Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım boyumuz ayni bende 161 im. İnşallah 55 oluruz1.61 falan normalde 55 olmam lazım ama yag oranı düştükten sonra kilo vermek zorlaşıyor ondan demişti
inşallah hayalim benim decanım boyumuz ayni bende 161 im. İnşallah 55 oluruz
Yaş iyi metabolizmanız bizden hızlıdır 10 kilo kesin gider 45 günde bence epey de incelme olurNe yaptınız kilo verme konusunda. Benimde hedefim 65. Suan 80 kiloyum 3 gündür hedfime sağlam adımlarla yürüyorum. Günde 2 set halinde toplam 1000 tane ip atlıyorum. 300 mekik ve 10 dakika hareketli bir dans yapıyorum oryantal gibi. Önümde 45 Gun var. Sizce 15 kilo vermem mimkunmudur ? (Not- ekmek gunde bir dilim o da kepek. bitli cayi yani yesil cay 5 li cay kiraz sapli cay falan iciyorum. Gunde 3-4 litre su iciyirum. Şeker asla kullanmıyorum. Hergün bir yeşil elma yada mandalina falan yiyorum meyve olarak. Ve az yiyorum. Abur cuburda artık yok.) Boy 160 kilo 80 yaş 18. Yorumlarinizi bekliyorum
ben de atlayamadımGünaydın güzeller
Hafta sonu atlayan olmadı mı benim gibi..
Cuma cumartesi atlayamadım ama dün tekrar start verdim..
Dünü 100le kapadım..
hadi bakalım..Herkese günaydın en son Çarşamba bildirim yapmışım
Perşembe :400
Cuma:yok
Cumartesi:450
Pazar: yok
Bu akşam 500 le devam
Bi anda 1000 ile başlama kuzu. Hamlarsın.Birazdan ipimle barışıyorum, günlük 1000 hedefim ip kırbaç gibi yakmazsa iple :)
Bi anda 1000 ile başlama kuzu. Hamlarsın.
Günaydın canımGünaydın dün 200 ip atladim aslında hedefim 500 dü ama çok geç saate kaldığı için atlayamadım