- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar, 1 hafta misafirim olduğundan dolayı ip atlayamadım....bugün 600 atladım ...100 er 100 er arttırmayı düşünüyorum ....
bacaklarımı çok kaldırmıyorum , ben de atlarken göbek bölgemi kasıyorum oradaki pis yağlar gitsin diye:)Slm canım. Ben artık 1000 atlıyorum her gün neredeyse.Sen atlarken bacaklarını biraz kaldırıyormusun ? Ben kaldırmıyordum kaldırıp denediğimde basenlerim hareket ediyor.
bacaklarımı çok kaldırmıyorum , ben de atlarken göbek bölgemi kasıyorum oradaki pis yağlar gitsin diye:)
aslında benim kafam kaç tane atlamamız konusunda karma karışık.... gün gün arttırmak mı yoksa hergün sabit 1000 mi yapsam bilemiyorum .... vücut 1000 e alışınca hep fazlasını mı ister acaba
Geçmiş olsun canım. Baş ağrın varsa zor olur tabiii. Ben dün bahsettiğim ip atlama sayısını denedim. 1 dk da 120/130 arasında atlıyorum ve 10 dk zıpladım 1000 i buldu. Anlatamam nasıl terledim canımm.bugün zar zor 700 atladım hafiften başım ağrıyor diye...
yarın deneyeyim ben de....bu arada belki daha önce sordum ama hatrlamıyorum... diyet yapıyormusun ya da kilo verdin miGeçmiş olsun canım. Baş ağrın varsa zor olur tabiii. Ben dün bahsettiğim ip atlama sayısını denedim. 1 dk da 120/130 arasında atlıyorum ve 10 dk zıpladım 1000 i buldu. Anlatamam nasıl terledim canımm.
1,5 aya yakın yapıyorum 30 gündür de spor yapıyorum canım ama ara verdiğim oldu. kilo verdim 4 kiloya yakın verdim ama sıkılaşıyorum.yarın deneyeyim ben de....bu arada belki daha önce sordum ama hatrlamıyorum... diyet yapıyormusun ya da kilo verdin mi
Kimse uğramaz oldu bende 3. takım cuma zayıflama yarışmasına dahil oldum 1 aylık denemem varmış sonra benimde ölçülerimi takip edecekler.diğer arkadaşlar nerede acaba ...
çok iyi yapmışsın canım gruplara katılmakla , motive edici ve disiplinli oluyor... ben de 20 kg vererek mezun oldum ama mezuniyetten sonra 5-6 kg aldım şimdi o fazlalıkları vermeye çalışıyorumKimse uğramaz oldu bende 3. takım cuma zayıflama yarışmasına dahil oldum 1 aylık denemem varmış sonra benimde ölçülerimi takip edecekler.
Canim 30 dk ip super bence. Kisa dinlenmelerle etkili bir sekildecatliyorsan bu surede. Hem yaglarin gider hem sikilasirsin.en cok depolanan karin bolgenden gittikce de sorun yok olur. Ekstra kas artirmak icin tabiki agirlikli antrenman yapmak gerekiyor ve baya uzuuuun suruyor. Ama gobeksiz ve siki bir karin da bize yeter bence.merhaba kızlar epeydir katılmıyorum malum 3çocuk yaramaz bebek ancak fırsatım oluyor
Günlük 30dk ip atlıyorum benm sorunum karın bölgesi
Boyun fıtığı olduğu için boyun zorlayıcı hareketler yapamıyorum
Başka ne yapabilirim karın bölgesi için
Arada oryantal de yapıyorum 1saat ip atlamak karın kası için etkili mi
Çok mu soru sordum ne :))