- 8 Ağustos 2008
- 34.639
- 38.968
Sıkılaşıyoruz, beslenmeye de dikkat edersek kilo da veriyoruz canım.Kizlar ip atlamak gerçekten ise yarıyor mu??
Kilo mu veriyor sunuz yoksa sıkılasiyor musunuz??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkılaşıyoruz, beslenmeye de dikkat edersek kilo da veriyoruz canım.Kizlar ip atlamak gerçekten ise yarıyor mu??
Kilo mu veriyor sunuz yoksa sıkılasiyor musunuz??
Kilon kaçtı canım?Günaydın kızlar dün 1000 atladım sonrasında egzersiz yapmadım eskiye nazaran daha az terledim demek ki beni asıl terleten leg magicmiş.
Ayağını ov canım rahatlatıcı kremle.Günaydın kızlar dün 1000 atladım. Yalnız 2 gündür 1000 atlıyorum merdiven inip çıkarken ayak bileğimi zor kaldırıyorum Çok ağrım olmuyor ama farklılık hissettim
Kilon kaçtı canım?
Kizlar bin tane yi tek seferde mi atlıyor sunuz???
Yoksa gün içinde ara ara mi atlıyor sunuz.
Dizlerinizi zorlamiyor mu agri oluyor mu??
Ayyy ne çok sordum
Tesekkurler canimMerhaba canım ilk zamanlar ağrıyordu artık alıştı sadece bileğim acıyor merdiven çıkarken o da alıştı bu hafta daha iyi. 1000 defayı tek seferde atlıyorum her 50 atlamada 20 sn kadar ara veriyorum nefesimi düzenleyip devam
Merak etme canım gider.Günaydın kızlar dün 1000 atladım ve leslie nin leg magici yaptım. Her zaman 20 dk yapıyordum 3 gündür yarım saate çıkardım kızlar. Ama baskülde henüz değişen bir sey yok. 4 kilo verdim 1,5 ayda şimdi durdu.