çoook az kalmış
Ayyy ne güzelllinş cok mutlu olursunuz hersey gönlünüzce olsun
çoook az kalmış
20 temmuzda yaptık başvurumuzu ama 97 gün kala burayı keşfettim canımkac günden itibaren saymaya başlamıştın yani 3lü rakamlarla mı başladın. cok merak edıyom acaba bende 70leri görürmüyüm
amiinn inşAllah bizde görelim o günlerieveett çok az kaldı ve çok heyecanlıyımrabbim size de hayırlısı ile şafakları bitirmeyi nasip etsin
20 temmuzda yaptık başvurumuzu ama 97 gün kala burayı keşfettim canımo günden beri en çok günü olan benim
sizin ne kadar var?
Şimdi daha çok uzun süre var gibi geliyor canım ama hele bi evi tutun , eşyalarınızı almaya başlayın eminim çok hızlı geçicekayy benim daha cok var yaa en son 319du galiba :) seneye temmuz ayı inş
Şimdi daha çok uzun süre var gibi geliyor canım ama hele bi evi tutun , eşyalarınızı almaya başlayın eminim çok hızlı geçicek
Bizim nikah Kasım dacanım ama nişanlım suan askerde ve mayısta gelicek bende nikah tan sonra başlıycam hazırlıklara.şubat ta ev bakmaya başlıycam mayısta da geldiğinde hemen evimize gidicez ondan sonrada mobilyaları alıcaz.baya bi karışık yani
Sizden 2 ay önce evlenmiş gibi olucaz aslında
Amin canım hepimiz bi an önce kavuşalım artıktez zamanda yarinize kavuşursunuz inş. bizde seneye buzamanlarda burda nişanlı kızlara tavsiyeler filan veririz :) ayy ne güzel olurr yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?