- 19 Aralık 2020
- 665
- 1.835
- 38
Benim yumurtalıklarımda çok hafif sizi oluyor. Bacaklarda kas ağrısını da genelde hamilelerde duydum belirti olarak.Kızlar yumurtlama zamanı üst bacak ağrınız oluyor mu ya , şu an test böyle ama karnımdan bacaklara uzanan bi sızı var ..
Benim yumurtalıklarımda çok hafif sizi oluyor. Bacaklarda kas ağrısını da genelde hamilelerde duydum belirti olarak.
Ya bizim adet ve yumurtlama günlerimiz hep aynı, hazırmısın arkadaşım bu seferkine
Aaa evet, en alttaki bugün ise geliyor gelmekte olanSanırım hazırım kuşum yaaaa bu yumurtlamaysa
İnşallah çiçeğim yarindan itibaren başlıyorum ovulasyan testlerimeÖyle bekleniyormu kimyasalda?
Hadi bakalım önümüzdeki aya güzel haberler gelir inşallah.
Ayy evet ikiside çok net hadi inşallah bu ay beklediğimiz güzel haberi alırız. Ben çok umutluyum bu aySanırım hazırım kuşum yaaaa bu yumurtlamaysa
Aaa maşallah bu sefer çok net yumurtlama. Sanki bu ay erken mi yumurtlama olduSanırım hazırım kuşum yaaaa bu yumurtlamaysa
Evet daha 10.günAaa maşallah bu sefer çok net yumurtlama. Sanki bu ay erken mi yumurtlama oldu
İnşallah balımmmm inşallah topicteki herkes çok sevinirAyy evet ikiside çok net hadi inşallah bu ay beklediğimiz güzel haberi alırız. Ben çok umutluyum bu ay
Test yapın mutlaka ovulasyon.. ama silindikten sonrada yumurtlama geçti nasılsa diye durmayalım bu ayAaa evet, en alttaki bugün ise geliyor gelmekte olan
Yarın azalma olursa çizgide demek yarın çatlayacak.
Hadi gülüm bugün yarın ve pazartesi durmak yok
Senin de olmamıştı geçen ay değil mi bu ay başladın mıAaa maşallah bu sefer çok net yumurtlama. Sanki bu ay erken mi yumurtlama oldu
Aynen, ben de ovu de piki bekliyorum.Test yapın mutlaka ovulasyon.. ama silindikten sonrada yumurtlama geçti nasılsa diye durmayalım bu ay
Kimyasal olduğu ay benimde erken yumurtlamam oldu normalde hep 11 ve 12 olurdu o ay 10 ve 11 piktiEvet daha 10.gün
Evet daha 10.gün
Aaa baya erken olmuş. Yok canım benim olmuştu normalde 13-14-15. Günlerde oluyordu. 17. Gün olmuştuSenin de olmamıştı geçen ay değil mi bu ay başladın mı
Foto varmı canım?Merhaba kızlar 9 gün geçikmem var sabah test yatım ışıga tutunca yan çizgi görünüyor ne demen test bozukmu acaba bilgisi olan varmı. Kimse yok mu
Yok canım ışıga tutunca belli oluyo yatay çizgi aşırı akıntım oluyoFoto varmı canım?
Bence kan testi en kesin bilgi. 9 gün gecikme de baya olmuş aslında. Mutlaka net çizgi olmalıydı.Yok canım ışıga tutunca belli oluyo yatay çizgi aşırı akıntım oluyo
Kuzucum yaaaa aksi gibi bu ay yumurtlamayı piki gördüm ama sadece bir gün değerlendirebildik