- 24 Kasım 2023
- 1.074
- 225
canım evet kimyasal çok etkiliyor ama sonradan anlıyorsun aslında hamile kalabilmenin bile insanı mutlu ettiğini :) sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza inşallahBen dün gece bi agladim sonra duşa girdim o an dedim kendine gel Burçin üzülecek birşey yok Allah’a isyan edersen seni daha ağir şeylerle imtihan eder o yüzden binlerce kez şükürler olsun:) eveeet yeni bir aya giricez yepyeni yine ugraşicaz edinicez ama asla pes etmeyeceğiz dua edip sonunu düşüneceğiz minik elleri minik ayaklariiyi ki bu post var keşke grup tarzi birşey olsa da orda olsak hepimiz
Yani bu da iyi birşey en azindan hamile kalabiliyorsun:) inşallah canim Rabbim dualarimizi kabul etsincanım evet kimyasal çok etkiliyor ama sonradan anlıyorsun aslında hamile kalabilmenin bile insanı mutlu ettiğini :) sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza inşallah
Ay ne saçma birsey ya özel mesajda bu konuyu konuşalımKızlar grup işi nasıl oluyor ben de bilmiyorum geçenlerde başka topicte toplu 5/6 kişi banlanmıştı merak ettim bu arkadaşlara ne oldu dedim sosyal medyada birbirlerine bakmışlar dediler :))))
Sadece bi düşünce böyle birsey yaptiğimiz yokGrup kurmak bildiğim kadarıyla yasak, ayrıca ne gerek var? Burada konuşuluyor zaten.
Biliyorum henüz yapmadınız, neden gerek duyuyorsunuz diye merak ettim.Sadece bi düşünce böyle birsey yaptiğimiz yok
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bende yüksek prolaktin ve oldukça yüksek acth hormonuna rağmen gebe kaldım. Allahın izniyle engel olmuyor :)Canım kızlar, yarın hsg çekilmeye gidiyorum sabahtan. İnşallah açık çıkar.
Cuma da yüksek olan prolaktinime tekrar bakacaklar. Doktor telaş yapma dedi engel değil o kadar dedi
Solgarın choline Inositolünü de aldım.
Yeni ay, yeni çalışmalar
Çok okudum zaten bunu, yüksek prolaktin memeden süt gelmedikçe engel değilmiş.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bende yüksek prolaktin ve oldukça yüksek acth hormonuna rağmen gebe kaldım. Allahın izniyle engel olmuyor :)
İnşallah inşallah.Çok okudum zaten bunu, yüksek prolaktin memeden süt gelmedikçe engel değilmiş.
Yarın güzel sonuçlar çıkar inşallah
Ah ah bi bilsem bende pazartesi yada Salı hsg cekilicemInanilmaz ya, bir hafta once ust sinirin 2 kati cikan prolaktinim, bir hafta sonra (bugun kan verdim) sinirlarin icinde cikti.
Dun HSG ge iyi cikti, tuplerim acik vs.
E ozaman aklimda tek soru: NEDEN OLMUYO BU BACAGINA TUKURDUGUM COCUK
Çektir kuzu ya, bi bakılsın.Ah ah bi bilsem bende pazartesi yada Salı hsg cekilicem
Hiç duymadım canım yakızlar sivilce hamilelik belirtisimi
Kuzum benim kimyasal oldu ya doktor hormon testini diğer ay yapalim dediÇektir kuzu ya, bi bakılsın.
Hormonlara da baktırmışmıydın?
Naz yapıyor annesineInanilmaz ya, bir hafta once ust sinirin 2 kati cikan prolaktinim, bir hafta sonra (bugun kan verdim) sinirlarin icinde cikti.
Dun HSG ge iyi cikti, tuplerim acik vs.
E ozaman aklimda tek soru: NEDEN OLMUYO BU BACAGINA TUKURDUGUM COCUK
Öyle bekleniyormu kimyasalda?Kuzum benim kimyasal oldu ya doktor hormon testini diğer ay yapalim dedi