Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

Kızlar merhaba adetime 2 gün var bat 17 kasım adetime 4-5 gün kala awox marka erken gebelik testi yaptım negatif gözüküyordu bugun 15 kasım ovulasyon testi yaptım ondada t çizgisi koyu gözüküyor acaba hamile miyim bugun erken gebelik testi yapayım diyorum

Eklentiler

• IMG_6812.jpeg
    68,3 KB · Görüntüleme: 12
Bu ovulasyon testi mi ?
Ovulasyon testi ise o hep bir sekilde cift cizgi cikiyor zaten.
Adet gunun test yap derim.
Bak bu altta attigim foto, adet gunumde erken gebelik testim.
Kızlar, benim elim ayağım titriyor.
Bugün adet olmam lazımdı, test yaptım, saniyesinde pozitif çıktı. Aşılamanın 14nncü günü bugün.
10ncu günü negatifti ama

Bu ovulasyon testi mi ?
Ovulasyon testi ise o hep bir sekilde cift cizgi cikiyor zaten.
Adet gunun test yap derim.
Bak bu altta attigim foto, adet gunumde erken gebelik testim.
Ovulasyon testi ile de gebelik belli oluuormuş canım gebelik zamanı lh hormonu yükseliyormuş ondan denedim bak bu da erken gebelik testim yeni yaptım

Eklentiler

• IMG_6819.jpeg
    68,1 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_6818.jpeg
    63,9 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_6823.jpeg
    69 KB · Görüntüleme: 5
Ovulasyon testi ile de gebelik belli oluuormuş canım gebelik zamanı lh hormonu yükseliyormuş ondan denedim bak bu da erken gebelik testim yeni yaptım
Gittim ovulasyon testi yaptım sırf anlamak için.
Kuzum bende böyle çıktı, ovulasyon testine çok güvenmemek lazım sanki

Eklentiler

• 1000028274.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 6
Kadın doğum doktorumda bana yazmamıştı ben kendim almıştım bunu da kendim yapacağım sanırım
Aşılama öncesi eşim bunlardan almıştı fikir olsun diye atıyorum kuzum , bi sorarsın güvendiğin eczaneye.

Eklentiler

• 1000028275.jpg
    208,7 KB · Görüntüleme: 7
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…