- 22 Kasım 2023
- 1.015
- 430
- 29
Bende galiba regli oluyorumİçini rahat tut canım. Bence değerin düşük değil. Çünkü referans aralığı 0-1 senin testinde senin ki 6 çıkmış. Genelde referans aralığı 0-5 oluyor hatta bazı yerlerde 0-10 oluyor. Çok şükür senden güzel haber aldık. Ben regl oldum
Canım nasılllBende galiba regli oluyorumyarin sabah doktora gideceğim ne olur dua edin
Oldum kuzum dün 6 da belli etmeye başladi 11 gibi de peçeteye kan gibi geldi bu sabahta devami bende hemen randevu aldım hastanedeyim sira bekliyorumCanım nasıllloldun muu
kimyasal mı geçirdin acaba, doktor ne diyecek bakalımOldum kuzum dün 6 da belli etmeye başladi 11 gibi de peçeteye kan gibi geldi bu sabahta devami bende hemen randevu aldım hastanedeyim sira bekliyorum
Kimyasal gecirmişsin dedi kuzumkimyasal mı geçirdin acaba, doktor ne diyecek bakalım
Ay yapma...Bende galiba regli oluyorumyarin sabah doktora gideceğim ne olur dua edin
Olmazsın canım geldi mi bişey. İçini ferah tut lütfenBende galiba regli oluyorumyarin sabah doktora gideceğim ne olur dua edin
Yeniden kan mı verdinKimyasal gecirmişsin dedi kuzum
Çok üzgünümümitlenmiştik..
Yeniden kan mı verdin
Kizllaaar evet kimyasal oldum ama asla üzülmüyorum çünkü en azından hamile kalabiliyorumAy yapma...
Kimyasal oldu herhalde.
Ya harikasınKizllaaar evet kimyasal oldum ama asla üzülmüyorum çünkü en azından hamile kalabiliyorumher yeni ay yeni umut tekrar denicez olmadi mi sonra gene tekrar denicez ümitsizliğe yer yok bizde olmasin da Allahtan gelen herseye şükürler olsun şimdi test sipariş verdim Ekim gibi hsg kovaliyorum cektiricem inşallah
Canım benim uzun süresie buradayız eminimki sende görmüşsündür kimyasaldan hemen sonra nasıl kolay hamile kalındığınıKimyasal gecirmişsin dedi kuzum
böyle düşünmen nekadar güzelKizllaaar evet kimyasal oldum ama asla üzülmüyorum çünkü en azından hamile kalabiliyorumher yeni ay yeni umut tekrar denicez olmadi mi sonra gene tekrar denicez ümitsizliğe yer yok bizde olmasin da Allahtan gelen herseye şükürler olsun şimdi test sipariş verdim Ekim gibi hsg kovaliyorum cektiricem inşallah
Evet Buda güzel birşey :) ayni bu şekilde devam edersem demek ki yine olucak :) benim olayim hepimize umut olsun olur mu asla pes etmiyoruz bebişlerim benimYa harikasın
Aynen böyle, en azından hamile kaldın bak.
Ben dün gece bi agladim sonra duşa girdim o an dedim kendine gel Burçin üzülecek birşey yok Allah’a isyan edersen seni daha ağir şeylerle imtihan eder o yüzden binlerce kez şükürler olsun:) eveeet yeni bir aya giricez yepyeni yine ugraşicaz edinicez ama asla pes etmeyeceğiz dua edip sonunu düşüneceğiz minik elleri minik ayaklariböyle düşünmen nekadar güzel. Ben de kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak bir hafta hamile olduğumu düşünerek dolaşmıştım sonradan öğrenince yıkılmıştım. Ama senin dediğin gibi ümitsizliğe kapılmamak gerektiğini sonradan idrak ettim. İstediğimiz bir şey oluyorsa bir hayır olmuyorsa bin hayır aramak gerekiyormuş.
Rabbim en hayırlısını sana nasip etsin.
Canım benim allah gönlüne göre versin.Canını hiç sıkma oluyomuş işte sana bi mesajdı belki bu .Keşke bi gruptan yazışsak dediğinz gibiBen dün gece bi agladim sonra duşa girdim o an dedim kendine gel Burçin üzülecek birşey yok Allah’a isyan edersen seni daha ağir şeylerle imtihan eder o yüzden binlerce kez şükürler olsun:) eveeet yeni bir aya giricez yepyeni yine ugraşicaz edinicez ama asla pes etmeyeceğiz dua edip sonunu düşüneceğiz minik elleri minik ayaklariiyi ki bu post var keşke grup tarzi birşey olsa da orda olsak hepimiz
Evet kuzum bende böyle düşünüyorumCanım benim allah gönlüne göre versin.Canını hiç sıkma oluyomuş işte sana bi mesajdı belki bu .Keşke bi gruptan yazışsak dediğinz gibi
Diğer arkadaşlar bilir belki bekleyelim :)ben yeniyim bilemedim:)
bende geçen ay geçirdim kimyasal bu ay da bugün bat günüm ama gelen giden yok yoğun beyaz akıntım ve kasık sancım var dün önceki gün test yaptım erken gebelik çıkmadı. olsa çıkardı dimi :/Canım benim uzun süresie buradayız eminimki sende görmüşsündür kimyasaldan hemen sonra nasıl kolay hamile kalındığınılütfen kendini üzme geliyor gelmekte olannnnnn