Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Kararimi deistirdim 45 dakka lesli yaptim terden bayildim 😂
Dus aldim geldim bende walla ne yakiyo insanin wucudu
Leslie cok guzel devam et ona hem kilo verir hem sikilasirsin canım
Aynen hoşgeldin 🤗♥️

Spor 10.20
27 dakika jullian level 1
1600 ip atlama
300 bacak karın egzersizi
60 mekik
10 sınav
50 dambilli squat
2 dakika plank
50 sağ kol dambil kaldırma
50 sol kol dambil kaldırma

Spor salonunda 18.10
31 dakika eliptik bisiklet
21 dakika koşu bandı
5 dakika yatay bisiklet
20 dakika dikey bisikler
25 dakika ağırlık çalışması

Spordan çıktım hızımı alamadım :KK70: sütten sonra 21.30
40 dambilli squat
40 sol kol ağırlık
40 sağ kol ağırlık
200 adet bacak ve karin egzersizi
200 ip atlama
10 sınav
6710 adım
Bunlarda benden bugünlük yeter :KK5: :spor:

Leslie cok guzel devam et ona hem kilo verir hem sikilasirsin canım
Aynen hoşgeldin 🤗

Spor 10.20
27 dakika jullian level 1
1600 ip atlama
60 mekik
10 sınav
50 dambilli squat
2 dakika plank

Spor salonunda 18.10
31 dakika eliptik bisiklet
21 dakika koşu bandı
5 dakika yatay bisiklet
20 dakika dikey bisikler

Spordan çıktım hızımı alamadım :KK70: sütten sonra 21.30
40 dambilli squat
40 sol kol ağırlık
40 sağ kol ağırlık
200 adet bacak ve karin egzersizi
200 ip atlama
10 sınav
6710 adım
Bunlarda benden bugünlük yeter :KK5: :spor:
Ama sana masallahhhhhh 😍😍😍😍
Supersin canm walla bende cocuk oldugundan
1 saatimi bile zor ayiriyorum bacagima yapisyolar agliyolar keske bende spor salonuna gidebilsem

Hosbuldum 😄😄
Tatliyi yani sekeri cikardim canim ekmegide keza oyle arada cavdarli ekmek yiyorum bi dilim ogune gore zeytin yagi tercih ediyorum yemeklerimi genelde simdide spor yapcaktim artik kilolu sifatiyla soz edilmekten gina geldi yasimdan buyuk gosteryomusum hep oyle demeler cikti bu ikinci cocuktan sonra buda ister istemez beni uzuyor.
Boş ver insanların ne dediğini. Bana da doğumdan sonra ayyy seni böyle göreceğimi düşünmezdim diyenler oldu. Doğumdan 74 ile eve geldim. İki senede yavaş yavaş kilolarımı verdim. Bana söyleyenler hala aynı kiloda. 😂
Sen kendin için, sağlığın için bu kilolari veriyorsun. Lütfen negatif konuşmalara kendini kapat.Kendini hep istediğin kiloda hayal et. Zaten gerisi geliyor.

Merhabalar hoşgeldin
Akşam yemek kesmek yetmez canım akşam 8 e kadar ye ama yediğin şey önemli şekerli yağlı hamur işi yemedikce bisi olmaz meyveyide ölçülü ye tabiki sporunu yap haraket et zatennkendiliginden gidicek canım

Oh yine olursun ama 46 olma çok az oda :KK70:

Evet çok şükür az kaldı inşallah başaracağım
incelmem super şuan 34 36 beden giyiyorum 34 bazı kıyafetler özellikle elbise belden oturmalılar güzel oluyor belim basenlerime gore daha ince
Aydan aya alacağım ölçüleri sizinle paylaşacağım her ay
Cok tesekkurederim öyleyim diyebilirim sürekli gülerim :KK70: deliyim biraz
Sizde çok iyisiniz hepinizi cok sevdim iyiki varsınız
Hangimiz normaliz. 😂 Enerjin sıcak hissediliyor. Bende sizi sevdim. 🥰

Boş ver insanların ne dediğini. Bana da doğumdan sonra ayyy seni böyle göreceğimi düşünmezdim diyenler oldu. Doğumdan 74 ile eve geldim. İki senede yavaş yavaş kilolarımı verdim. Bana söyleyenler hala aynı kiloda. 😂
Sen kendin için, sağlığın için bu kilolari veriyorsun. Lütfen negatif konuşmalara kendini kapat.Kendini hep istediğin kiloda hayal et. Zaten gerisi geliyor.
Kimseyi duymuyorum artik canim hedefimdeyim basarcam

Ama sana masallahhhhhh 😍😍😍😍
Supersin canm walla bende cocuk oldugundan
1 saatimi bile zor ayiriyorum bacagima yapisyolar agliyolar keske bende spor salonuna gidebilsem
Cok sagol canım ♥️♥️🤗🤗😍
Çocuk la zor olur tabiki fırsat buldukça yapmamakta fayda var ama spor için çocukta aglatilmaz
Spor salonu şart değil ev de bir spor salonu bence evdede yapabilinecek harika sporlar var mesela leslie jullian ip egzersizler hepsi çok faydalı fırsat buldukça yap dene faydasını hemen göreceksin ☺️

Kizlar bugun jullian level 1 yerine 2 yi yaptım merak ediyordum ama cok zormuş 1 ile 2 arasında daglar fark var 5 kati terledim su içinde kaldım ve yoruldum birdaha yaparmiyim düşünmem lazım :KK70: pazar günleri spor salonu kapalı olduğu için ozaman yaparım kesin ama diğer günler emin değilim yorgunluk durumuma bağlı yani :KK70:

Kizlar bugun jullian level 1 yerine 2 yi yaptım merak ediyordum ama cok zormuş 1 ile 2 arasında daglar fark var 5 kati terledim su içinde kaldım ve yoruldum birdaha yaparmiyim düşünmem lazım :KK70: pazar günleri spor salonu kapalı olduğu için ozaman yaparım kesin ama diğer günler emin değilim yorgunluk durumuma bağlı yani :KK70:
Maşallah canım ne azim

Bir zamanlar Jillian 1 yapmıştım. Birinci ile kondisyonun arttırsın. Sen bu gidişle ikinciyi de rahat rahat yaparsın canım.

Bir zamanlar Jillian 1 yapmıştım. Birinci ile kondisyonun arttırsın. Sen bu gidişle ikinciyi de rahat rahat yaparsın canım.
Insallah canim :KK70: cok yoruluyorum yoksa yapılmayacak kadar değil zorluğu ama başka sporlarımda var tek birseye bağlı kalmiyim diyorum

Spor 11.30
28 dakika jullian level 2 (bu neydi ya bitirene kadar ter içinde yüzdüm)
1600 ip atlama
60 mekik
10 sınav
40 dambilli squat
2 dakika plank

Spor salonunda 18.00
25 dakika eliptik bisiklet
20 dakika koşu bandı
5 dakika yatay bisiklet
25 dakika dikey bisiklet

Akşam yemeginden sonra 21.40
500 ip atlama
300 karin bacak egzersizi
50 mekik
10 sinav
8200 adim
Napiyorsunuz kızlar 🤗

Spor 11.30
28 dakika jullian level 2 (bu neydi ya bitirene kadar ter içinde yüzdüm)
1600 ip atlama
60 mekik
10 sınav
40 dambilli squat
2 dakika plank

Spor salonunda 18.00
25 dakika eliptik bisiklet
20 dakika koşu bandı
5 dakika yatay bisiklet
25 dakika dikey bisiklet

Akşam yemeginden sonra 21.40
500 ip atlama
300 karin bacak egzersizi
50 mekik
10 sinav
8200 adim
Napiyorsunuz kızlar 🤗
Maşallah. 👏👏👏Bir zamanlar senden daha büyük bir bayan vardı. Oda spor ile beslenmesine dikkat ederek çok kısa sürede kilo vermişti ve incelmisti.

Maşallah. 👏👏👏Bir zamanlar senden daha büyük bir bayan vardı. Oda spor ile beslenmesine dikkat ederek çok kısa sürede kilo vermişti ve incelmisti.
Çok sağol canım ablam 🤗
Yine verir yeni incelir istesin yeterki

X