ki ama tekrarlıcam 1 ay sonra yine ver dicem eşime şimdi bi vitamin aldım ona aktarcıdam arı poleni sarı sütü propolis karşımı alıcam keçi boynuzu pekmezi falan biraz da yürüyüş hafif spor hallolucak inşallah ama biraz kabuğuma çekilmek istiyorum artık kafami yastığa koyunca direk uyuyan ben artık uyuyamıyorum

Bu süreç o kadar kötü bir süreç ki seni çok çok iyi anlıyorum. Bazen diyorum ki olacak sen kalbini bozma. O zaman muhteşem bir morale sahip oluyorum. Bazende olsaydı olurdu şimdiye kadar diyorum bir çöküş yaşıyorum. Çok yıpratıcı bir süreç gerçekten. Allah hepimizi kolaylıkla tez vakitte yavrularımıza kavuştursun.

Çok yoruldum çok yıprandım birşeyi düzeltiyorum diğeri bozuluyor artık gücüm kalmadı reglimi bekliyorum randevu aldım bakalım ne dicekler
Bak P Pimpirikli10 de aynı şeyi söylüyor, bu süreç lanet olsun ki çok kötü bir süreç. Moralimiz hep bozuluyor, hep keşke şu zaman deneseydim diyorsun, kendini suçlamaya kadar geliyor iş.
Ama zaten olay da bu, her ay adet görüp düştüğümüzde yine kalkmamız gerekiyor.
Bak burda yazmıştım ben aşılama öncesi bir psikologla bile görüştüm ki bu süreç daha da beni mahvetmesin diye.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben hala kafamı koyup hemen uyuyamıyorum.
Adetin başlayıp doktora gittiğinde yaz yine buraya, beraber takip edelim, yalnız hissetme.

Bu yüzden sizi çok seviyorum işte ailesiniz benim sali günü olmam lazım çarşamba günü giderim sanırım her ince ayrıntısına kadar anlatıcam yazıcam buraya

Rabbim bize sabirlar versin amin canım en yakın zamanda inşallah

Bu yüzden sizi çok seviyorum işte ailesiniz benim sali günü olmam lazım çarşamba günü giderim sanırım her ince ayrıntısına kadar anlatıcam yazıcam buraya
Seni hiç kimse anlamazsa bile emin ol burda biz anlarız
Canım benim asla yalnız değilsin
Çarşamba günü bekliyorum doktor çıkışını, herşeyi sor emi, vitaminleri, stresini, rahim kalınlığını bile sor.

Ya bi karamsar oluyorum sonra birşey önüme çıkıyor yazdan beri başlıcaktım aslında ilk amh öğrendiğimde doktor yollamıştı beni inferlitilite ama bi türlü gitmek nasip olmadı hep birşey çıktı karşıma az çok biliyorsunuz yakınımda hastanede takibe başlayacaktım doktorum hastaneden ayrılmış onu da biliyorsunuz şimdi bugün ablamdan öğrendim yine aynı hastanede başka bi doktor yapmış ablama ve bu bilgi birden bire çıktı karşıma herşeyde bi hayır vardır diyorum Rabbim karşıma çıkardı inşallah hersey kolaylıkla olur sali günü doktorla konuşmaya gideceğim nasil olucak ne olacak diye tabi eğer istediğim gibi olmazsa yine başka hastaneye gidicem ama herşeyi sorucam doktora bu sefer kimyasalı bile anlatıcam smear testim yapıldı kültür testim yapıldı hormon testim daha geçen aydan hsg sonucum var zaten sperm testı de hepsını doktora gösterim konuşacağım

Hah şöyle!
Bak bırakmış gibi olduğunda bişey çıkıyor, bi kapı aralanıyor sanki sana.
Sen elinden geleni yap canım benim, sonra beraber tevekkülü ederiz Allah'a

Hah şöyle!
Bak bırakmış gibi olduğunda bişey çıkıyor, bi kapı aralanıyor sanki sana.
Sen elinden geleni yap canım benim, sonra beraber tevekkülü ederiz Allah'a
Eşimle de aynı şekilde konuştum oda söylüyor
Bak Allah bir dert verirse peşine bi kolaylık verir tam da aynısı oldu ne zaman böyle çok üzülsem kaybetsem ümidimi Rabbim yetişiyor
Olucak dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…