• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şafakları birlikte eritelim kızlar toplanın ;)

Hoşbuldum Canım,

Senin de azcık kalmış ya ne guzel Hoppa

evet azıcık kaldı ve yapmam gereken daha bir sürü şey var :KK17:hayırlısı ile onları da bitirince çok daha güzel olucak :KK54:
çok çabuk geçiyor zaman insan hiç anlamıyor.daha dün ohooo daha 2 ayım var diyordum :cool:

senin hazırlıklar nasıl canım? hangileri tamam?

evet azıcık kaldı ve yapmam gereken daha bir sürü şey var :KK17:hayırlısı ile onları da bitirince çok daha güzel olucak :KK54:
çok çabuk geçiyor zaman insan hiç anlamıyor.daha dün ohooo daha 2 ayım var diyordum :cool:

senin hazırlıklar nasıl canım? hangileri tamam?

Aynen öyle canım.
Benim gelinlik tamam onu geçen hafta aldım.
Davetiyeme bakıyorum onu kendim yapacağım için internetten çok şık ornekler buldum kendime. O da tamam diyebiliriz aklımda var yani.
Nikah sonrası yemeğim için hala detayli yer bulamadım. İşten surekli izin alıp da gidip bakmaya vaktim olmuyor hiç önümüzdeki hafta izinliyim o zaman gidip bakacağım.
Ev için de kısa bir süre sonra taşınacagım için ülke dışına, eşyalı bir ev bakıyorum eşya telaşım pek yok.

Benim durum bu valla umarım toparlarım.o_O

Ayy bi de kınaya dair hiç bir şeyim yok bakalım o da başlı başına masraf :KK1:

Aynen öyle canım.
Benim gelinlik tamam onu geçen hafta aldım.
Davetiyeme bakıyorum onu kendim yapacağım için internetten çok şık ornekler buldum kendime. O da tamam diyebiliriz aklımda var yani.
Nikah sonrası yemeğim için hala detayli yer bulamadım. İşten surekli izin alıp da gidip bakmaya vaktim olmuyor hiç önümüzdeki hafta izinliyim o zaman gidip bakacağım.
Ev için de kısa bir süre sonra taşınacagım için ülke dışına, eşyalı bir ev bakıyorum eşya telaşım pek yok.

Benim durum bu valla umarım toparlarım.o_O

Ayy bi de kınaya dair hiç bir şeyim yok bakalım o da başlı başına masraf :KK1:

ayyy ne güzel eşya ve yerleşim derdin çok olmayacak.allah gönlüne göre versin herşeyi :) diğerleri de hayırlısı ile olur zamanın var :KK16:

Back