Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

düşürme moralını. akşamları yapabılırsın canım.yapabıldığın kadarını yap.akşamlarıda ben atlayamıyorum yorgun dusuyorum.bugun yıne ıptal oldu mesela .ev işi yapcam kızıma bişeyler yapcam.hersey ıstediğimiz gıbı olmuyor malesef.arkandayım sıkma tatlı canını :anne::eğlence:

Teşekkür ederim canım benim. Birbirimize destek olalım. Benimde 2,5 yaşında kızım var bu ara ilgilenemedim spordan anneanne- dede diye ağlıyor bize gelmek istemiyor. Normalde akşamları yemekten sonra birlikte daha çok vakit geçiriyorduk şimdi yemek spor derken yarım saat vakit geçiriyorum sonra uyutma faslı.. Ne yapacağım bilmiyorum .

Kizlar pazartesi persembeleri atlayamiyorum ben hic bir zaman. Diger gunler firsat bulursam ve saglikliysam atlayabiliyorum. Herhalde hic haftanin bes gunu atladigim olmadi. En fazla 4 gun. Cogunlukla 3 gun atlayabiliyorum. Ama yine de cok ise yariyor. Atlayamayinca uzuluyoruz evet ama pes etmek yok. Bu isin sirri istikrar. Haftada 3-4 gun atlamayi hedefleyelim. Fazla olursa iyi olur tabi:spor::spor:

Slm kizlar ilk gün yazip kactim gibi olsu ama yeni üye oldugum icin sifreyi unuttum neyseki not ettgiim yeri buldum
Ve gelelim asil konuya
Günde 1000 tane atliyorum arti bide karin egzersizi yapiom inceldim gibime geldi insallah böyle dvm mesela 150 atliyorum 30-40 saniye sonra bi 150 daha toplam 300 oldugunda yere atiom kendimi karin hareketlerini yapiom sonra kalkip ayni yine 300 atliyorum böyle degisimli oldumu sanki daha faydali hem terim sogumuyo hemde o kdr bitkin olmuyorum ve gün gün atlama sayisini arttiriyorum
Üff cok konustum ya

gunaydın hafta sonum boştu.dun aksam egzersiz yaptım.bu sabah 1000 atladım.

Günaydın kızlar cuma -cumartsi spor yapamadım işlerim yoğundu. pazar günü yaptım 1000 atladım ilk defa :KK52:20 dk da bacak çalıştım benim basen bölgem daha problemli. Orantılı kilo alıp verenlere hayranım. Ben basenden alırım ilk diyette yüzden veririm :bicak:Doğumdan sonra göbeğim oluştu şimdi birde göbek eklendi.:sopa:

Kızlar sabah sabah mutfağımı su bastı... Arıtıcının kablosu kopmuş sanırım dün bakıma gelmişti servis gece her yer su. Sabah 6 da eşim uyandırdı temizlik yaptık:KK51:

Teşekkür ederim canım benim. Birbirimize destek olalım. Benimde 2,5 yaşında kızım var bu ara ilgilenemedim spordan anneanne- dede diye ağlıyor bize gelmek istemiyor. Normalde akşamları yemekten sonra birlikte daha çok vakit geçiriyorduk şimdi yemek spor derken yarım saat vakit geçiriyorum sonra uyutma faslı.. Ne yapacağım bilmiyorum .
canım bizde de durumlar aynı Allahtan benimkiler geç uyuyorlar..erken yattıklarından göremediğim için vicdan yapıyorum:110:

Maşallah ne demek alışmak istemiyorumm çok havalısın canım:KK54::KK55:Ne zamandır atlıyorsun.
Aslında şöyle...iki sene kesintisiz yürüyüş yaptım , rekor denemeleri falan yapıyordum , evimden ya da işyerimden her yere yaya mesafeleri ezberlemiştim...2 ay gribal enfksyn nedeniyle yürüyemedim ... kilocuklarrr hoppp geri döndü...nankörrrr bu kilolar....ipi yaklaşık 3 aydır atlıyorum dozunda atlamayı istiyorum olur da atlayamazsam bünyem alışmasın....

Kizlar pazartesi persembeleri atlayamiyorum ben hic bir zaman. Diger gunler firsat bulursam ve saglikliysam atlayabiliyorum. Herhalde hic haftanin bes gunu atladigim olmadi. En fazla 4 gun. Cogunlukla 3 gun atlayabiliyorum. Ama yine de cok ise yariyor. Atlayamayinca uzuluyoruz evet ama pes etmek yok. Bu isin sirri istikrar. Haftada 3-4 gun atlamayi hedefleyelim. Fazla olursa iyi olur tabi:spor::spor:
aynen canım istikrar önemli ben de haftada en az 5 atlıyorum ... biraz kaslarımız dinlensin

Bugun 3200 :spor::spor::spor:+ biraz da bacak kol egzersizleri
:KK5::KK5:

Benim de en buyuk eksigim diyet yapamamak:kızgın::kızgın::kızgın:
Ne guzel spor yapiyorum ama dunden beri asiri yuksek kalorili seyler yiyorum:olamaz::olamaz::skandal::skandal:
Bugun kendime soz verdim. Insaallah tutabilirim. Aksam yemeginde bol salata ve bir kase corba icicem insaallah. :dua::dua::dua::dua:
bugün tartıldım hüsrannnnnn yine ....üstelik çok dikkat ediyorum

Slm kizlar ilk gün yazip kactim gibi olsu ama yeni üye oldugum icin sifreyi unuttum neyseki not ettgiim yeri buldum
Ve gelelim asil konuya
Günde 1000 tane atliyorum arti bide karin egzersizi yapiom inceldim gibime geldi insallah böyle dvm mesela 150 atliyorum 30-40 saniye sonra bi 150 daha toplam 300 oldugunda yere atiom kendimi karin hareketlerini yapiom sonra kalkip ayni yine 300 atliyorum böyle degisimli oldumu sanki daha faydali hem terim sogumuyo hemde o kdr bitkin olmuyorum ve gün gün atlama sayisini arttiriyorum
Üff cok konustum ya
hoş geldin canım

Kızlar sabah sabah mutfağımı su bastı... Arıtıcının kablosu kopmuş sanırım dün bakıma gelmişti servis gece her yer su. Sabah 6 da eşim uyandırdı temizlik yaptık:KK51:
çok geçmiş olsunnnnn

Ayyyy cok gecmis olsun canim. Allah kolaylik versin. Benim de basima gelmisti ariticidan. Ama her yer degil mutfak dolabim ve mutfak halisi islanmisti. Sizin diger odalarda sikinti var mi

Ayyyy cok gecmis olsun canim. Allah kolaylik versin. Benim de basima gelmisti ariticidan. Ama her yer degil mutfak dolabim ve mutfak halisi islanmisti. Sizin diger odalarda sikinti var mi
Çok şükür mutfakta tek sıkıntı ama halı buzdolabı, bul. mak. altı ve dolap altlarına kadar girmiş her yeri sildik tek dolap altları kaldı orasını açamıyoruz mukavva çakılı söküp bir ustaya tekrar taktırmak lazım. Koku yapar diye düşünüyorum. Bu akşamda eşimin ailesi gelecek yatılı...

Günaydınnn kızlar pazartesi akşam hiç ip atlayamadım ama dün 1000 atladım ve 20 dk legmagic çalıştım sıkılaşıyor bacak kaslarım kış ortasında aldığım zar zor girdiğim pantolon rahat rahat oluyor. :halay:Hedefimize erişiriz inşallah:dua:

Kizlar ip atlamak gerçekten ise yarıyor mu??
Kilo mu veriyor sunuz yoksa sıkılasiyor musunuz??

X