Sağlıklı Beslenerek Zayıflama Deneyimlerimiz

Herkese merhaba
bu yöntemi herkese şiddetle tavsiye ediyorum.Belki herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir.Ama 1 haftada nerdeyse 2 kilo gitti.Tabii her zaman bu hızla gitmez.Ama bir arkadaş demiş ya 2,5 ayda 4 kilo diye keşke ben de 5 ayda 8 kilo versem 4 yıldır kilo vermeye çalışıyorum doğumdan sonra.Ben hayretler içinde kaldım kilo vermeme.Kesinlikle hiçbir yiyecekte gözüm kalmıyor.Hatta sözde diyetteyken kaçar gibi yediğim yiyecekleri canım istemiyor.Normal diyetlerde ara öğün beni çok rahatsız ediyordu.Ara öğünden sonra iyice yeme krizine giriyordum.Ya da diyet yapayım derken sabah 1 d.ekmek peynir derken akşam yeme krizine giriyorum.Şu 1 haftada 2 akşam hamburger patates yedim ve buna rağmen verdim.diğer yediklerimi hiç saymıyorum çünkü çok fazla gibi gelebilir kötü örnek olmak istemem.Ama ara öğün hiç canım istemiyor ve bana da yaramıyor zaten.Öğünde kendimi rahatsız hissetmeden doyunca kalkıyorum.canı m tatlı çekmiyor iyice doyunca.Uzmanlar mucize diyet diyor ya bence esas mucize bu.6 ayda olsun temiz olsun.Yani 1 yıl bile olabilir.psikolojik olarak yıpranmıyorum.suçluluk duygusu yok.Başarılar

Nature çok güzel özetlemişsin..

Gerçekten hiç bi yiyecekte gözün kalmadan zayıflamak çok güzel bi duygu..Zaten kısıtladıktan belli bi süre sonra daha çok krize girip çok daha fazlasını yiyordum ama şimdi hiç öyle bi sorun yok..

Uzun zamanda gitsin ama bi daha gelmesin şu fazlalıklar..

nature2004 gerçektende çok guzel anlattin :) insanin bi$eyde gözü kalmiyor, ya aslinda bu yöntemi ben çocukluga dönü$ olarak sayiyorum, çünkü genelde hepimiz çocukken zayiftik nedeni ise acikinca anne aciktim derdik annemizde bi$eyler verirdi veya doydum diyince tabagimizi öylece birakip kalkardik sofradan, bu yüzdende bu yöntemi bende çok sevdim, in$allah bende kilo veririm

bu arada ben bir ay boyunca tartilmadan duramam dedim, sanirim büyük konu$tum çünkü tartim digital ve bir kaç gün önce kendiliginden bozuldu, sevineyimmi üzüleyimmi bilmiyorum :44:

Ewet ya gercekten oyle kucukken daha akıllıymısız en azından doydugumuzu bılıyoduk: )

Bence sevın tartının bzulduguna..Benımkının de pılı bıttı sanırım, calısmıyo..: )

merhaba arkadaşlar.bebeğimin rahatsızlığından dolayı ne yediklerime dikkat edebildim nede buraya yazıp motive olabildim.ama bu akşam öyle sevindimki farketmeden bir kilo daha gitmiş.hamilelik öncesi kıyafetlerimi bende giymek istiyorum.tam gaz devam edeceğim.p.tesi beklemeye gerek yok.yarından itibaren tekrar doyunca bırakmaya devam.teşekkürler diyetsiz zayıflama...

Ewet ya gercekten oyle kucukken daha akıllıymısız en azından doydugumuzu bılıyoduk: )

Bence sevın tartının bzulduguna..Benımkının de pılı bıttı sanırım, calısmıyo..: )

ya hiç sorma, tartilamiyorum ama tartilmis kadar oldum çünkü pantolonumdan kilo aldigii farkettim, biraz boldu ve bugün üzerime tam oturdu, morelim 0, ne yapacagimi bilmiyorum

ya hiç sorma, tartilamiyorum ama tartilmis kadar oldum çünkü pantolonumdan kilo aldigii farkettim, biraz boldu ve bugün üzerime tam oturdu, morelim 0, ne yapacagimi bilmiyorum

Moralini hiç bozma sen yine acıktıkca yemeye dikkat et..

Ben bizim verdiğimiz kiloların geri dönüşümlü olmadıgını düşünüyorum.. yani 3 5 kilo bile versek bu beslenme sistemini hayatımıza oturttugumuz zaman verdiğimiz kilolar kalıcı olacak..

Çok sevindim cnm.İnş böyle devam edersin...

Son düzenleme:

Çok sevindim cnm.İnş böyle devam edersin...

verebilsemde keske, ama kilo adigimdan eminim, ben 3-5 kilo vermeye raziyim ama nerdee

verebilsemde keske, ama kilo adigimdan eminim, ben 3-5 kilo vermeye raziyim ama nerdee

canımm belki vucudun su toplamıştır malum dönem öncesiyse,yada pantolonunu falan yıkadıktan hemen sonra dar oluyor..kilo aldım diye düşünme

Slm arkadaşlar...

Bugun tartıldım ama tartı dijital olmadıgı için net deildi.Artık 59 lu kilodayımm: ) Böyle kalsam bile yeter..Hedefim 58 di..Midemmi küçüldü nedir artık hemen doyuyorum..Ama herr türlü kek hmur işi pasta börek yedim bu zamana kadar..Kaç tane güne gittim bu ay onu bile hatrılamıyorum o derece: )

canımm çok sevindim adına..kısa sürede sonuç aldın,tebrik ediyorum seni.darısı kilo vermek isteyen herkesin başınaa

tebrikler! darisi benim gibi veremeyenlerin basina
sende bir günki menünü yazarmisim (ve miktarlarini) kendimle kiyaslayacagim, bi bakiyim sorun bendemi diye :)

tebrikler! darisi benim gibi veremeyenlerin basina
sende bir günki menünü yazarmisim (ve miktarlarini) kendimle kiyaslayacagim, bi bakiyim sorun bendemi diye :)

Sabah kalkınca eskden beri alışkanlık oldu sütlü kahve içiyorum kocaman bi bardak.. kahvaltıyı sütümü içtikten 2,3 saat sonra bi dilim ekmek, peynir, zeytin ,yumurtayla yapıorum..

Öğleden sonra acıkınca evde yemek çorba hangisinden varsa birinden birini yiyorum zaten doyuruyo..Canım çekerse arada çikolata bisküvi falan yiyorum ama nadir çünkü kısıtlamayınca öyle çok cnm çekmio..Akşam da yine bi tabak yemek yiyorum yklaşık bi dilim ekmekle..

İNş. yardımcı olabilmişimdir canım

tesekkür ederim canim
bende bir anormallik var biliyorum ama caresizim sadece tatli birseyler yemek istiyorum

mesela bugun iki lokma ekmek (1 dilim bile degil) tadimlik tulum peyniri, ve 3-4 tatli kasigi nutella yedim sabah
arada azicik kuru üzüm ve az çikolata yedim
aksam haslanmis bir orta boy patatesin yarisini yedim, bir köfte büyüklügünde et, 1 közlenmi$ biber, ve yarim kase kadar yogurtlu pancar ile bir lokma ekmek yedim
aradada 3-4 tane kestane, sekersiz çay, 1 parça çikolata
en sonda, küçük bir narin yarisini, yarim greyfurt ve tadimlik bir lokma elma yedim

yatmadan önce ilik suya yarim limon
ve gün boyunca 2.5 hatta 3 litre ilik su

kötü besleniyorum biliyorum ama mesela kahvaltida^peynir falan ne kadar yersem doymuyor illede o çikolata olcak, hatta hiç kahvalti yapmadan sadece çikolata bile yesem doycam, eger aksam yemegini yemeyipta ara ögünü yeseydim sadece yine doyardim, ne yapcam ben tatli yememek için üstelik yarin davetliyiz kim bilir neler yicem

bu arada 50 tane mekik çektim ve 300 kere ip atladim

Yediğinde bifazlalık yok aslında.Yazdıgın miktarlarda yediğin çikolata bence kilo aldırmaz.Bende yiyorum çünkü.

Belkide vermişsindir sana almışsın gibi geliyordur.Biraz daha dene eger kilo alırsan başka bi diyet denersin olmazmı?

canım benim kendini kilo vermeye şartlayarak yeme..mutlaka bir kısıtlama oluyordur beyninde.madem çikolotayı çok seviyorsun sabahları al bi kaşık nutellanı ekmeğine sür ve ye..ama mideni dinleyerek yap.öyle ara öğun yeseydim akşam yemeseydim diye düşünme.acıktığında otur ve ye çunku biz sadece açlığımız gidinceye kadar yiyoruz yani tıka basa değil.sen evdekilere nazaran daha çok acıkcaksındır.ben gunde 4-5 öğün yiyorum.mesela dun akşam yemeğimi 21.30da yedim hemde pizza yaptırdım çok açtım ama orta pizzanın yarısını yiyebildim.istesem yerdim devamını ama doyduğum için yememe gerek yoktu.bugun öglen ısıtıp yerim acıkınca.düşünmee.ay yedim kilo alcam nolcak deme içinden.bir zaman gelcek çikolatayı bukadar canın çekmiycek.açlığın gidene kadar ye,3 saat sonra acıktın diyelim git yine bişi ye.başarıcaksın canım sıkma canını.zayıflıyorum diye düşün,inceliyorum diye düşün

Leyya öğle yemeğinde ne yediğini yazmamışsın. her şeyden tadımlık yiyorsun ama bu diyetsiz kalıcı zayıflama düzenine aykırı bence.
spora bir şey diyemem. çünkü gayet güzel. çikolataları eritmişsin:)
ama şimdi kıstığın halde bu kadar çikolata yersen kilo verip kendini bırakırsan daha çok saldırırsın çikolataya. sağlıklı beslenme düzenini oturtmak daha önemli. bence eve hiç çikolata alma. kuru üzüm, kuru incir,kabuk tarçınlı bitki çayları iç. canın çok çikolata istediğinde şekersiz sütlü kakao içersin. öğünlerini düzenli yemen gerek. öğle yemeğini atlama lütfen. bir tabak çorba ile salata yesen ne güzel olur.yaşın henüz çok genç sanırım. kaç kilo vermek istediğini bilmiyorum ama biraz dikkat edersen vereceğinden eminim.
çikolata alışkanlığını aşman gerek. insan isterse her şeyi başarır. evde görmeyince daha kolay oluyor. misafirliğe gittiğinde de kesin bir dille reddet. israr ederlerse daha sonra alırım de.
asla diyet yapıyorum falan deme. zaten yapmıyoruz biz diyet. kolestrolüm yüksek böyle şeyleri yememem lazım dersin.
ben 72 kilo ile başladım böyle beslenmeye. 2 ay oluyor hiç tartılmadım. pantolonlarımdan anlıyorum verdiğimi. hamilelik öncesi elbiselerime giriyorum çünkü.
kahvaltıda bir dilim ekmek, gün aşırı yumurta, istediğim kadar peynir, zeytin, bal, pekmez yiyorum
öğlen çorba ya da sebze4 yemeği---ekmeksiz.
arada acıkırsam istediğim kadar kuru üzüm -incir ya da meyve
akşam çorba ve sebze yemeği--varsa yarım tabak makarna, az yoğurt --ekmek yok.
2 ay boyunca sadece bir kez tatlı yedim ama baya fazla yedim. eve almak hata oldu. almasam onu da yemezdim. belki benim bünyem böyle tatlıya pek istek duymuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…