Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

İçini rahat tut canım. Bence değerin düşük değil. Çünkü referans aralığı 0-1 senin testinde senin ki 6 çıkmış. Genelde referans aralığı 0-5 oluyor hatta bazı yerlerde 0-10 oluyor. Çok şükür senden güzel haber aldık. Ben regl oldum
Bende galiba regli oluyorum 😒 yarin sabah doktora gideceğim ne olur dua edin

Çok üzgünüm :KK43: ümitlenmiştik..
Yeniden kan mı verdin
Ay yapma...
Kimyasal oldu herhalde.
Kizllaaar evet kimyasal oldum ama asla üzülmüyorum çünkü en azından hamile kalabiliyorum 😊😊😇😇😇 her yeni ay yeni umut tekrar denicez olmadi mi sonra gene tekrar denicez ümitsizliğe yer yok bizde olmasin da Allahtan gelen herseye şükürler olsun 🙏🏻 şimdi test sipariş verdim Ekim gibi hsg kovaliyorum cektiricem inşallah

Kizllaaar evet kimyasal oldum ama asla üzülmüyorum çünkü en azından hamile kalabiliyorum 😊😊😇😇😇 her yeni ay yeni umut tekrar denicez olmadi mi sonra gene tekrar denicez ümitsizliğe yer yok bizde olmasin da Allahtan gelen herseye şükürler olsun 🙏🏻 şimdi test sipariş verdim Ekim gibi hsg kovaliyorum cektiricem inşallah
Ya harikasın 🤗
Aynen böyle, en azından hamile kaldın bak.

böyle düşünmen nekadar güzel😍😍. Ben de kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak bir hafta hamile olduğumu düşünerek dolaşmıştım sonradan öğrenince yıkılmıştım. Ama senin dediğin gibi ümitsizliğe kapılmamak gerektiğini sonradan idrak ettim. İstediğimiz bir şey oluyorsa bir hayır olmuyorsa bin hayır aramak gerekiyormuş.
Rabbim en hayırlısını sana nasip etsin.🤗

böyle düşünmen nekadar güzel😍😍. Ben de kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak bir hafta hamile olduğumu düşünerek dolaşmıştım sonradan öğrenince yıkılmıştım. Ama senin dediğin gibi ümitsizliğe kapılmamak gerektiğini sonradan idrak ettim. İstediğimiz bir şey oluyorsa bir hayır olmuyorsa bin hayır aramak gerekiyormuş.
Rabbim en hayırlısını sana nasip etsin.🤗
Ben dün gece bi agladim sonra duşa girdim o an dedim kendine gel Burçin üzülecek birşey yok Allah’a isyan edersen seni daha ağir şeylerle imtihan eder o yüzden binlerce kez şükürler olsun:) eveeet yeni bir aya giricez yepyeni yine ugraşicaz edinicez ama asla pes etmeyeceğiz dua edip sonunu düşüneceğiz minik elleri minik ayaklari 😇 iyi ki bu post var keşke grup tarzi birşey olsa da orda olsak hepimiz

Ben dün gece bi agladim sonra duşa girdim o an dedim kendine gel Burçin üzülecek birşey yok Allah’a isyan edersen seni daha ağir şeylerle imtihan eder o yüzden binlerce kez şükürler olsun:) eveeet yeni bir aya giricez yepyeni yine ugraşicaz edinicez ama asla pes etmeyeceğiz dua edip sonunu düşüneceğiz minik elleri minik ayaklari 😇 iyi ki bu post var keşke grup tarzi birşey olsa da orda olsak hepimiz
Canım benim allah gönlüne göre versin.Canını hiç sıkma oluyomuş işte sana bi mesajdı belki bu .Keşke bi gruptan yazışsak dediğinz gibi

Canım benim uzun süresie buradayız eminimki sende görmüşsündür kimyasaldan hemen sonra nasıl kolay hamile kalındığını 😍😍😍 lütfen kendini üzme geliyor gelmekte olannnnnn
bende geçen ay geçirdim kimyasal bu ay da bugün bat günüm ama gelen giden yok yoğun beyaz akıntım ve kasık sancım var dün önceki gün test yaptım erken gebelik çıkmadı. olsa çıkardı dimi :/

X