Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Günaydın dün akşam 1000 atladım misafirim vardı 13 dk leg magic yapabildim.

selam kızlar, 1 hafta misafirim olduğundan dolayı ip atlayamadım....bugün 600 atladım ...100 er 100 er arttırmayı düşünüyorum ....

selam kızlar, 1 hafta misafirim olduğundan dolayı ip atlayamadım....bugün 600 atladım ...100 er 100 er arttırmayı düşünüyorum ....

Slm canım. Ben artık 1000 atlıyorum her gün neredeyse.Sen atlarken bacaklarını biraz kaldırıyormusun ? Ben kaldırmıyordum kaldırıp denediğimde basenlerim hareket ediyor.

Slm canım. Ben artık 1000 atlıyorum her gün neredeyse.Sen atlarken bacaklarını biraz kaldırıyormusun ? Ben kaldırmıyordum kaldırıp denediğimde basenlerim hareket ediyor.
bacaklarımı çok kaldırmıyorum , ben de atlarken göbek bölgemi kasıyorum oradaki pis yağlar gitsin diye:)
aslında benim kafam kaç tane atlamamız konusunda karma karışık.... gün gün arttırmak mı yoksa hergün sabit 1000 mi yapsam bilemiyorum .... vücut 1000 e alışınca hep fazlasını mı ister acaba

İnternette şöyle bir araştırdım. Dk da kaç tane atladığın önemliymiş sonra 1 dk atlayıp 1 dk dinlenmek bunu biraz deneyip sonra 2 dk atlayıp 1 dk. dinlenmek en son 3 dk atlayıp 1 dk dinlenmek Önemli olan dk da kaç atladığın ve artırdığın. ben deneyeceğim bu akşam sayarım sende bir dene istersen.

bugün zar zor 700 atladım hafiften başım ağrıyor diye...
Geçmiş olsun canım. Baş ağrın varsa zor olur tabiii. Ben dün bahsettiğim ip atlama sayısını denedim. 1 dk da 120/130 arasında atlıyorum ve 10 dk zıpladım 1000 i buldu. Anlatamam nasıl terledim canımm.

yarın deneyeyim ben de....bu arada belki daha önce sordum ama hatrlamıyorum... diyet yapıyormusun ya da kilo verdin mi

Kimse uğramaz oldu bende 3. takım cuma zayıflama yarışmasına dahil oldum 1 aylık denemem varmış sonra benimde ölçülerimi takip edecekler.
çok iyi yapmışsın canım gruplara katılmakla , motive edici ve disiplinli oluyor... ben de 20 kg vererek mezun oldum ama mezuniyetten sonra 5-6 kg aldım şimdi o fazlalıkları vermeye çalışıyorum

merhaba kızlar epeydir katılmıyorum malum 3çocuk yaramaz bebek ancak fırsatım oluyor
Günlük 30dk ip atlıyorum benm sorunum karın bölgesi
Boyun fıtığı olduğu için boyun zorlayıcı hareketler yapamıyorum
Başka ne yapabilirim karın bölgesi için
Arada oryantal de yapıyorum 1saat ip atlamak karın kası için etkili mi
Çok mu soru sordum ne :))​

Canim 30 dk ip super bence. Kisa dinlenmelerle etkili bir sekildecatliyorsan bu surede. Hem yaglarin gider hem sikilasirsin.en cok depolanan karin bolgenden gittikce de sorun yok olur. Ekstra kas artirmak icin tabiki agirlikli antrenman yapmak gerekiyor ve baya uzuuuun suruyor. Ama gobeksiz ve siki bir karin da bize yeter bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…