Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insan okudukça ip atlayası geliyor. Güzel topik oldu. Ellssa tesekkur ediyoruz sayende ip atliyoruzGeldim.
Geçmişi okudum.
Ben bi’ ip atlamaya gidiyorum.
Son durum ne kaç oldu sayı?Ayy oyy bi 300 ip daha atladım
Etti 500
Akşama da bi 500 daha atlasamm 1000ayy okuması bile güzel..
1000 yapabilirmiyim sizce
müstakil ev şartSayenizde benide kovucaklar çok gazliyosunuz bende gelmeye meyilli zaten
Geldim.
Geçmişi okudum.
Ben bi’ ip atlamaya gidiyorum.
Rica ederim canım.. Hrp birlikte faydalanıcaz inşallah.insan okudukça ip atlayası geliyor. Güzel topik oldu. Ellssa tesekkur ediyoruz sayende ip atliyoruz
300 atlayıp geldim ama nasıl yoruldum, terledim anlatamam. Ateş bastı. Boğazım yırtılacak nerdeyse nefes alırken. Biraz dinlenip devam edebilirsem ederim yoksa bugün 300 hiç yoktan iyidir benim için
Dur şimdi hemen atlicam bakalım kaç olcak.. Yatmadan önce atlamasıSon durum ne kaç oldu sayı?
200 daha atladım toplam 500 oldu
Anamm ciddimisinKızlar dayanamadım yatmadan 100 tane daha atladım. İpi gördükçe atlayasim geliyor beni apartmandan kovarlar yakinda
Sen kaç yaptındı canımSayenizde benide kovucaklar çok gazliyosunuz bende gelmeye meyilli zaten
Ya daa hepimiz aynı apartmanda oturalım.müstakil ev şart
Kısa süreli soluklandım nefesimi düzenledim :)
Canım her 100 de dinlendin dimi
1000 e tamamlayabilirim belkiKısa süreli soluklandım nefesimi düzenledim :)
100 daha yaptım ve yatıyorum artık. Bugünlük 600 yeterli. Ayak baş parmağımın altı zonkluyor nasırlaşacK sanırım
1000 e tamamlayabilirim belki
100 daha etti 800
Bu arada bugün yemeyi de 16:30 gibi bıraktım.
Akşam bişi yemedim.. Su çay içtim
Evvetttt1000 olduuuuuuHarika