Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 gün biraz erken mi olmuş acaba doktorun ne dedi kuzucum. Üzülme zaten hepsini biGünaydın kızlar,
Aşılamanın üstünden 10 gün geçti, test yaptım kalbim kadar temiz bir negatif çıktı
Kasık ağrılarım, meme ağrısı her ay olduğu gibi aynı, artık onları düşünüp hamilemiyim demeyi çoktan bıraktım
Bu ay olmadı görünüyor,pazartesi adetimin gelmesini bekleyip ikinci aşılamaya başlayacağız bakalım
Reed Flowers P Pimpirikli10 O_sevincli_ki P pnarhkn SosyallanneKızlar ya regle 3 gün kaldı, son ilişkinin 10. Günü bugün. Beni bilirsiniz günlerdir test yapıyorum hep negatifti kuruma bile yoktu.testi yaptım 5 dakika sonra hafif bi şeyler gözüme görünmeye başlayınca içini çıkardım yani bi 10/15 dk geçti en fazla böyle çıktı . Filtresiz.
Kuzum bana demissin ama senin de 10ncu gun erken degil miKızlar ya regle 3 gün kaldı, son ilişkinin 10. Günü bugün. Beni bilirsiniz günlerdir test yapıyorum hep negatifti kuruma bile yoktu.testi yaptım 5 dakika sonra hafif bi şeyler gözüme görünmeye başlayınca içini çıkardım yani bi 10/15 dk geçti en fazla böyle çıktı . Filtresiz.
Ayy canim benim, ben de ikinci asilama icin adetimi bekliyorum, cunku adetime 3 gun var ama negatif testim.Kızlar bugün ikinci aşılamayı oldum dualarınızı esirgemeyin lütfen birinci aşılamada çok fazla bel göğüs ve kasık ağrım vardı ama şimdi sadece kasık ağrım vAr. Bide doktor progestan ilaç verdi. Hayırlısı Allah'tan bakalım artık
Canım silik çizgi görünüyor koyulaşmaya takip et varsa yeniyse zaten 10.gün bu şekilde çıkar
Ayy canim benim, ben de ikinci asilama icin adetimi bekliyorum, cunku adetime 3 gun var ama negatif testim.
Dualarimi yolluyorum sana, tutsun bu Tutsun da bana da umut olsun.
Yok valla umudum yok bu ilkinden.Üç sonra Kan ver bnce öyle emin ol çünkü testte çıkmayabilir.
Allah razı olsun bütün kalbimle çocuk hasreti çeken herkese nasip etsin diye dua ediyorum inşallah nasip olur hepimize
Senin ne sıkıntın var canımYok valla umudum yok bu ilkinden.
Genelde duyduğum da ikincide tutuyor hep.
O yüzden sana bütün duaları yolluyorum
Yok kiHadi inşallah öyledir. Allah razı olsun
Senin ne sıkıntın var canım
Kuzucum sana zahmet olmasa aşılamada neler yaşadın bi anlatır mısın ne ilaç kullandın, yan etk vs var mıydı neler hissettin ?Yok ki
Hersey fazlasiyla iyi hatta esimde ve bende. Ama olmuyor iste
10 ay denedik simdi asilamaya basladik, 3 hakkimiz var. Sonrasinda tup bebege gececegiz olmazsa.
Hayırlısıyla olur inşallah senin stresten uzak durman lazım o zamm kasmaman lazım vsYok ki
Hersey fazlasiyla iyi hatta esimde ve bende. Ama olmuyor iste
10 ay denedik simdi asilamaya basladik, 3 hakkimiz var. Sonrasinda tup bebege gececegiz olmazsa.
Hemmen AnlatayimKuzucum sana zahmet olmasa aşılamada neler yaşadın bi anlatır mısın ne ilaç kullandın, yan etk vs var mıydı neler hissettin ?
Hic sorma canim ya, gorustugum doktorlar, hemsireler hatta ebeler bile aynisini soyluyor. Isim de stresli, e hayat zaten zor.Hayırlısıyla olur inşallah senin stresten uzak durman lazım o zamm kasmaman lazım vs
Ne iş yapıyorsun canımHic sorma canim ya, gorustugum doktorlar, hemsireler hatta ebeler bile aynisini soyluyor. Isim de stresli, e hayat zaten zor.
Karakter olarak ta nasil derler kalbi bogazinda atan bi tipim. Bir uzmandan stresimi yenmek icin destek aliyorum hatta.
Ben yurt dışında çalışıyorum , moda işindeyim ama ofis işi, 6 sene oldu geleli.Ne iş yapıyorsun canım
Çok iyi yapmışsın gerçekten destek alman bu süreçte senin için çok iyi olacak.