- 1 Mayıs 2020
- 1.224
- 1.157
Bende öyle düşünüyorumSanirim herkes gelecek sorulardan dolayi stres yasamamak icin bunu soyluyor. Ki haklilar bence. Ama olduktan sonra en azindan yakinlara boyle soylememek lazim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle düşünüyorumSanirim herkes gelecek sorulardan dolayi stres yasamamak icin bunu soyluyor. Ki haklilar bence. Ama olduktan sonra en azindan yakinlara boyle soylememek lazim.
Bende seninle ayni durumdayim test yapmadim yapasim da yok çünkü biliyorum negatif cikicak regl bekliyorum randevu alip hsg cekilmek istiyorumSipser P Pimpirikli10 Reed Flowers
Benim de negatif dun baktigimda. Bugun adeti bekliyorum geæecek gibi gelemedi bir turlu.
Gelse bitse de bit hsg cektirip asilamaya baslasam sonra da...
Ben maxijuno iciyorum bide balik yaği bol avokado:)Kizlar bi ara ne tur takviyeler aliyorsunuz yazarmisiniz?
Beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz, neyi kestiniz vs...
Egzersiz olarak kim ne yapiyor ?
Biraz birbirimize ilham verelim.
Kizlar bi ara ne tur takviyeler aliyorsunuz yazarmisiniz?
Hey maşallah* Folik asit ve myo inositol iceren multivitamin aliyorum + D vitamini + Balik yagi+ Q10+ Demirim sinirina yakin oldugu icin ayrica demir hapi aliyorum.
* Sabahlari avokado, oglen muz yiyiyorum , ekmegi unu paketli gidayi kestim. Kahve gunde 1 kupa/fincan. Kafeinsiz kahve olursa 2 kupa/fincan. Aksam yemeklerim sadece salata.
* Gunde 10bin adim hedefim var, bir arkadasimla sozlestik birbirimizi gaza getiriyoruz 10bin icin. Evde kardiyo egzersizleri yapiyorum, Chloe Ting egzersizleri yapiyorum, yapmaya calisiyorum aslinda. Bir de hergun duzenli yaptigim esneme egzesizleri var, onlar psikolojime de iyi geliyor, cok tavsiye ederim.
Tum tuslara basiyorumHey maşallah
Bunlarda benim vitaminlerimin içeriği* Folik asit ve myo inositol iceren multivitamin aliyorum + D vitamini + Balik yagi+ Q10+ Demirim sinirina yakin oldugu icin ayrica demir hapi aliyorum.
* Sabahlari avokado, oglen muz yiyiyorum , ekmegi unu paketli gidayi kestim. Kahve gunde 1 kupa/fincan. Kafeinsiz kahve olursa 2 kupa/fincan. Aksam yemeklerim sadece salata.
* Gunde 10bin adim hedefim var, bir arkadasimla sozlestik birbirimizi gaza getiriyoruz 10bin icin. Evde kardiyo egzersizleri yapiyorum, Chloe Ting egzersizleri yapiyorum, yapmaya calisiyorum aslinda. Bir de hergun duzenli yaptigim esneme egzesizleri var, onlar psikolojime de iyi geliyor, cok tavsiye ederim.
Helal olsun valla ne diyeyimTum tuslara basiyorum
Ay vallaha hiç bi şey yapmıyorum şu da içmiyorum harekette etmiyorum sürekli de karbonhidrat yiyorum ne bulsam da yiycem sanki önceden herkes vitamin alıyordu da sağlıklıydı da
Her adet günü aynı duyguya kapılır , 3.günün sonunda normale dönerim ben merak etme balım, hormonal :)))Yasimiz var ama bizim hemsireeeee
Eskileri bosver, eskiden dogumda kadin ölumeri de fazlaydi, bebek ölumu de fazlaydi ona bakarsan.
Yahu bu basligi acan sensin, oldu mu simdi ama
Ha anladim o bende de dün olduHer adet günü aynı duyguya kapılır , 3.günün sonunda normale dönerim ben merak etme balım, hormonal :)))
Canıım ben bisürü şey kullanıyorum d vitamini b12 demir folik asit falan hepsini hergün önüme serip içiyorum sırayla bide haftada 2 pilates onun dışında gücüm takatim varsa eğer çalışıyorum çünkü yürüyüş yapıyorumKizlar bi ara ne tur takviyeler aliyorsunuz yazarmisiniz?
Kizlar bi ara ne tur takviyeler aliyorsunuz yazarmisiniz?
2 3 gunum kaldi :))Kızlaarrr kırmızılar geldi sanırım bi sessizlik .. :) hemen yollayalım yeni aya hazırlanalım inşallah ..
Benim bş 4-5 gün kaldı sanırım. Bakalım ne olacak hayırlaKızlaarrr kırmızılar geldi sanırım bi sessizlik .. :) hemen yollayalım yeni aya hazırlanalım inşallah ..