- Konu Sahibi angel_34
-
canim bende denedim ama onu içtigim gün ba$im gün boyu bir kaç kez dönüyor o yüzden içmeye korkuyorum, ama metabolizmami baya hizlandiriyordu, tekrar alip kullanacagim ama ak$am yatmadan önce içerim belki daha iyi olur en azindan uykuda ba$im dönmez
Allah anali babali büyütsün bebegini :)
ya academic canim bende sinav zamanlarinda çok strese girip kilo almi$tim geçen sene çünki stresten çikolata yiye yiye bir hal olmu$tum ve 2 ayin sonunda 3 kilo alarak kendimi mahvettim, ama bu sene bir yöntem buldum, aldim light kolayi ak$amlari sinavlara çali$mak için odama çekildigim 2 literlik kolayida aldim yanima ve tam yarisini içtim, canim tatli istedikce içtim, 2 ak$am öyle yaptim, ve kilo almak orda kalsin, tatli yemedigim için vermi$timama i$te $u 3 aydir durmadan kilo aliyorum malesef, ama paztsi doktorda randevum var bakalim ne dicek bu halimi görünce çünki 3 ayda 6kg aldim
ba$arilar diliyorum, kolayi denemekte fayda var canim, veya sütlü kahveye tatlandirici kat, oda iyi geliyor
http://www.virusvirusvirusvirusviru...rme/617798-dkz-diyetsiz-kalici-zayiflama.html
kızlarr bu sitede 2011 e ait yazılar var okuyun derim motive olun
hatice zeynep, tekrar elma sirkesi aldim ve 2 gün kullandim sabah-ak$am ama bu sefer ba$ dönmesi olmadi, galiba diger kullandigim bayatlami$ti belki ondan olabilir, bugün içmedim çünkü bütün gün di$ardayim dogru düzgün bi$eyler yemdigim için ondan içmedim, ama hergün içmeye çali$acagim, birde tadi beni rahatsiz etmiyor artik, ama malesef annemden gizli içmek zorundayim çünkü kilo vermemi istemiyor bu yüzden düzenli olarak kullanamiyorum özellikle o mutfaktayken
herkese kolay gelsin bu arada, neden kimse ugramiyor? yeni gelen arkada$lar vardi ba$lamayi dü$ünenler, nerdesiniz?
iyi gecelerrr
hatice zeynep arkadaşım bende bebeğimi emziriyorum ve elma sirkesi içmek istiyorum bebeğe zararı olmuyomu birde ne kadar içiyosun cevaplarsan sevinirim
te$ekkür ederim haticezeynep, ya bende senin gibi evimize almazdim ama, ben ailemele ya$iyorum, ve ailenin en büyügü olarak, küçük karde$lerim var, onlar çikolatasiz duramadiklari için evde hiç o tür $eyler eksik olmuyor, tabi bende faydalaniyorum, ama onlar yiyo ben kilo aliyorum sankiyok yok Allah'a $ükür nutellayi artik bir çay ka$igindan fazla yemiyorum bugünde ayni öyle geçti ama bugün açikcasi zorlandim reçelle idare ettim, diyetim iyi gidiyodu, ama yarin arkada$arla anla$tik pizaaciya gidecegiz aslinda hiç gönlüm yok ama kiramadim üstelik pizzayla falanda pek aram yok, karin doyurmak için yicem açikcasi..
bu arada yeni gelen arkada$lara ba$arilar diliyorum, eger bir saglik probleminiz yoksa, bu yöntemle çok kolay kilo verirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?