Sağlıklı Beslenerek Zayıflama Deneyimlerimiz

Nisana daha çok var..Ben vereceğine eminim.Bu forumu sürekli takip etmek bile kilo verdiriyo..Daha çok azmetmeyi sağlıyor

hakikaten öyle feryal.iki haftadır sizi okuyarakdaha çok dikkat ettim ve 1 kilo gitti bile.meleğimin yaş gününe kadar 65 olsam sonra kalan kiloyuda yavaş yavaş verirdim.

hakikaten öyle feryal.iki haftadır sizi okuyarakdaha çok dikkat ettim ve 1 kilo gitti bile.meleğimin yaş gününe kadar 65 olsam sonra kalan kiloyuda yavaş yavaş verirdim.

Benimde kaynımın düğünü var martta onun için zayıflamayı koymuştum kafama bu forumu görüncede hemen aynı gün uygulamaya başladım.Bak ne güzel işte hedefe az kaldı Kaç yaşındasın bu arada?

ben 27 yaşındayım canım.bu yaşıma kadar en fazla 60 kiloyu görmüştüm.bu kadar kilo çok rahatsız ediyor beni.ama burada yavaş ve emin adımlarla vereceğime inanıyorum.marta kadar sende hedeflediğinin dahada altına düşersin.güzelde bir elbise giyip çatlatırsın artık:)

ya aynen ya sanki ben yazmi$im bu yaziyi, geçen gün annem ekmegi birle$tirdi ve ne kadar yedigimi ölçtü ve "bu kadarmi yedin?" diyipte kizdi, zaten tabagima ne koydugumu falan hep kontrol ediyor, bende zorla yiyorum ve bazende anneme di$arda yedim diyorum yani yalan söylüyorum ve eve gelince çayla birlikte tatli bir$eylerle karnimi doyuruyorum , zaten dedigim gibi benim yemeklerle aram yok sadece tatli $eyler ve kahvaltilik türü olsun ba$ka hiiiç bir$ey istemem ömrüm boyunca hep kahvalti yesem bikmam ve benim için en güzel yemeklerden güzel gelir, ama nerdeeee
kantar konusunu anneme yinede açmam

:))) bende yalan atıyorum valla bazen.biyerim ağrısın hemen zayıfladın ya ondan diyor,herşeyi ona bağlıyor ama çok gıcık bir durum ben çok sıkılıyorum,annemle yemek yerken hiç rahat değilim yani:)) aman biz verelimde kiloları ne derlerse desinler canım boşverr

başlıgı acana cok tesekkur edıyorum bide bol su içmeyı alıskanlık halıne getırırsem cok ıyı kılo vercem yupiii

İnş. canım..Bende 23 yaşındayım..Tesettürlüyüm zaten öyle iddialı bişeyler giyemem ama güzel bi elbise giymek istiyorum..

bu gün misafire ikram etmek için çikolata çıkardım. uzundur dolapta duruyor aklıma gelip de yemem bile.
görünce canım istedi. resmen ağzım sulandı. hemen mutfak camından kendime baktım. "işte bak zayıflıyorsun, bunu yemeye hiç ihtiyacın da çok. emeklerin boşa gitmesin vs.."dedim. bu forumlarda bir yerlerde okumuştum. o da aklıma geldi hemen:

"hiç bir güzel yiyecek sizin kendinizi daha güzel hissetmenizden güzel değildir."

bunları düşündüm ve bir lokma bile almadım. hemen yerine koydum.
tatlı canım çekerse kuru üzüm yiyorum. bizim bebiş de yemeye başladı:)) birlikte üzüm arkadaşlığı yapıyoruz.
her gün mutlaka değişik değişik besleyici çorbalar yapıyorum. ekmeksiz yiyorum. akşam salata ve havuçlu cacıkla birlikte...

Keşke bi parça yeseydin ya: ) Ben okadar kısıtlamıyorum kendimi canım çok çekerse yiyorum..

aaa bu kadar benzerliede pes dogrusu bende ne zaman hasta olsam yemiyosunda ondan diyor birde gözlerinin önü mosmor olmu$ veya rengin sararmi$ vesayre, bu tür laflarda söylüyor
ben tartilmadim çünkü bir aydir hareketsizim bütün gün masa ba$inda çali$iyorum i$ yeri evede çok yakin yani yürüyü$te yapamiyorum zaten evede geç geliyorum, ama bu hafta son, in$allah eski tempolu hayatima döncem, günde en az 40dk yürüyü$ arti haftada ya 1 yada 2 kere spor, birde dkz, in$allah zayiflarimmm:26: yani beraber zayiflarizzzzzz

bencede kendini fazla kisitlama, eger canin gerçekten istiyorsa, ki çok istemi$, o zaman yemen gerekiyor, eger yemezsen kisitlaya kisitlaya bir gün dayanamayip çok çok yersin

Keşke bi parça yeseydin ya: ) Ben okadar kısıtlamıyorum kendimi canım çok çekerse yiyorum..

valla başladım mı gerisi geliyor. çikolata ile pek aram yok. ama tatlı isteği işte bir tane diye başlarsın bir bakmışın 3 tane olur.
kuru incir ya da hurma da aynı işi görüyor bende. canım çok tatlı isterse incir yiyorum.

Son düzenleme:
07/01/20111 de en son mesaj yazmışım ama o tarihten bu yana malesef halen dank etmedi bazı şeyler bekliyordum bişeylerin gelmesini oluşmasını sanırım beynimde kafamda nihayet cumartesi akşamı tüm bu başlıkta yazılanlarını tekrar okudum ve nihayet anladım daha öncede bu yöntemle başarmıştım yeniden niye başarmıyayımki hiçbir sebep yok niye kendimi engelliyordumki ?
Sonunda oldu başlayabildim çok şükür bu şekilde olmasına biraz geç oldu ama demekki hayırlısı böyleymiş tamda dalya demişken başladım bakalım vucudumun ideal kilosu neymiş kaç kiloya kadar düşeceğim bu kendi vucüdumun dengesini bulması ne kadar zaman alacak izleyeyceğim ve göreceğim...En büyük hayalim 62kg olmak bakalım olacakmı ama artık rahatım olacağından eminim er yada geç bir şekilde ideal vucud ağırlığıma açlığıma tokluğuma dikkat ederek istediğim besinlerle beslenerek ineceğimden eminim ..
23/01/2011 Pazar
Boy 172
Kilo 99,5
Bir dahaki pazar tartılıp yazarım inş buraya sonucu ..
Öpüldünüz ..Sevgimle...

inanıyorumki başarıcaksın arkadaşım doyup bıraktıkça miden küçülcek,her istediğini yediğin içinde kafanda sürekli lezzetli yemekler olmycak.ama kitapta tartılmayın yazıyordu sanırım bir kaç ay..çunku eğer 1 haftada vermediysen işe yaramıyor diyip bırakabilirsin..ama 1 hafta .çok kısa bir süre ve azalmayabilir cnm kilon.bence 1 ay tartıyı unut zaten kıyafetlerinden anlıycaksın ve birzaman sonra şaşırcaksın her istediğimi yiyorum nasıl veriyorum diye..başarılar,öptümm

Merhaba kızlar ,
Aranıza katılabilir miyim?Daha önce hiç diyet uygulamadım ama ara ara yediklerime dikkat ederek zayıflamyı başardım.Bir de yaz ve kış kilosu var bende
Yazla kış arasında 2 kilo hep oynar bende ..Terleme ,yürüyüş vs yüzünden sanırım.
Ancak bu kış biraz fazla aldım ki daha kış bitmedi.

Şuan 59 kiloyum.Hedefim 55 kilo ..İlk sayfadaki yazı çok hoşuma gitti.İstediği şeyi y,iyerek ama durmasını bilerek yemek lazım ..

Sizce bu 4 kiloyu ne vermek için ne kadar süre vermem gerekir kendime?

böyle doğrucu uzmanlar da varmış demek diyetin gereksiz olduğunu düşünüyordum ztn ama bu mantıklı açıklamalardan sonra düşüncemin doğru olduğunu görmek iyi oldu denicem mutlaka...

Son düzenleme:
canımm hoşgeldin.bence kilo vercem diye düşünme,sadece yerken kendini dinle.doyduysan tabakta kalmasın aman yiyim nolcak deme kendine.bırak acıkınca yersin,tıka basa doyup midemizi rahatsız etmemiz gerekmiyor sadece doymaktan bahsediyorum.ben 2,5 ayda verdim cnm 4 kilo.ama kilo verme düşüncem hiç yoktu,bir aydan fazla tartılmadım,herkes zayıfladın diyordu sonra verdiğimi görünce çok şaşırdım.kendine 15 gun zaman tanı acıktığını ve doyduğunu iyce anlamaya çalış..başarılar canımm

Hoşgeldiniz kızlar

Bu yöntem gerçekten çok başarılı..Memnun olacagınıza garanti verebilirim..

Bikaç gündür ewiimde olmadıgım için biraz boşversemde hala aynı şekilde devam ediyorum..

Bende artık uzun bi süre tartılmıcam çünkü kilo verdiğimi görünce biraz boşluyorm bunu farkettim.Anneminde etkisi var tabi

Eşim y.dışına oldugu için bi hafta annemde kaldım ve sürekli yemem konusunda baskı yaptı her anne gib: ) Artık evimde olduguma göre bahanem kalmadı.

polyanna,
sana başarılar dilerim. dilerim hedefine ulaşırsın.
diyetsiz beslenme programındaki önerilen yeme düzenini oturttum gibi. oğlum 1 yaşına girdi. sofraya onunla birlikte oturuyorum. onu doyururken zorunlu olarak ben de yemeye ara veriyorum. bu aralar tokluk hissimi fark etmemi sağlıyor.sanki yemeği önümden kaçırıyorlarmış gibi yemeyi bıraktım. oğlum limon yemeye bayılıyor. her öğünde yarım limonu yalıyor:)
bana da vermek en büyük zevki. yemek sırasında kabuklarıyla ısıra ısıra oğlumun elinden limonu yiyorum. bu da keyifli bir mola oluyor yerken.
tartılmamak da çok iyi fikir. 1 aydır bir kez tartıldım. dün doğum öncesi giydiğim kotları etekleri çıkardım ortaya. hepsi geliyor artık. çok sevindim.kaç kilo verdiğimi bilmiyorum ama yeniden 38-40 bedene giriyorum. hedefim hep 38 olmak.
bilinç, farkındalık ve en önemlisi sabırlı olmak gerek. kilo vermenin hızlı ve mucizevi bir yöntemi olmadığı bilmek çok önemli.

Herkese tekrardan merhabalar ,,
Pazar+Ptesi bugun salı saymıyorum iki günde -800gr çok iyi dimi hem akşam bir sürü şey yedim tok olduğum halde kendime kızdım şöyle bir şey geliştirdim kafamda eğer tokken yersem o yiyecekleri vucudumdan çıkarmam çok zor ama yemeden önce reddebilmek gibi buyuk bir seçim hakkım var. Herşey benim elimde tokken yersem kilo veremem sadece vucudumu dinleyeceğim.Acıktığımda vucudumun ihtiyacı kadar olanı alacağım yani tıka basa değil doyduğumu hissettiğim anda yemeği bırakarak kendimi besleyerek de istediğim besinleri yiyerek rahatlıkla da kilo verebiliyorum. Bunu daha önce başarmıştım yeniden de yapacabilirim bu güç benim elimde çok şükür ki fark ettim.Artık kendime kızmakla vakit harcamıyorum bende benimle birlilkte nefes almak kadar doğal olan açlık-tokluk hislerimi kullanarak zayıflacağım...
Sevgimle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…