aynen canım. tatlıya dayanamam ben aslında ama yasak olmadığını bilmek bile rahatlatıyor insani. bugun biraz daha çok canım çekiyor tatlıyı adet olacağımdan. gidiyorum dayanamadığım zaman çikolatanın ucundan ısırıyorum tadını almak bile yetiyor. ama diğer normal günlerde canım çektiği zaman acıkınca yemek yemeden önce biraz yiyorum.
hepimize başarılar :)
3 haftada benim mide çok küçülmüş bi lokmada hemen şişiyorum. yemeğe oturunca mutlaka ya çorbayla yada salatayla başlıyorum daha çabuk douyuruyor sanki.hafta sonu öyle çok saçmaladım ki 59,9 dan 60,5 çıktm
ya kalabalıkla hareket etmeyi hç sevmiorum işteeee..
neyse bu hafta kendmi toplayp tekrar 50li kilolara inmeyi ümit ediorum.
acıkınca yemesi kolay da doyunca kalkma işi sıkıntı yaratıyo bazen:26:
neyse sakin olup bu bir ay artık düzenimi iyice oturtmalıyım
kızlar gerçekten kilo verdiniz mi??
ben de başladım bugün dkz ye ama nasıl verebilicem böyle bilmiyorum inanmak da istiorum ama off offf
bu diet nasıl yapılıyor kızlar:26:
inan canım inann. burda birbirimize moral verelim. ben başladım başlayalı pek yazan olmadı. ilk hafta biraz zor oluyor ama sonra diyet diye bişey kalmıyor ne aklında ne hayatında. zorluğuda açlıktan filan değil alışmaktan. daha önce denemişmiydin bu yöntemi?
"Dkz yapan arkidişler ne alemdesiniz? Ben 1 haftadır 64.4 kiloda sabitlendim kaldım..ne iniyorum ne çıkıyorum 63ü bi görsem mutlu olcam
Sizler ne yapıosunuz? "
Bu mesajı 26.04.2011 tarihinde yazmışım (bknz: 34.sayfada)
ve şuan 8 haziran işte aradan 1 ay 1 hafta falan gecmiş ben 61 kiloyum:=)o zamandan beri de spor yapmıyorum sadece dkz sistemiyle devam ediyorum.tabi arada dondurma tatlı falan baya yedim.ödüllendirdim kendimi.yawaş yawaş emin adımlarla gidiyorum ..herkese tavsiye ederim bende işe yarıyo arkadaşlar sadece hergün mutlaka 1 tatlı kaşığı metabolizma çalıştırıcı toz hale getirilmiş bitkisel karışım içiyorum ılık suyla ..hedefim 58 ...:80:
kızlarrr süpersinizzzz okudukça mutlu oluyorumm.banada her istediğini yiyip nasıl kilo almıyorsun diyorlar,bunu bana demeleri benim için büyük lütuf çunku eskiden su içsem yarıyor mantığından gezen biriydim:))))) ben 6 aydır falan bu yöntemle besleniyorum.valla akşam yemeğinde doymuyorum bilerekki çekirdek yiyim tv izlerken diye.ama bence baya yiyorum =)) hepimize diyetsiz ve bol lezzetlii veeee incecik günler
daha önce denemedim bugün de 2.günüm zorlanmıyorum hiç ama daha yeni bir diyetten çıktım onu korumak için yapıyorum ve kalan kilolarımı da böyle vermek istiyorum sanırım yemeğe başladığım için tartıda biraz fazla çıkıyorum o yuzden baya bi korktm acaba daha da alıcakmıyım diye
cnım sen ne zamandır yapıyorsun ve ne kadar verdin?
Fburcu sen 6 ayda kaç kilo vermiştin =)
1 kilo daha vermişim