"Dkz yapan arkidişler ne alemdesiniz? Ben 1 haftadır 64.4 kiloda sabitlendim kaldım..ne iniyorum ne çıkıyorum 63ü bi görsem mutlu olcam
Sizler ne yapıosunuz? "
Bu mesajı 26.04.2011 tarihinde yazmışım (bknz: 34.sayfada)
ve şuan 8 haziran işte aradan 1 ay 1 hafta falan gecmiş ben 61 kiloyum:=)o zamandan beri de spor yapmıyorum sadece dkz sistemiyle devam ediyorum.tabi arada dondurma tatlı falan baya yedim.ödüllendirdim kendimi.yawaş yawaş emin adımlarla gidiyorum ..herkese tavsiye ederim bende işe yarıyo arkadaşlar sadece hergün mutlaka 1 tatlı kaşığı metabolizma çalıştırıcı toz hale getirilmiş bitkisel karışım içiyorum ılık suyla ..hedefim 58 ...:80:
canımmm süpersinnn tebriklerrr hadi bakalım durmakk yokkkk yaza incecik girelimmm
yaa ben 60 kilo oldum yine 58de iyiydim,vermem gerekiyor kızlar yaa gelin şu topiğee
ben buırdayım.aslında çok sık olmasada sürekli giriyorum buraya ve ilk açtığım topik burası oluyor.çünkü bu yöntemle 74 kilodan 67 ye kadar düşmüştüm.sonra bebeğim yürümeye başladışkoşturmaca iş ev derken devam edemedim.ama hiç birşey yağmadığım halde şu anda 62 kiloyum.yeniden dkz ye başlamak istiyorum.tam benlik bişey çünkü.ama ramazanda nasıl anlayacamki doyduğumu.hamilelikti emzirmeydi derken bu sene orucumu tutuyorum artık ve akşam olunca evi başıma yıkıyorum.ne yiyeceğimi sapıtıyorum.neyseki kızın peşinde koşturmaktan almıyorum şimdilik ama vermekte istiyorum.burcu sende uzun zamandır bu yöntemi uyguluyorsun biliyorum.ben tekrar başlayayım bakalım ne olacak.beraber yapalım istersen bende 58 ya da 57 olmak istiyorum.belki bayrama kadar veririz ne dersin.
slm kızlar ben daha önce bu yöntemle 10 kilo verdim ama bilerek yaptıım bişey diildi fazla sosyal olduum bi dönemdi ve alkol tüketimim çoktu sabahları kalkar kalkmaz kahve içerim yıllardır kalkar kalkakmaz zaten bişey yiyemem kahvede iştahı kesio zaten sora dışarı çıkıoduk yemek yicek fırsatı ancak akşam üzeri buluodum akşamlarıda ver birayıı yallah geç saatlare kadar nerdeyse tek öğüne düştüm bi sabha aynaya baktım kendimi taıyamadım göbek dümdüz olmuştu resmen kalçam biçimlenmiş mutlu oldum tabi ve 2 yıl o kilomu korudum ama normal düzene geçtim biraz daha vereyim derdine düşünce spor yapmaya başladım veremedim sabitledim sadece sora sporuda bırakınca yarısını geri aldım eski halime dönmek üzereyimyeniden başlamaya karar verdim ve 2 gündür uyguluorum kendimi çok iyi hissediorum tek sorun acıkmayı beklemek doymayla ilgili bi sorunum yok ama bi tabak ekmeksiz çorbayla kesiliorum diğer yemeklerden eskiden olsa doysamda devam ederdim ee sorun ne mi? şu an acıkmadıım halde akşam yiyemediim kuskusun peşindeyim eheheheh acıksamda onu yesem die yani göz açlımı henüz terbiye edemedim ki 2 gün için daha erken biraz zaman şart gerçekten acıkmayı beklerseniz 2 öğün zor yersiniz diye düşünüorum ama kendinize karşı dürüst olun kişiye göre değişir bu öğretiler bu hisleri yeniden kendimize öğretmemiz zaman alabilir dolayısıyla ilk zamanlar kilo almayıda göze alın ben ne zaman umursamasam kilo veriorum kendiliimden ne zaman diyet hap şu bu derdine düşsemde yahu kuş kadar yiyorum nerdeyse nasıl oluorda alıorum yada hiç bi gram bile veremiorum derdim bu bi yöntem değil aslında bu sadece bizim doğamızda olan ve bizim değiştirdiğimiz bi durum
hepinizi sevgiyle kucaklıorum
ne kadarda doğru şeyler yazmışsın bravooobende ne zaman taksam kafama kilo vermeyi,olmuyo grmlarla gidiyo,ama takmayıp oluruna bırakınca inanın herşey çok daha kolay ve güzel oluyoo
kizlar bana yardimci olun lütfen... 15 kg vermek istiyorum...Nerden baslayim, kendimi motive edemiyorum birtürlüHerkes benimle dalga geciyor, gencligimi sisman sekilde gecirmek istemiyorum...Hicbirsey almiyorum kendime yakistiramadigim icin psikolojim cok kötü durumda...
Sene sonuna kadar 15 kilo vermem icin ne yapmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?