- 16 Mart 2010
- 80
- 4
-
- Konu Sahibi angel_34
Nisana daha çok var..Ben vereceğine eminim.Bu forumu sürekli takip etmek bile kilo verdiriyo..Daha çok azmetmeyi sağlıyor
hakikaten öyle feryal.iki haftadır sizi okuyarakdaha çok dikkat ettim ve 1 kilo gitti bile.meleğimin yaş gününe kadar 65 olsam sonra kalan kiloyuda yavaş yavaş verirdim.
Benimde kaynımın düğünü var martta onun için zayıflamayı koymuştum kafama bu forumu görüncede hemen aynı gün uygulamaya başladım.Bak ne güzel işte hedefe az kaldıKaç yaşındasın bu arada?
:)))) aynen canım ya.annem kilo al demez kendide gayet formdadır.ama ben şimdi 3-4 kilo verince delirdi.halbuki tam normal oldum ama tahta gibisin diyip duruyor..kahvaltıda ne yediğimi gözlemliyor,bazen zorla yediriyorum kendimi,yada yemiş gibi yapıyorum:)) tum anneler böyle galiba bikaç kilo daha versem alıp doktora göturcek.zaten tartıda azcık fazla çıkınca yemiceğimi bildiği için saklıyor işine geldi ikimizinde,sende öyle de bak nasıl saklarlar:)))
ya aynen ya sanki ben yazmi$im bu yaziyi, geçen gün annem ekmegi birle$tirdi ve ne kadar yedigimi ölçtü ve "bu kadarmi yedin?" diyipte kizdi, zaten tabagima ne koydugumu falan hep kontrol ediyor, bende zorla yiyorum ve bazende anneme di$arda yedim diyorum yani yalan söylüyorumve eve gelince çayla birlikte tatli bir$eylerle karnimi doyuruyorum , zaten dedigim gibi benim yemeklerle aram yok sadece tatli $eyler ve kahvaltilik türü olsun ba$ka hiiiç bir$ey istemem ömrüm boyunca hep kahvalti yesem bikmam ve benim için en güzel yemeklerden güzel gelir, ama nerdeeee
kantar konusunu anneme yinede açmam
ben 27 yaşındayım canım.bu yaşıma kadar en fazla 60 kiloyu görmüştüm.bu kadar kilo çok rahatsız ediyor beni.ama burada yavaş ve emin adımlarla vereceğime inanıyorum.marta kadar sende hedeflediğinin dahada altına düşersin.güzelde bir elbise giyip çatlatırsın artık:)
:))) bende yalan atıyorum valla bazen.biyerim ağrısın hemen zayıfladın ya ondan diyor,herşeyi ona bağlıyor ama çok gıcık bir durum ben çok sıkılıyorum,annemle yemek yerken hiç rahat değilim yani:)) aman biz verelimde kiloları ne derlerse desinler canım boşverr
bu gün misafire ikram etmek için çikolata çıkardım. uzundur dolapta duruyor aklıma gelip de yemem bile.
görünce canım istedi. resmen ağzım sulandı. hemen mutfak camından kendime baktım. "işte bak zayıflıyorsun, bunu yemeye hiç ihtiyacın da çok. emeklerin boşa gitmesin vs.."dedim. bu forumlarda bir yerlerde okumuştum. o da aklıma geldi hemen:
"hiç bir güzel yiyecek sizin kendinizi daha güzel hissetmenizden güzel değildir."
bunları düşündüm ve bir lokma bile almadım. hemen yerine koydum.
tatlı canım çekerse kuru üzüm yiyorum. bizim bebiş de yemeye başladı:)) birlikte üzüm arkadaşlığı yapıyoruz.
her gün mutlaka değişik değişik besleyici çorbalar yapıyorum. ekmeksiz yiyorum. akşam salata ve havuçlu cacıkla birlikte...
Keşke bi parça yeseydin ya: ) Ben okadar kısıtlamıyorum kendimi canım çok çekerse yiyorum..
inanıyorumki başarıcaksın arkadaşım doyup bıraktıkça miden küçülcek,her istediğini yediğin içinde kafanda sürekli lezzetli yemekler olmycak.ama kitapta tartılmayın yazıyordu sanırım bir kaç ay..çunku eğer 1 haftada vermediysen işe yaramıyor diyip bırakabilirsin..ama 1 hafta .çok kısa bir süre ve azalmayabilir cnm kilon.bence 1 ay tartıyı unut zaten kıyafetlerinden anlıycaksın ve birzaman sonra şaşırcaksın her istediğimi yiyorum nasıl veriyorum diye..başarılar,öptümm07/01/20111 de en son mesaj yazmışım ama o tarihten bu yana malesef halen dank etmedi bazı şeyler bekliyordum bişeylerin gelmesini oluşmasını sanırım beynimde kafamda nihayet cumartesi akşamı tüm bu başlıkta yazılanlarını tekrar okudum ve nihayet anladım daha öncede bu yöntemle başarmıştım yeniden niye başarmıyayımki hiçbir sebep yok niye kendimi engelliyordumki ?
Sonunda oldu başlayabildim çok şükür bu şekilde olmasına biraz geç oldu ama demekki hayırlısı böyleymiş tamda dalya demişken başladım bakalım vucudumun ideal kilosu neymiş kaç kiloya kadar düşeceğim bu kendi vucüdumun dengesini bulması ne kadar zaman alacak izleyeyceğim ve göreceğim...En büyük hayalim 62kg olmak bakalım olacakmı ama artık rahatım olacağından eminim er yada geç bir şekilde ideal vucud ağırlığıma açlığıma tokluğuma dikkat ederek istediğim besinlerle beslenerek ineceğimden eminim ..
23/01/2011 Pazar
Boy 172
Kilo 99,5
Bir dahaki pazar tartılıp yazarım inş buraya sonucu ..
Öpüldünüz ..Sevgimle...
canımm hoşgeldin.bence kilo vercem diye düşünme,sadece yerken kendini dinle.doyduysan tabakta kalmasın aman yiyim nolcak deme kendine.bırak acıkınca yersin,tıka basa doyup midemizi rahatsız etmemiz gerekmiyor sadece doymaktan bahsediyorum.ben 2,5 ayda verdim cnm 4 kilo.ama kilo verme düşüncem hiç yoktu,bir aydan fazla tartılmadım,herkes zayıfladın diyordu sonra verdiğimi görünce çok şaşırdım.kendine 15 gun zaman tanı acıktığını ve doyduğunu iyce anlamaya çalış..başarılar canımmMerhaba kızlar ,
Aranıza katılabilir miyim?Daha önce hiç diyet uygulamadım ama ara ara yediklerime dikkat ederek zayıflamyı başardım.Bir de yaz ve kış kilosu var bende
Yazla kış arasında 2 kilo hep oynar bende ..Terleme ,yürüyüş vs yüzünden sanırım.
Ancak bu kış biraz fazla aldım ki daha kış bitmedi.
Şuan 59 kiloyum.Hedefim 55 kilo ..İlk sayfadaki yazı çok hoşuma gitti.İstediği şeyi y,iyerek ama durmasını bilerek yemek lazım ..
Sizce bu 4 kiloyu ne vermek için ne kadar süre vermem gerekir kendime?