selammmm haticezeynep, bende 1 haftadir günde en az bir kere sirkeli sicaga yakin su içiyorum, haftasonunu saymasak yediklerimede dikkat ediyorum okula yürüyerek gidiyorum 15 dk haftada 1 ila 3 kez arasi spora gidiyorum, ve özellikle 3 gündür çok az yiyorum 800 ila 1000 kalori arasi aliyorummm, ve sonuç 2 haftada tammmmm 500gr vermi$im çok mutluyum 61.1 kg oldum, 4 aydir ilk defa kilo vermeye ba$ladim (tabi eger su kaybi degilse) birde 2 gündür nutella yemiyorum kendime yasakladigim tek gida çünkü beni en çok $i$manlatan ve i$tahimi açan o, bugün dayanamadim, ka$igi aldim ucuyla aldim yedim tekrar yicektimki aklima verdigim yarim kilo geldi ve biraktim, kendime ondan yemicem diye söz verdim, zaten onu yemiyince canim tatli istemiyor, hayatimin anlami o heralde
cook uzun yazdim ama mutluyumm, senin adinada çok sevindim, önemli olan kilo degil bence görüntü o yûzden rahat ol
canim diyet diye bir$ey yok, diyeti unutuyorsun, ama yemek yemeyi ögreniyorsun, yani sadece ve sadece acikinca yemek yiceksin, yemek yemeye ba$layincada midenin sesini dinleyip doyup doymadigini dü$ününüp doyduysan birakacak, doymadiysan devam edeceksin
kilo konusuna gelince, ben bi$ey diyemem çünkü tiroïd sorunumdan olsa gerek, sürekli kilo aliyorum, yani son 3 ayda 6 kilo aldim üstelik az yiyerek, ama 1 aydir çok spor yapip (step ve ko$u) yediklerime dikkat etmeme ragmen kilo veremedim, ancak iki haftadir hayatimdaki en çok sevdigim gidayi, yani nutellayi çok azalttim ve ayni sporu+ yürüyü$ü (yürümeyi spor saymiyorum çünkü günde en az 30 dk yürüyorum, spor derken step ve ko$uyu kastettim) yaptim çok az yemek yedim, ve 500gram verdim 2 haftada, tabi benim durumum farkli, bu diyetsiz kalici zayiflamayi uygulayanlar daha çok kilo veriyorlar, ama kalici oldugu için yava$ veriyosun ama bu bir diyet degil hayat biçimi olmali, ayni çocuklugumuzdaki gibi doyduktan sonra acikana kadar tek lokma yemiyosun :)
aa fburcu olmadi ama :) bize ögretipte yapmamazlik etme kiziyorum bak
$aka bir yana ben hala kilo almaya devam ediyorum 3 haftadirda kalorileri sayiyorum, bakalim ne olacak $imdi
haticezeynep, kizinin dogum günü kutlu kutlu olsun, benimde tanidigim zayif insanlar bir$ey teklif edince $u an aç degilim der hep :)
bence 2 haftada bir tartilsan iyi :)
derslerinde ba$arilarr
Arkadaşlar ben de diyet yapmıyorum sadece dikkat ediyorum çünkü diyet yapıyorum dediğim an canım anında bişeyler yemek istiyor:) ben de beynimi kandırıyorum..eheue:) 2 aydan fazla bi zamandır ekmek,pilav,makarna,kızartma türleri yemiyorum yersem de kuş yemi kadar! ve bol bol su içiyorum yeşilçay ve biberiye çayı ile de toksin atıyorum..+ yapabilirsem haftanın bikaç günü yarım saat kadar yürüyüş falan yapıyorum ve 72 ile başladığım bu macerayı şuanda 65 ile devam ettiriyorum..hafta sonu 64 kiloyu gördüm evet ama biraz ekmek falan yedim hemen 65 e geri çıktım :) bol sebze+su+ hareket..Bu şekiilde 2 ayda 7 kilo verdim cok memnunum ama şuan selülitlerimle başım dertte artı sıkılaşmak istiyorum..kremler yağlar pek de uğraşamıyorum doğrusu
Teşekkür ediyorum canım ben evli + 2 yaşına girmek üzere olan bi çocuğa sahip olduğum için pek fazla spor yapamıorum işte aslında hergün yüryüş yapabilirim koşu bandım var ama malum çocuk bırakmıyo ki :) Senin yerinde olsam kızartmalardan ve hamurdan uzak dururdum..buna alıştırırsan kendini ilerde kendine ödül verebilirsin ara ara yersin mesela..canım bazen nasıl çekiyo böle sıcak sıcak pideler börekler geciyo gözümün önünden ama bi kaptırırsam öyle gider :) tutuyorum kendimi ve resmen her öğünde salata yiyorum ..ana yemekten cok salatayla doyuruyorum karnımı..kahvaltıda bile maydanoz,marul tüketiyorum..etrafımdaki herkes farketti bariz 7 kilo gitti ya olmayan ceket pantolon takımımı giydim gittim okula çok mutluyum..psikolojik olarak positif yapıyo bu beni..ihtiyacımız olan tek şey azim ve sabırrrrsüpersin nurci.ciim istikrarın için tebrik ederim seniben ekmek pilav makarna kızartma türü seyler yememzlik yapamıyorum malesef öğrenciyim öğrenci oldugum içinde malesef makarna pilav kızartma ister istemez yiyorum evde ama dediğin gibi eskiye göre gayet az yiyip doyuyorum mesela bugn markette satılan dondurulmus pizzalardan akşam yaptım eskiden olsa 1tanesini hiç düşünmeden löp diye indirirdim mideye ama inan yarısını bitiremeden doydum ve fazlasını yemek içimden gelmedi akşamda en az yarım saat yürüyüş yapıorum ve dediğin gibi su ve yeşilçay içiyorum. sıkılaşmak istiyorum demişsin sporla desteklemeye devam ettiğin takdirde sarkma olmaz kesinlikle ve gayet sıkı diri bi formun olur sporu aksatmamaya calış selülit konusuna gelince aynı dertden bende de var malesef ama yürüyüş ve spor desteğide selülitleri azaltır diye düşünüyorum
merhaba arkadaşlar
bende diyet yapamayan biriyim çünkü her seferinde fazlasıyla geri alıyorum. 10 gündür dkz yı deniyorum, bu 10 gün içinde 7 gün spor da yaptım ama kilomda hiç bi değişiklik olmadı
kendimi dinliyorum canım bişi çektiğinde kendime soruyorum karnım aç mı yoksa sadece canım mı istiyo diye eğer açsam yiyorum..
yaptığım bi yanlış mı var acaba hiç kilo veremedim ben