Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

Bu topik tam bana göre olmuş canım. Benim bebik işi de eşimden kaynaklı sperm hareketsizligi var . Alternatif tıp doktoruna gidip baştan aşağıya reçete kür yazdı hacamat ve sülük önerdi ikimize de. Birde karaciğer temizliği yapacağız. Ay çiçeği yağı kullanıyoruz sabah akşam bir çay kaşığı eşimle. Eşim erbezlerine çörek otu yagi sürüyor her gün. Akşamlari yatagimiza yatmadan lavanta yağı buhurdanligi yapıyorum . Domastos spermi ölüdüruyor dedi doktorumuz. Yasakladı sivenonun ürünlerini aldım deterjanlari yani. Tıraş losyonu kisirlik yapar dedi onları da kullanmayi bıraktı eşim. Bende bol bol su içiyorum ve hareketli olmaya çalışıyorum. Benimde pekmezli bi karışımım var onu yapacağım. Doktor 10 defa tüp bebek yaptırıp olmayan bir çift geldi onların artık çocukları var sizinde olur sağlıklı yaşayın Rabb'im nasip eder dedi. Biz sıfır kan grubu olduğumuz için tamamen beyaz unu kestik. Eşimin penisinin orda egzamasi vardı ekmeği kesince bir kac içinde geçti hayret ettik. Bizim yaptığımız şeyler bunlar . Rabbim isteyen bekleyen herkese evlat versin inşallah. Bende sıkı takipciyim.

Günaydın kızlar,
Aşılamanın üstünden 10 gün geçti, test yaptım kalbim kadar temiz bir negatif çıktı 🥲
Kasık ağrılarım, meme ağrısı her ay olduğu gibi aynı, artık onları düşünüp hamilemiyim demeyi çoktan bıraktım 😒
Bu ay olmadı görünüyor,pazartesi adetimin gelmesini bekleyip ikinci aşılamaya başlayacağız bakalım 🤷🏻‍♀️

Kızlar ya regle 3 gün kaldı, son ilişkinin 10. Günü bugün. Beni bilirsiniz günlerdir test yapıyorum hep negatifti kuruma bile yoktu.testi yaptım 5 dakika sonra hafif bi şeyler gözüme görünmeye başlayınca içini çıkardım yani bi 10/15 dk geçti en fazla böyle çıktı . Filtresiz.

Eklentiler

• IMG_3381.jpeg
    IMG_3381.jpeg
    496,2 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_3382.jpeg
    IMG_3382.jpeg
    239,1 KB · Görüntüleme: 11
Günaydın kızlar,
Aşılamanın üstünden 10 gün geçti, test yaptım kalbim kadar temiz bir negatif çıktı 🥲
Kasık ağrılarım, meme ağrısı her ay olduğu gibi aynı, artık onları düşünüp hamilemiyim demeyi çoktan bıraktım 😒
Bu ay olmadı görünüyor,pazartesi adetimin gelmesini bekleyip ikinci aşılamaya başlayacağız bakalım 🤷🏻‍♀️
10 gün biraz erken mi olmuş acaba doktorun ne dedi kuzucum. Üzülme zaten hepsini bi
İhtimal diye yaptırıyoruz hazırlıklıyız … 💪 yola devam..

Kızlar ya regle 3 gün kaldı, son ilişkinin 10. Günü bugün. Beni bilirsiniz günlerdir test yapıyorum hep negatifti kuruma bile yoktu.testi yaptım 5 dakika sonra hafif bi şeyler gözüme görünmeye başlayınca içini çıkardım yani bi 10/15 dk geçti en fazla böyle çıktı . Filtresiz.
Kuzum bana demissin ama senin de 10ncu gun erken degil mi 😅
Gel adet gununu bekleyelim bebisim 🫠

Kızlar bugün ikinci aşılamayı oldum dualarınızı esirgemeyin lütfen🙏🙏💓 birinci aşılamada çok fazla bel göğüs ve kasık ağrım vardı ama şimdi sadece kasık ağrım vAr. Bide doktor progestan ilaç verdi. Hayırlısı Allah'tan bakalım artık
Ayy canim benim, ben de ikinci asilama icin adetimi bekliyorum, cunku adetime 3 gun var ama negatif testim.

Dualarimi yolluyorum sana, tutsun bu🧿 Tutsun da bana da umut olsun.

Üç sonra Kan ver bnce öyle emin ol çünkü testte çıkmayabilir.
Allah razı olsun bütün kalbimle çocuk hasreti çeken herkese nasip etsin diye dua ediyorum inşallah nasip olur hepimize
Ayy canim benim, ben de ikinci asilama icin adetimi bekliyorum, cunku adetime 3 gun var ama negatif testim.

Dualarimi yolluyorum sana, tutsun bu🧿 Tutsun da bana da umut olsun.

Üç sonra Kan ver bnce öyle emin ol çünkü testte çıkmayabilir.
Allah razı olsun bütün kalbimle çocuk hasreti çeken herkese nasip etsin diye dua ediyorum inşallah nasip olur hepimize
Yok valla umudum yok bu ilkinden.
Genelde duyduğum da ikincide tutuyor hep.
O yüzden sana bütün duaları yolluyorum 🍀

Hadi inşallah öyledir. Allah razı olsun🤣 😍

Senin ne sıkıntın var canım
Yok ki 😂
Hersey fazlasiyla iyi hatta esimde ve bende. Ama olmuyor iste🤷🏻‍♀️
10 ay denedik simdi asilamaya basladik, 3 hakkimiz var. Sonrasinda tup bebege gececegiz olmazsa.

Yok ki 😂
Hersey fazlasiyla iyi hatta esimde ve bende. Ama olmuyor iste🤷🏻‍♀️
10 ay denedik simdi asilamaya basladik, 3 hakkimiz var. Sonrasinda tup bebege gececegiz olmazsa.
Kuzucum sana zahmet olmasa aşılamada neler yaşadın bi anlatır mısın ne ilaç kullandın, yan etk vs var mıydı neler hissettin ?

Kuzucum sana zahmet olmasa aşılamada neler yaşadın bi anlatır mısın ne ilaç kullandın, yan etk vs var mıydı neler hissettin ?
Hemmen Anlatayim 🙃
  • Adetimin ilk gunu klinigi aradim basladi diye haber verdim..
  • Ikinci gunu gittim, adetliyken ultrasonla rahimin durumuna bakildi, rahim kalinlik ölculdu, tuplere bakildi.
  • Ucuncu gunu itibariyle 7 gun boyunca Gonal-F kullanmaya basladim, yumurta buyutme ve cogaltma ignesi , en dusuk doz. Göbekten igne seklinde.
  • Ademinin 10.cu gunu ignelerim bitince ultrasonla bakildi, yumurtalarim 10ncu günun limiti olan 15mmyi gecmemisti
  • Akabinde 2 gun daha Gonal F kullandim. Kilinge gittim, ok dedildi. 3 gun sonraya asilama randevusu verildi.
  • 13ncu gun catlatma ignesi ovitrelle ignesi vurdum.
  • 15nci gun sabahtan asilama oldu, idrara dolu girdim isleme. 5dk surdu diyebilirim. O gun bir yumurtam catlamis, salinmisti. digeri henuz catlamamisti. Doktor yatirmadi beni islemden sonra. 2 dk ya kalktim. Cok hafif kanamam oldu 3 gun boyunca. Doktor dogal dedi, cunku islemde emin olmak icin rahmime dokundurmus.
  • Yine doktor onerisi ile ayni gun ve ertesi gun iliski oldu.
  • Bu igne surecinde hic aci veya yan etki hissetmedim. Hem de hic. Sadece asilama sonrasi 3ncu gun itibatiyle goguslerim aciyordu, kasik agrilarim igne batmasi oldu suanda 11nci gun gogusler gecti ama batmalar devam. Bu da catlatma ignesi ovitrelle etkisi diyorlar. Yuksek hcb hormonu oldugu icin boyle etkileri oluyormus.
Velhasil aslinda kolay bir surecmis, igneler acitmiyor, yan etkisi olamdi, saatini takip etmek onemli sadece.

Hayırlısıyla olur inşallah senin stresten uzak durman lazım o zamm kasmaman lazım vs
Hic sorma canim ya, gorustugum doktorlar, hemsireler hatta ebeler bile aynisini soyluyor. Isim de stresli, e hayat zaten zor.
Karakter olarak ta nasil derler kalbi bogazinda atan bi tipim. Bir uzmandan stresimi yenmek icin destek aliyorum hatta.

Hic sorma canim ya, gorustugum doktorlar, hemsireler hatta ebeler bile aynisini soyluyor. Isim de stresli, e hayat zaten zor.
Karakter olarak ta nasil derler kalbi bogazinda atan bi tipim. Bir uzmandan stresimi yenmek icin destek aliyorum hatta.
Ne iş yapıyorsun canım
Çok iyi yapmışsın gerçekten destek alman bu süreçte senin için çok iyi olacak.

Ne iş yapıyorsun canım
Çok iyi yapmışsın gerçekten destek alman bu süreçte senin için çok iyi olacak.
Ben yurt dışında çalışıyorum , moda işindeyim ama ofis işi, 6 sene oldu geleli.
Yeni ortam, yeni dil, yeni kültür, Türkiye'deki aile, ordan haberler,o haberleri burda dertleşecek anlatacak kimsenin olmaması, olanların sallamaması...
Bak burda bile vırt diye döktüm yine sıkıntımı 🥲

X