- 8 Ekim 2012
- 3.365
- 6.377
- 36
kaptan aldın başını gidiyon resmenBenim 900oldu
katıl tabiki canım hoşgeldinBugün ipim geldi benimde, sessiz sessiz takip ediyordum sizi, bende geleyim mi aranıza?
Bu arada sabah uyanınca ip atlamak süper fikirmiş, bugün artık akşama, yarından itibaren sabah-akşam olarak başlıyım madem.
canım mezun olmuşsun tebrik ederim seni hikayendende çok etkilendim darısı başımıza inşallahTemizlikten fırsat kalmadı
Ama atlicam
Saol canım. Bnimmcanım mezun olmuşsun tebrik ederim seni hikayendende çok etkilendim darısı başımıza inşallah
katıl tabiki canım hoşgeldin
umarım öyledir canım motive oldum bak şimdiHoşbuldum
geç spor yapmak ve erken tartılmak + gelmenin 1 numaralı sebebidir, çok takılma bence artılara.
Ender Saraç hocam da diyor.. Kalkar kalkmaz ve yatmadan önce 300 er atlayın metoyu hızlandırın diye..Bugün ipim geldi benimde, sessiz sessiz takip ediyordum sizi, bende geleyim mi aranıza?
Bu arada sabah uyanınca ip atlamak süper fikirmiş, bugün artık akşama, yarından itibaren sabah-akşam olarak başlıyım madem.
Ödemdir senin 5 kilo, 2 kilo da akşam geç saatte yediklerindir canım..atladım kuzu hatta onu düşünüyorum gece 12yi geçe atladım acaba kaslarım şiştiğimden sabah 5.30 da okadar artı olabilirmi diye düşünüom şuan
Kaç atladın dün peki.. Yazmadın buraya.kaptan aldın başını gidiyon resmen
umarım öyledir canım motive oldum bak şimdi
Ender Saraç hocam da diyor.. Kalkar kalkmaz ve yatmadan önce 300 er atlayın metoyu hızlandırın diye..
Başla canım başla..
Hoşgeldin aramıza..
Evet erken kalkıyor doğru erken de tartılıyor mecburen.Hoşbuldum
geç spor yapmak ve erken tartılmak + gelmenin 1 numaralı sebebidir, çok takılma bence artılara.
5.000 atladım canımKaç atladın dün peki.. Yazmadın buraya.
kaptan sende bana rakip çıktın ya maşallahBenim de 1200oldu
Bak şimdi rakip çıktın dedin iş değişti.. Bi su içeyim hemen sonrakaptan sende bana rakip çıktın ya maşallahben bi lavobaya gidip geliom
dün gece saat saat 12 den sonraNe zaman nasıl niçin
Müdür geldi toplantı odasına gitsin bak bakalım neler oluyorBak şimdi rakip çıktın dedin iş değişti.. Bi su içeyim hemen sonra