Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Günaydın kızlar dün 1000 atladım. Yalnız 2 gündür 1000 atlıyorum merdiven inip çıkarken ayak bileğimi zor kaldırıyorum :KK43:Çok ağrım olmuyor ama farklılık hissettim

Günaydın kızlar dün 1000 atladım sonrasında egzersiz yapmadım eskiye nazaran daha az terledim demek ki beni asıl terleten leg magicmiş.

Günaydın kızlar . Cumartesi hiç spor yapamadım yediklerime de fazla dikkat edemedim. Pazar günü 1000 atladım 30 dk leg magic la egzersiz yaptım ama ayağımı atamıyorum özellikle merdiven çıkıp inerken düz zeminde bişey yok. Ayakkabı ile atlıyorum sporumuda ayakkabı ile yapıyorum

Kizlar bin tane yi tek seferde mi atlıyor sunuz???
Yoksa gün içinde ara ara mi atlıyor sunuz.
Dizlerinizi zorlamiyor mu agri oluyor mu??
Ayyy ne çok sordum:oops:

Günaydın kızlar..Dün 1000 atladım standart oldu artık ve 30 dk leg magic çalıştım. 20 dk yapıyordum bu hafta 30 a çıkarttım vücudum alıştı.

Kizlar bin tane yi tek seferde mi atlıyor sunuz???
Yoksa gün içinde ara ara mi atlıyor sunuz.
Dizlerinizi zorlamiyor mu agri oluyor mu??
Ayyy ne çok sordum:oops:

Merhaba canım ilk zamanlar ağrıyordu artık alıştı sadece bileğim acıyor merdiven çıkarken o da alıştı bu hafta daha iyi. 1000 defayı tek seferde atlıyorum her 50 atlamada 20 sn kadar ara veriyorum nefesimi düzenleyip devam :KK76:

Merhaba canım ilk zamanlar ağrıyordu artık alıştı sadece bileğim acıyor merdiven çıkarken o da alıştı bu hafta daha iyi. 1000 defayı tek seferde atlıyorum her 50 atlamada 20 sn kadar ara veriyorum nefesimi düzenleyip devam :KK76:
Tesekkurler canim
Ne güzel MasaAllah

Günaydın kızlar dün 1000 atladım ve leslie nin leg magici yaptım. Her zaman 20 dk yapıyordum 3 gündür yarım saate çıkardım kızlar. Ama baskülde henüz değişen bir sey yok. 4 kilo verdim 1,5 ayda şimdi durdu.:KK11:

Günaydın kızlar dün 1000 atladım ve leslie nin leg magici yaptım. Her zaman 20 dk yapıyordum 3 gündür yarım saate çıkardım kızlar. Ama baskülde henüz değişen bir sey yok. 4 kilo verdim 1,5 ayda şimdi durdu.:KK11:
Merak etme canım gider.

X