Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi daha çok uzun süre var gibi geliyor canım ama hele bi evi tutun , eşyalarınızı almaya başlayın eminim çok hızlı geçicek
Bizim nikah Kasım da canım ama nişanlım suan askerde ve mayısta gelicek bende nikah tan sonra başlıycam hazırlıklara.şubat ta ev bakmaya başlıycam mayısta da geldiğinde hemen evimize gidicez ondan sonrada mobilyaları alıcaz.baya bi karışık yani
Sizden 2 ay önce evlenmiş gibi olucaz aslında
Amiiin inşAllahAaaayy inş hayırlısıyla kavuşursunuz sevdiğinize :) bende inş bende bendee
buna da şükür canım en azından şafak saymaya başlıycaksın. şimdi hiç saymıyorsun, 365 olduğu gibi durucak gitmezse.Rabbim sağsalim gidip gelmesini nasip etsinaayy senin şafak sayın benim nişanlımın askere gitme gününe denk gelio
senin için seviniyorum kendim icin üzülüyorum
buna da şükür canım en azından şafak saymaya başlıycaksın. şimdi hiç saymıyorsun, 365 olduğu gibi durucak gitmezse.Rabbim sağsalim gidip gelmesini nasip etsin
6 ay mı yapcak seninki askerliğini kuzum benim kafam karıştıamin canım inş. düğüne 312 günüm kalmış baktım da şimdi :) asker dönüşünü şuan icin sayamıyorum tarih tam netleşmedigi icin..
ama Allah nasip ederse düğün, 16 temmuzda inş
senin düğün olur , benimki askere gider.
benimki askerden gelir sende 8 aylık evli 1 hanım olursun bizde sana bişiyler danışırız
6 ay mı yapcak seninki askerliğini kuzum benim kafam karıştı
Şimdi anladım canım :-D istersen benim topiğe de gel düğünlerimize geri sayım yapıyoruz orda:) evet kasımda gidicek inş 6ay yapıp gelcek.
sen 60gün sonra evleniyon ben de nişanlımı askere yolluyom ozaman
benim saydıgım 312 gün ise düğünümüze kalan gün sayısı.